подозирам че ги хвърлят щото ги мързи да си мият зъбите,,,един плик еднодневки за масовка -не е лоша идея,,барабар с другитеdesSs написа:директорката каза, че днес като им дадеш нова четка, и още на другия ден някой я е загубил...тъй че верно от скъпи четки смисъл няма
Помощ за дом за сираци 2007/2008
от де ги получаваш тие смс-и не та знам:РРРРrudolf написа:да мие бивни 3 месеца
иначе за четките, добре де, аз нямах впредвид да вземаме някакви позлатени:), оттеглям предложението си

stay up and keep shining!!
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки

..
имам една идея,но сам за себе си не мога да отговоря дали е умна,,
моля за съвет и коментар:
до сега не знаех колко годишни са децата,но ато прочетох тетрадки за 1ви клас и тетратки за оцветяване ми хрумна:
1.всеки има кашони с стари детски книжки, дали би било интересно да съберем една библотека от стари детски книги която би била интересна за децата??
2. би ли било убидно че са стари и ползвани-книгата възраст няма според мен.
3.имат ли нужда от това-и имат ли си библотека???
4. и да имат -това са деца,,,драскат и рисуват покнигите,,а и повечето са нетрайни откъм подвързване..
как ви се струва подобна инициатива за пролетния сезон???
моля за съвет и коментар:
до сега не знаех колко годишни са децата,но ато прочетох тетрадки за 1ви клас и тетратки за оцветяване ми хрумна:
1.всеки има кашони с стари детски книжки, дали би било интересно да съберем една библотека от стари детски книги която би била интересна за децата??
2. би ли било убидно че са стари и ползвани-книгата възраст няма според мен.
3.имат ли нужда от това-и имат ли си библотека???
4. и да имат -това са деца,,,драскат и рисуват покнигите,,а и повечето са нетрайни откъм подвързване..
как ви се струва подобна инициатива за пролетния сезон???
мдам, може. ами твойте деца няма ли да ги четат книжките бре:Р
аз пък имам разни учебници по английски, тетрадки със задачи по англ. и използвани учебници, те дали учат такива неща децата там?
от друга страна пък то щом е дом за умствено изостанали? нали така?
аз пък имам разни учебници по английски, тетрадки със задачи по англ. и използвани учебници, те дали учат такива неща децата там?

stay up and keep shining!!

ми аз не съм се радвал на нито една книжка от майка ми и баща ми,,,те са мислели че ще им се радвам и са лишили някое дете,,,като имам дете-детето да е живо и здраво и нека тогава съжалявам че не съм му запазил всички книжки..newmiro написа:мдам, може. ами твойте деца няма ли да ги четат книжките бре:Р
а и човек би запазил и има 5-6 любими книги от детството,,,останалите 30-40 просто събират прах на някой таван....за тях говорех.
жената не е казала дрежки-а и това е първото което всеки се сеща и праща.desSs написа:това с книжките е добра идея. дори може и някакви по-запазени дрешки да пратим. ако имате желание, на някоя софийска среща да съберете кой каквото излишно има, и на 21-ви като идвам, мога да взема нещата насам, за да пратим всичко накуп
мисля че до 21 ви е немислимо да спретнем хубава детска библиотека. а и би било тежко за пращане и носене -ако е голяма,,,,тоест:
това е предложение за пролетния сезон -само ако се възприеме,,обобри и жената даде зелен светлина,,,
идеята за книгите ми е подродена отчасти от разсъждения-че вафли,луксозни четки за зъби и нещо лъскаво -от което не остава помен и е индивидуално- ще има лек отрицателен ефект от -консумира се и в детето остава единствено спомен и тъгата че другите отвън имат,,,просто е зарибявка -еднократно...
както и лъскави неща -може да предизвикат вражди между децата и няма да ги обогатят душевно,докато книгата е за многократна употреба,
п.с.:както и че детската книга е като библия за детето,,,дава му вяра и особен смисъл на нещата който да го мотивират да се усмихва и вярва в живота,независимо дали иска да стане принцеса,или с калчо да отиде на луната,,или синята фея да го направи човече..
ако има повече хора който споделят идеята- и решим :трябва да се попита в дома--имат ли библиотека,,,имат ли желание да положим началото и,,,би ли била от полза на децата?
идеята ми е породена и от това че се забавихме с новата година,че не направихме фурор с средствата,и че е много стандартно и рутино около коледа всичкид а се сещаме
не е казала дрешки, щото аз й поставих въпроса така: "Събрали сме около 700 лева, кажете от какво имат нужда децата?". а с тия пари кой знае колко дрехи не могат да се купят. ако бях питала специално за дрехи, мисля нямаше да откаже. по Коледа от друг форум събрахме няколко чувала с дрехи за един дом в София, приеха ги с благодарност.rudolf написа:жената не е казала дрежки-а и това е първото което всеки се сеща и праща.
ама както решите де, аз само предлагам

дессс- е представяш ли си да направат фасон и да ви наругаят че им носите??desSs написа:не е казала дрешки, щото аз й поставих въпроса така: "Събрали сме около 700 лева, кажете от какво имат нужда децата?". а с тия пари кой знае колко дрехи не могат да се купят. ако бях питала специално за дрехи, мисля нямаше да откаже. по Коледа от друг форум събрахме няколко чувала с дрехи за един дом в София, приеха ги с благодарност.rudolf написа:жената не е казала дрежки-а и това е първото което всеки се сеща и праща.
ама както решите де, аз само предлагам
аз съм на мнение че за всичко трябва да се пита защото от друга инициатива бяга казали- само дрехи не носете че имаме с чували: в главите на хората:
милосърдие= коледа=дрехи,храна и смс , и понеже храна и смс не остават с чували,,всеки носи дрехи.
Един месец ми е малко 1-во ,че бавно чета 2-ро започнах много на ведъж laugh.gif laugh.gif и 3-то Бате Асен ми даде 2-ва комикса който трябва да прочета и са с голям приоритетrudolf написа:3-мца, сме малко малко,,,не че не можем да съберем прилична библиотечка, но няма ли инициатива и подкрепа от повече хора все едно идеята не е била добра.desSs написа:
белчилов има срок 1 месец да си дочита книжките ,че ще му ги взимаме за детската библиотека