ТМ Ауто - добро обслужване

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
sokkon

ТМ Ауто - добро обслужване

Мнение от sokkon » 22 Яну 2008 10:13

След всички негативни постове, реших да разнообразя темите smile.gif С няколко думи, трябваше да ми се смени странично огледало и предно странично стъкло заради драскотини. Застрахователя се опита да ме мотае за драскотините и да твърди, че ТМ могата да ги полират, което разбира се, се оказа невъзможно. ТМ Ауто не полират стъкла! Е, имах малко препирни с примчиците, но в крайна сметка се появи техен мениджър, с който се разбрахме от две думи. Поръчахме втори оглед на застрахователите, този път на място при ТМ. Нямах възможност да присъствам, но на него те са се съгласили стъклото да се смени. После си записах час за ремонта. Като отидох всички части бяха там. Оставих си колата в 9, а в 13 беше готова (а имаше и боядисване на капака на огледалото). Не виждам никакви следи оставени от майсторите им. Всичко мина експедитивно, а персонала беше любезен и коректен. Браво! Дано и в по-сериозните ремонти са така успешни. :thumbsup:
Изображение

The Penalty

Мнение от The Penalty » 25 Яну 2008 16:58

Еййййй един да ме зарадва.
Идната седмица ми идва Тойотата и с тия приказки за ТМ Ауто...

Аватар
poli
Обратна връзка:

Мнение от poli » 25 Яну 2008 22:45

Аз също имам добър отзив от ТМ Ауто.
Днес звъннах за да си запиша час за диагностика,като си мислех че ще е след месец(както съм чел тук),но ми казаха че съм записън за вторник29.01. :hello1:
КЕФ ЦЕНА НЯМА

1.Тoyota Glanza V Turbo-290ps-RHD
2.Toyota Previa-156ps-LHD
3.Toyota Corolla AE86-165ps-LHD
4.Mazda RX7 FD-500ps-RHD
5.Subaru Justy 68ps-LHD

Caesar

Мнение от Caesar » 26 Яну 2008 18:43

Toyota Carina E Liftback 1.6,
116ps, 4A-FE, 1994

hiero

Мнение от hiero » 27 Яну 2008 12:44

И аз ще се добавя в списъка ...

Аватар
Me4oKyX
Получена  благодарност: 1 път
Обратна връзка:

Мнение от Me4oKyX » 27 Яну 2008 15:36

В този ред на мисли и аз да кажа нещо положително happy.gif Поръчах си нов фар (падажерския) и ми казаха, че го няма в момента, но до 10 дни МАКСимум щял да престигне, а преди сме чакали за част по 1-2 месеца... Sokkon - не трябва да се правят застрахователите, защото на мен ми смениха фара само при 2 драскотини, които някоя баничарка беше оставила wacko.gif В последствие, се оказа дори че деругата е дълбока и от някъде през нея, колкото и малко да е влиза вода, защото имаше малко конденз след като е измих. rolleyes.gif Но така или иначе застрахователя не знаеше за това, а само снимка на деругите направи и тва беше biggrin.gif Булстрад поне в Пловдив ми харесаха :thumbsup: Бяха весели и само простотий си говорихме laugh.gif Сигурно в друг ден може да са в друго настроение, но всичко зависи и как ти започваш разговора с тях :thumbsup: А ако и фара дойде в обещания период, Тойота ще имат голям +++ от мен biggrin.gif

Аватар
slowtraveler
Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
Благодарил/а: 334 пъти
Получена  благодарност: 364 пъти

Мнение от slowtraveler » 27 Яну 2008 19:20

И аз нямам претенции към ТМ-Ауто.
Преди година и нещо ми направиха гаранционен основен ремонт на двигателя със смяна на буталата.
Наистина поеха ангажимент чак след 2 седмици, но приеха автомобила точно според уговорката (пътувах от Варна до София и беше важно да не ме размотават).
Ремонта беше експедитивен - колата стоя в сервиза 30 часа - взех я на другия ден след обяд...
До момента проблем с двигателя нямам (около 40х.км след ремонта) :thumbsup:
Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008

Аватар
Natckov

Tarsia dobar montior ot TM Auto

Мнение от Natckov » 06 Фев 2008 13:56

Imam nov avensis na niakolko meseca e ,mojeli niako da mi kaje imali niakoi montior ot serviza na TM Auto koito da e mnogo dobar izkada mi podarja kolata samo opredelen chovek,ako niakoi znae ili poznava lichno niakoi ima otzivi ot opredelen montior neka mi kaje shte bada blagodaren!
Ako niama ugodia da ima shturotia!

