vupros za janti
vupros za janti
kolko gore dolu struvat edni 18-ki ili 19- ki za avensis 2007 chisto novi gore dolu chitavi sus ili bez gumi njama znachenie
AKINA SPEED STARS
- jim_beam
- Автомобил: Honda HR-V RU
- Благодарил/а: 11 пъти
- Получена благодарност: 6 пъти
- Обратна връзка:
http://www.reifen.com/rims/search.do?ne ... s&x=35&y=7
избери точно модела и после цоловете.тук със сигурност ще са поне на 1/2 цена,много ви дялкат в бг,ама явно вадите лесно кинти biggrin.gif

избери точно модела и после цоловете.тук със сигурност ще са поне на 1/2 цена,много ви дялкат в бг,ама явно вадите лесно кинти biggrin.gif

Последно промяна от jim_beam на 12 Фев 2008 13:42, променено общо 1 път.
Re: hi
аха, тогава по-може. но смятай че като сложиш 18ки ще вози по твърдо. но 1 цол е ок. 19 мисля са прекалено.slona написа:za 2007 stava vupros toi fabrichno e sus 17
stay up and keep shining!!
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки

А аз да попитам - оригиналните джанти, които ти идват с колата (в случая визирам тези на Тойота) от по-качествени материали ли се правят и по-здрави ли са? Не за друго, но джантите на летните ми гуми са хубави, обаче ми се иска да отворя още малко колата. Та, въпросът ми е - заслужава ли си да си купя други джанти, по-здрави и качествени ли са тези на Тойота или не (под други джанти пък визирам ОЗ)?
- jim_beam
- Автомобил: Honda HR-V RU
- Благодарил/а: 11 пъти
- Получена благодарност: 6 пъти
- Обратна връзка:
ами сигурно са по-качествени,щом гаранцията за тях е също 3 години като тази на колата.при алуминиевите джанти трябва да гледаш къде са произведени,напоследък почнаха да правят даже и в босна.марките enzo,dotz,borbet,aez,rial,brock са made in germany,т.е. за предпочитане.
има и италиански хубави,но по-рядко например ориг. на рав4,на мерцедес.
има и италиански хубави,но по-рядко например ориг. на рав4,на мерцедес.