Аре да Понаправим малко Банера на Клуба
- LordDigital
- СупраДжия
Аре да Понаправим малко Банера на Клуба
Във момента дезайна е доста Семпъл ,и направен на Бързо от BadDog когато мигрирахме форума,
Първо да ползваме снимки САМО на автомобили от хората от Форума,
Аз викам да го разнообразим ,явно повечето хора тука за Тойота Маниа имат АЕ86 ,така че виждам една АЕ от ляво и една от дясно. Кои АЕ да изберем обаче - едната ша е на Пънки ,а другата? Ша бъдат яко замазани във фотошоп така че нема значение във какво точно състояние са - може би таз на CJ?
След това по във центъра ,От ляво 20V-то дето беше за Дим ,а от дясно снимка от турбо мотора на Пънкаря.
После Пимерно Моита супра и една от MA-61. Некъде да сложим и Терсела на УгаБугаа.
И наи във центъра ,Алтезата на Алтезов.
Де да знам ,само идеи - вие какво мислите? Аз само не изкам да има разсърдени ,че колите им не са качени на Банера ,клуба е на всички във краина сметка но на един банер не може да съберем 50 Тойоти...
Първо да ползваме снимки САМО на автомобили от хората от Форума,
Аз викам да го разнообразим ,явно повечето хора тука за Тойота Маниа имат АЕ86 ,така че виждам една АЕ от ляво и една от дясно. Кои АЕ да изберем обаче - едната ша е на Пънки ,а другата? Ша бъдат яко замазани във фотошоп така че нема значение във какво точно състояние са - може би таз на CJ?
След това по във центъра ,От ляво 20V-то дето беше за Дим ,а от дясно снимка от турбо мотора на Пънкаря.
После Пимерно Моита супра и една от MA-61. Некъде да сложим и Терсела на УгаБугаа.
И наи във центъра ,Алтезата на Алтезов.
Де да знам ,само идеи - вие какво мислите? Аз само не изкам да има разсърдени ,че колите им не са качени на Банера ,клуба е на всички във краина сметка но на един банер не може да съберем 50 Тойоти...

Re: Аре да Понаправим малко Банера на Клуба
eh kakvo izrechenie samo!LordDigital написа: И наи във центъра ,Алтезата на Алтезов.
...

-
- Обратна връзка:
hehe, saglasen sam
))
samo izchakaite 1 sedmica da go boiadisam hibrida che sega kakto e sas krupkite ne e mnogo hubav.
kolebaia se m/u tumno siv metalik (gunmetal) i corvette yellow. Vse poveche klonia kam metalika, malko po da ne se vijdam, che s tva julto chengetata prez 9 planini v 10-ta shte me vidiat, puk i zastrahovkata mi moje da padne malko shtoot sega se vodi chervena.
btw sega kakto si e sas originalnata zadna bronia i leko pipnatata predna i ako preboiadisam originalnite janti shte zaspi kolicata. e s 15'ki po dobre shte izglejda ama za sega niama kinti
=======================================
stiga tolkova za hibrida che pak se otplesnah. kade e toia banner. daite da go vidim. az se schitam za sruchen vav fotoshopa.

samo izchakaite 1 sedmica da go boiadisam hibrida che sega kakto e sas krupkite ne e mnogo hubav.
kolebaia se m/u tumno siv metalik (gunmetal) i corvette yellow. Vse poveche klonia kam metalika, malko po da ne se vijdam, che s tva julto chengetata prez 9 planini v 10-ta shte me vidiat, puk i zastrahovkata mi moje da padne malko shtoot sega se vodi chervena.
btw sega kakto si e sas originalnata zadna bronia i leko pipnatata predna i ako preboiadisam originalnite janti shte zaspi kolicata. e s 15'ki po dobre shte izglejda ama za sega niama kinti
=======================================
stiga tolkova za hibrida che pak se otplesnah. kade e toia banner. daite da go vidim. az se schitam za sruchen vav fotoshopa.
-
- Обратна връзка:
okei. edinstvenia problem kato reshim da slagame razlichni koli shte e che vsiaka shte e snimana pod razlichen ugul i razlichna svetlina i shte stane manja s praz.
triabva da dostignem do konsensus otnosno kak triabva da se vzeme snimkata (naprimer 3/4 otpred, kakto kartinkata na AE86-cata deto e sega do nadpisa "fan club toyota bulgaria" po gore). Moje bi prosto malko po-nisko da se zastane kato se snima za da moje polovinata snimka da ne e samo preden kapak.
kajete kak mislite.
triabva da dostignem do konsensus otnosno kak triabva da se vzeme snimkata (naprimer 3/4 otpred, kakto kartinkata na AE86-cata deto e sega do nadpisa "fan club toyota bulgaria" po gore). Moje bi prosto malko po-nisko da se zastane kato se snima za da moje polovinata snimka da ne e samo preden kapak.
kajete kak mislite.
- Japanese_fever
- Автомобил: 2014 Toyota Zelas
- Получена благодарност: 1 път
Re: Аре да Понаправим малко Банера на Клуба
Slovete nqkyde edna Supra ot poslednata generaciq! Ne znam za6to ne q haresvate, tq e super sporten avtomobil sus strahoten dizain!?! 