Аватар
Natckov

Мнение от Natckov » 14 Фев 2008 15:43

Imali niakoikoito da ima presni vpechatlenia ot TM AUTO.BIlo to polojitelni ili otricatelni!Temata e dobra no zashto nikoi ne pishe po neia a i ne samo....mai povecheto samo konsumirat :whistle: ot saitcheto!

ToyotaFan

Мнение от ToyotaFan » 14 Фев 2008 16:01

Natckov написа:Imali niakoikoito da ima presni vpechatlenia ot TM AUTO.BIlo to polojitelni ili otricatelni!Temata e dobra no zashto nikoi ne pishe po neia a i ne samo....mai povecheto samo konsumirat :whistle: ot saitcheto!

Ти си най-голямото доказателство за това !
Поне консумирай мълчаливо, материал има колкото искаш, ама с фуния ли искаш да ти го налива някой?

Аватар
Natckov

Мнение от Natckov » 14 Фев 2008 16:25

S funia li????????? Tova e nai izcherpatelnoto mnenie ot Foruma .......
Nomer edno e,blagodaria ti che napisa nehsto po temata.Pomogna na vseki edin koito bi imal nujda ot TM AUTO,tisi velikan :thumbsup:

ToyotaFan

Мнение от ToyotaFan » 14 Фев 2008 16:30

Natckov написа:S funia li????????? Tova e nai izcherpatelnoto mnenie ot Foruma .......
Nomer edno e,blagodaria ti che napisa nehsto po temata.Pomogna na vseki edin koito bi imal nujda ot TM AUTO,tisi velikan :thumbsup:
А ти направи ли поне малко усилие да потърсиш какво е писано из форума? Има търсачка, отиваш на ТЪРСЕНЕ и пишеш ТМ АУТО...
По тази тема е писано десетки пъти, не е необходимо да се пише едно и също всеки път!
И поне малко помисли преди да даваш определения на форума и на хората тук! Това не е някакво САЙТЧЕ, нито пък хората тук са само КОНСУМАТОРИ...
Рядко срещано е човек като теб, новорегистрирал се да не се представи първо.. Да каже едно Здравейте, от скоро съм тук и т.н.
Вместо това започна с квалификации и определения !
Успех колега, дерзай !

Аватар
Natckov

Мнение от Natckov » 14 Фев 2008 16:39

tongue.gif Opredeleno imash pravo che ne sam se predstavil no ...sajaliavam za koeto,ami da nov sam ,privet ,prosto ot skoro se interesuvam ot Toyota,za koeto sajaliavam,a kolkoto do informaciata za TM AUTO ,da ima no vij che pocva ot predi dve i poveche godini , a ot togava do sega ...vse si mislia che neshtata sa veche na po visoko nivo i za tova mislia che tazi informacia ot foruma mai nee mn.aktualna,za vremeto..moje i da e bilo taka kako kazvat v foruma no neka sega da se pishe za momenta...vse pak ima dosta hora koito karat novi Toyoti i ne hodiat po malki garaji kato ne gi podceniavam tiah kato maistori!!!!Sorri ch eti kazah che si Velikan wink.gif

b_d

Мнение от b_d » 15 Фев 2008 12:42

Въпреки че доскоро имах негативно мнение за ТМ Ауто напоследък съм на път да го променя. Последните няколко пъти си поръчвах части при един младеж (мисля, че се казва Мартин) и мога да кажа, че беше изключително учтив и услужлив.

Аватар
Natckov

Мнение от Natckov » 15 Фев 2008 13:34

Evala bad_dog ,za tova stava vapros ,kolkoto po nova informacia za Tm AUTO tolkova po dobre za horata koito obichat Markata Toyota,az sam fen na vsichko koeto e originalno za kolata mi...za tova predpochitam da otida v serviza na Toyota da plata poveche,no vsichko da e nared sled tova,zashtoto sam se napatil ot kvartalni razbirachi!!!!!!!!!!!Az sashto sam na mnenie che obslujvaneto v TM AUTO kato nivo se pokachva!Za tova neka koto hodi dori i za malki obslujvania da napishe svoite vpechatlenia,bi bilo polezno za vsichkini.

Публикувай отговор