NAdrani diskove Avensis

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
Аватар
Natckov

NAdrani diskove Avensis

Мнение от Natckov » 08 Фев 2008 09:30

2400 km. e avensisa ot chetirite diska, tri sa nadrani,imat po dve derugi po cialata obikolka na diska...
Imate li ideia dali shte zachetat tova kam garanciata....ili triabva ot djoba si da plashtam!I molia vi ako imate vpechatlenia ot opredelen mehanik ,no polojitelni koito raboti v TM Auto molia vi kajetemi.
Ako niama ugodia da ima shturotia!

Аватар
Natckov

Мнение от Natckov » 08 Фев 2008 13:11

Hodih v TM Auto i mi kazaha che shte mi smeniat garancionno diskovete!
Imali li niakoi drug v foruma ili prosto vseki samo chete bez da kazva mnenieto si.....

spiritch
Обратна връзка:

Мнение от spiritch » 08 Фев 2008 16:20

Моят Авенсис е на 3600км, ама не съм му гледал дисковете. Обаче според мен е много лесно да се надерат, те са открити и винаги могат да влезат прашинки между диска и феродото, ако не са много дълбоки следите, може и да е нормално, ама все пак аз съм неспециалист.
Avensis 1,8 VVT-i MT Comfort 2007

Аватар
Natckov

Мнение от Natckov » 08 Фев 2008 17:53

Ne e taka nemogat lesno da se naderat diskovete...
ot TM Auto mi obiasniha che ne samo moiat avensis e s nadrani diskove...Problema e v nakladkite,ima tvardi chastici koito derat diska...i shte smenat i diskove i nakladki..prosto partidata nakladki sa loshi...Taka kazaha ot Tm Auto i ne osporvaha! Mnogo korektno otnoshenie ot tiah poluchih,za koeto sam im blagodaren !

Аватар
newmiro

Мнение от newmiro » 08 Фев 2008 18:14

е то във форума не е като в чата, веднага да ти отговарят. ти си опуснал темата днес!
иначе ето, аз щях да ти отговоря: да ще ти ги сменят безплатно, гаранционно, на моята корола така ги смениха като беше нова;) :thumbsup:
stay up and keep shining!!

slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки tongue.gif

Аватар
Natckov

Мнение от Natckov » 11 Фев 2008 11:44

Blagodaria ti za otgovora wink.gif

Публикувай отговор