2014 Toyota Zelas, 2.5L VVT-i (2AR-FE), 6-speed
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
- LordDigital
- СупраДжия
Ne ne ,ideqta e kolite da sa minati sys Distraction filtri ,ot razlicno estestvo za vsqka edna razlicen filtar. Ideqta e che na poveceto hora ot cluba ,kolite oste nemat PaintJobs kato horata pyk i ako gi slozim sys orginalnite cvetove cha se nabiva mnogo na uchi .Mislq che e nai-dobre leko diskretno ,diskretno - kyde cherno bqlo ,kato nuans (ma da se razbira kakva e kolata) - obache da si gi znaem che sa naste.ugabuga написа:okei. edinstvenia problem kato reshim da slagame razlichni koli shte e che vsiaka shte e snimana pod razlichen ugul i razlichna svetlina i shte stane manja s praz.
kajete kak mislite.
Za tercela mai cha e nai-dobre onaz snimka deto imas ot zade sys onezi GroundEffects deto beshe slozil?

- Japanese_fever
- Автомобил: 2014 Toyota Zelas
- Получена благодарност: 1 път
Naj-dobre vseki da si napravi nqkolko snimki na kolata ot razli4ni ugli i da gi poste tuk, ama ne vsi4ki navednuj. Da re4em edin den punkara si postva snimkite ot 10 izbirame 1-2 i nagi trie. Na drugiq den drug. Razbirate li da stane po liberalno za da se izbere naj-podhodq6tite snimki.LordDigital написа:Ne ne ,ideqta e kolite da sa minati sys Distraction filtri ,ot razlicno estestvo za vsqka edna razlicen filtar. Ideqta e che na poveceto hora ot cluba ,kolite oste nemat PaintJobs kato horata pyk i ako gi slozim sys orginalnite cvetove cha se nabiva mnogo na uchi .Mislq che e nai-dobre leko diskretno ,diskretno - kyde cherno bqlo ,kato nuans (ma da se razbira kakva e kolata) - obache da si gi znaem che sa naste.
Za tercela mai cha e nai-dobre onaz snimka deto imas ot zade sys onezi GroundEffects deto beshe slozil?
Seld tova izbranite snimki se vzimat ot Lorda ka4vat se na PhotoShop, obrabotva gi i ki ka4va na banera. Ne e li prosto?!?

2014 Toyota Zelas, 2.5L VVT-i (2AR-FE), 6-speed
-
- Обратна връзка:
onaia snimka s ground effects otzad e veche nevalidna tai kato slojih originalna zadna bronia i sega kolata izglejda mnogo po-prilchno. taia deto ia biahme napravili otne mnogo chasove trud no prosto ne me kefi veche a i za da napravia kolata da izglejda kato horata shteshe da triabva da pravia sideskirts (hich ne mi se zanimava) ili da gi kupia za $200 dvete, a pari ne mi se davat, tai che ot junk-a si vzeh edna stock bronia za $20 i problema beshe razreshen. osven tova beshe prekaleno niska i edin pat ia zakachih na izlizane ot edna plaza.
a be shtom na nascar ne sa im slojili niski zadni broni znachi moje bi taka e nai aerodinamichno. otpred shte ia ostavia zashtoto fakticheski (na teoria) cepi vazduha na 3-4cm po-nisko otkolkoto originalnata taka che triabva da ima efekt.
a be shtom na nascar ne sa im slojili niski zadni broni znachi moje bi taka e nai aerodinamichno. otpred shte ia ostavia zashtoto fakticheski (na teoria) cepi vazduha na 3-4cm po-nisko otkolkoto originalnata taka che triabva da ima efekt.