Секторна кутия?

Аватар
newmiro

Секторна кутия?

Мнение от newmiro » 16 Фев 2008 19:51

Здравейте колеги!
имам един въпрос. става дума за секторна кутия на нисан патрул 1990г. 3.3Д. моята тече доста и съм намерил една втора ръка, която за съжаление е в софия, а аз съм от варна. тъй като разстоянието е далеч и трудно може да се осъществи някаква гаранция, се чудя по какво мога да разбера дали въпросната секторна кутия, която ми продават не е текла вече или няма да се разтече след 1 седмица, т.е. да не ме излъжат и да ми продадат нещо което вече си имам:). лошото е, че е на джип който вече няма двигател и не може да се тества. някакви идеи? (намерих я от обява на частно лице в мобилето, който продава такъв джип на части, ако случайно някой го познава)
Благодаря предварително!
stay up and keep shining!!

slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки tongue.gif

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

Re: Секторна кутия?

Мнение от rudolf » 16 Фев 2008 20:23

newmiro написа:Здравейте колеги!
имам един въпрос. става дума за секторна кутия на нисан патрул 1990г. 3.3Д. моята тече доста и съм намерил една втора ръка, която за съжаление е в софия, а аз съм от варна. тъй като разстоянието е далеч и трудно може да се осъществи някаква гаранция, се чудя по какво мога да разбера дали въпросната секторна кутия, която ми продават не е текла вече или няма да се разтече след 1 седмица, т.е. да не ме излъжат и да ми продадат нещо което вече си имам:). лошото е, че е на джип който вече няма двигател и не може да се тества. някакви идеи? (намерих я от обява на частно лице в мобилето, който продава такъв джип на части, ако случайно някой го познава)
Благодаря предварително!
миро ако мога с нещо да съм ти полезен свиркай,,,иначе аз не отбирам от скоростти,,еле пък джип..иначе имам мръсна кола в която няма нещо което да не можем да транспортитаме,,последно си излях едни скорости в багажника и сега каквото сложа-не ръждясва tongue.gif

Аватар
newmiro

Мнение от newmiro » 16 Фев 2008 20:49

:)) Благодаря ти. това всъщност е секторна кутия за хидравликата на волана. smile.gif
stay up and keep shining!!

slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки tongue.gif

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

Мнение от rudolf » 16 Фев 2008 21:43

newmiro написа::)) Благодаря ти. това всъщност е секторна кутия за хидравликата на волана. smile.gif
няма разлика -о уравни реки дунай,,,

бе ако за нещо мога да съм ти полезен като жива впрегателна сила в софия--свиркай,,иначе не пея за акъл wacko.gif

Публикувай отговор