ма ти ще ги екранизираш ли на ае-то или само зазубряш сценарий? biggrin.gifbelchilov написа:Един месец ми е малко 1-во ,че бавно чета 2-ро започнах много на ведъж laugh.gif laugh.gif и 3-то Бате Асен ми даде 2-ва комикса който трябва да прочета и са с голям приоритетrudolf написа:3-мца, сме малко малко,,,не че не можем да съберем прилична библиотечка, но няма ли инициатива и подкрепа от повече хора все едно идеята не е била добра.desSs написа:
белчилов има срок 1 месец да си дочита книжките ,че ще му ги взимаме за детската библиотека
Помощ за дом за сираци 2007/2008
днес бях в метро, еднодневките са тъпи и са по 50 стотинки с по една тубичка 5 грама паста...rudolf написа:аз имам много прежда,и тая седмица ще видя ако има еднодневки за зъби-ще взема един плик.desSs написа:ми дай първо да напазарим всичко, да видим какви пари остават и ше измислим нещо...шоколади, вафли...нещо трайно
имаше колгейт истински четки , с обратната уж за миене на езика. излизат 0.56 стотинки едната...взех 20 и 12 пасти за зъби.
в събота ще взема още един плик прежда...
хрумна ми че ако трябват тетрадки и книжки за оцветяване, в печатницата има много книжни борси и представителства на издателства,в който цените биха били по ниски и за количество -предполагам ще преборя отстъпка...
ако проскрипт за дълбае от към печатни издания-ще отида да проверя и да закупя каквото е нужно
Децата миналата година бяха 56.
Тази седмица нямах физическата възможност да пазарувам, надявам се идната да съм по-свободен.
Виждам, че сте започнали, някой от вас, с покупките, но все пак нали затова събирахме пари, за да се купуват от едно място с цел после да се изпратят по-лесно, с по-малко разходи - домът е забутан и куриерите се циганят обикновено - 80 % от тях ще откажат доставката или ще ви одерат кожите - казвам го от личен опит, не за да давам акъл и да ви порицавам за поетата инициатива и ангажираност.
Тази седмица нямах физическата възможност да пазарувам, надявам се идната да съм по-свободен.
Виждам, че сте започнали, някой от вас, с покупките, но все пак нали затова събирахме пари, за да се купуват от едно място с цел после да се изпратят по-лесно, с по-малко разходи - домът е забутан и куриерите се циганят обикновено - 80 % от тях ще откажат доставката или ще ви одерат кожите - казвам го от личен опит, не за да давам акъл и да ви порицавам за поетата инициатива и ангажираност.
ми жалко,,,тогава е по добре направо на теб да ти ги пратя нещата..proscrip написа:Децата миналата година бяха 56.
взех това на добра воля,щото помислих че няма да хартиса.,а преждите са от родата

- max-2
- Благодарил/а: 42 пъти
- Получена благодарност: 110 пъти
Колеги (и по-специално proscrip), "Спиди" потвърдиха, че ще закарат пратката безплатно, само трqбва да се обадq в денq, в който
proscrip ще q занесе ш офиса им във Варна
Rabotq v izdatelstvo, taka,4e move da uredq i nqkakwi detski knijki, kakto i takiwa za ozvetqwane, no oshte ne e sigurno. Kolko deca ima w doma?
proscrip ще q занесе ш офиса им във Варна

Rabotq v izdatelstvo, taka,4e move da uredq i nqkakwi detski knijki, kakto i takiwa za ozvetqwane, no oshte ne e sigurno. Kolko deca ima w doma?
Carina E 4AFE LB 1992
Този път доста се забавих, но надявам се до края на седмицата вече да съм приключил с всичко и да са дошли нещата от София, за да пратим всичко накуп към дома!
Да благодаря на колегата за услугата със Спиди, които са се съгласили да изпратят безплатно нещата - ще се разберем преди да отида да ги пращам.
Да благодаря на колегата за услугата със Спиди, които са се съгласили да изпратят безплатно нещата - ще се разберем преди да отида да ги пращам.
Готов съм с пазаруването - довечера ще пусна лист и снимки или утре и количествата на напазаруваното и кпия от фактурите.
Мисля да взема още малко прежда, не разбирам от плетиво - това дето Рудолф е намерил като прежда незнам за колко ще стигне...
чакам пратката от София
ПП другата или по-другата седмица ще ходя с буса до Сф - мога да мина да ги оставя през дома, но ако Спиди ще ги закарат безплатно другата седмица ще се разберем с колегата дето предложи да уреди безплатно доставката
Имам 20 - 30 чисто нови възглавници, сигурно ще им влязат в работа и 20-30 комплекта чаршафи - чисто нови, просто са останали от клиенти, които са ги поръчали и не са дошли да си ги вземат - ама е много обемисто, за да издевателствам над добронамереността на Спиди.
Мисля да взема още малко прежда, не разбирам от плетиво - това дето Рудолф е намерил като прежда незнам за колко ще стигне...
чакам пратката от София
ПП другата или по-другата седмица ще ходя с буса до Сф - мога да мина да ги оставя през дома, но ако Спиди ще ги закарат безплатно другата седмица ще се разберем с колегата дето предложи да уреди безплатно доставката
Имам 20 - 30 чисто нови възглавници, сигурно ще им влязат в работа и 20-30 комплекта чаршафи - чисто нови, просто са останали от клиенти, които са ги поръчали и не са дошли да си ги вземат - ама е много обемисто, за да издевателствам над добронамереността на Спиди.
proscrip написа:Готов съм с пазаруването - довечера ще пусна лист и снимки или утре и количествата на напазаруваното и кпия от фактурите.
чакам пратката от София
супер,,,малко се прецакахме че не събрахме който каквоо има -ново и излишно.
ми това на снимката и още едно пликче,, пратката пътува в неделя към варна по десс,,,,не е кой знае какво,ма е от сърце
- max-2
- Благодарил/а: 42 пъти
- Получена благодарност: 110 пъти
Засега "Спиди" чакат "на педал", т.е. няма проблеми, но мисля, че не е уместно да ги караме да возят и 30 възглавници-малко множко ми се вижда като обем. Някой знае ли колко деца са, за да знам за колко детски албумчета за оцветяване да питам. То ако ги взема, ще им трябват и моливи или фулмастери.....
В понеделник ще дам резултат за албумчетата.
В понеделник ще дам резултат за албумчетата.
Carina E 4AFE LB 1992
Тия възглавници могат да станат сравнително малък пакет ако се вакуумират с по-яка прахосмукачка,мисля че мога да го направя това-имам една много корава машина в офиса.Proscrip имаш ми координатите, ако решиш да ги пращаш звънни.max-2 написа:...... 30 възглавници-малко множко ми се вижда като обем. .........