Неподозирана екстра

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
Публикувай отговор
Celica

Мнение от Celica » 15 Яну 2008 21:35

хехе
тая екстра е незнайна за всики май, онзи ден баща ми ме караше да му превеждам какво пишело в упътването, и аз като прочетох че с копчето за подгряване на задното стъкло се подгряват и страничните, мн се учудих.
Дессс твоя случай, най ми хареса, вече щв знам да проверявам съществуват ли екстеите дер си поръчвам.
Последно промяна от Celica на 15 Яну 2008 22:15, променено общо 1 път.

Аватар
newmiro

Мнение от newmiro » 15 Яну 2008 22:07

desSs написа:мдааа не ми поискаха пари...ама екстрата при мен се оказа несъществуваща, нищо че съм си я платила rolleyes.gif отговора от сервиза беше "Ъммм, разглобихме ти колата, инсталацията за отопляемите странични огледала е поставена, обаче самите огледала са обикновени" wacko.gif та така, ся ше чакам да ми поръчат нови огледала, тоз път каквито трябва, и да ми ги сменят

п.п. всъщност, искам да благодаря на автора, щото и аз като него не си знам всичките екстри, и въобще нямаше да обърна внимание, че би трябвало да имам отопляеми странични огледала. надявам се поне еърбеците ми да са сложили, че ако ми потрябват ще се получи неловко при липсата им stretcher.gif
WTF !!!!!
как може такова нещо!!!!! че то може да имаш само капаци на аербеговете. малеее за пръв път чувам такова нещо. ей това не го бях очаквал от която и да е фирма, а дори и тойота. иначе добре че тръгна темата поне свърши нещо реално полезно:РРРР
stay up and keep shining!!

slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки tongue.gif

Аватар
desSs

Мнение от desSs » 15 Яну 2008 22:26

честно казано, и аз не го очаквах от тойота. купих си колата с такъв мерак, и уж заложих на най-добрите, а то кво се оказа...

Аватар
newmiro

Мнение от newmiro » 15 Яну 2008 22:30

desSs написа:честно казано, и аз не го очаквах от тойота. купих си колата с такъв мерак, и уж заложих на най-добрите, а то кво се оказа...
оказа се, че на всичкото отгоре, при всяка възможност чупят по още нещо:РРР. за това пък нямам думи.
stay up and keep shining!!

slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки tongue.gif

Аватар
Tailun

Мнение от Tailun » 16 Яну 2008 09:05

и аз не знаех, че нагряват огледалата, докато не ги пипнах

Аватар
boikovz
Обратна връзка:

Мнение от boikovz » 17 Яну 2008 14:59

Привет, при мен се оказа същият проблем както при desSs. Яриса на жена ми трябваше да има тази екстра с отопляеми огледала но я няма. Обадих се е ТМ Ауто и отидох до тях за да видя какво ще предложат. Казаха ми че трябва да проверят дали само огледалата са за смяна или ще трябва да поръчват и окабеляване. Записаха ми час за 01.02. Не са се дърпали и осуквали казаха само че ще осигурят екстрата. Чух ги като си говореха, че разходите щели да минат за сметка на вносителя "Балкан Карс". Това от мен.
Toyota Corolla 1.6 Dual VVT-i, MMT, Sol, 2007

pol
Автомобил: Тойота Версо
Обратна връзка:

Мнение от pol » 17 Яну 2008 18:52

Добре, че не е задължително да си пишем номерата на колите тук. Имам чуфството, че няма да съм желан клиент в Тойота след тая темичка

laugh.gif :whistle:
Toyota Verso

Аватар
desSs

Мнение от desSs » 17 Яну 2008 19:36

boikovz написа:Привет, при мен се оказа същият проблем както при desSs. Яриса на жена ми трябваше да има тази екстра с отопляеми огледала но я няма. Обадих се е ТМ Ауто и отидох до тях за да видя какво ще предложат. Казаха ми че трябва да проверят дали само огледалата са за смяна или ще трябва да поръчват и окабеляване. Записаха ми час за 01.02. Не са се дърпали и осуквали казаха само че ще осигурят екстрата. Чух ги като си говореха, че разходите щели да минат за сметка на вносителя "Балкан Карс". Това от мен.
колега, пита ли кой ще ни плати за нервите, телефонните разговори /аз съм провела поне 10 от мобилния/ и такситата от и до сервиза wacko.gif а сагата още не е приключила mad.gif

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

Мнение от rudolf » 17 Яну 2008 22:34

desSs написа:
boikovz написа:Привет, при мен се оказа същият проблем както при desSs. Яриса на жена ми трябваше да има тази екстра с отопляеми огледала но я няма. Обадих се е ТМ Ауто и отидох до тях за да видя какво ще предложат. Казаха ми че трябва да проверят дали само огледалата са за смяна или ще трябва да поръчват и окабеляване. Записаха ми час за 01.02. Не са се дърпали и осуквали казаха само че ще осигурят екстрата. Чух ги като си говореха, че разходите щели да минат за сметка на вносителя "Балкан Карс". Това от мен.
колега, пита ли кой ще ни плати за нервите, телефонните разговори /аз съм провела поне 10 от мобилния/ и такситата от и до сервиза wacko.gif а сагата още не е приключила mad.gif
десс ма за сметка на това ти пристигна в срок,нали така се похвали??...такива са артисали в гръцко,,с такъв пакет са ви ги дали..
п.с.: кат му викам на хеки че голфа е пушка,,,той все ми се смее че не му греели огледалата biggrin.gif

Аватар
desSs

Мнение от desSs » 18 Яну 2008 07:18

трябваше да пристигне октомври, а я получих на 15 ноември...туй ако е в срок...

Аватар
boikovz
Обратна връзка:

Мнение от boikovz » 18 Яну 2008 07:41

desSs написа:
Ами там вече е кой както се уреди. На мен ми обещаха за компенсация един Land Cruiser а за жена ми Auris biggrin.gif

jamie

Мнение от jamie » 22 Яну 2008 10:37

Заради вас открих тая сутрин че и дъртия ми ФИАТ бил така с огледалата. С подгряване са ... happy.gif happy.gif happy.gif

pol
Автомобил: Тойота Версо
Обратна връзка:

Мнение от pol » 22 Яну 2008 16:10

Ма Тойотата харчи по-малко ток. laugh.gif
Toyota Verso

Аватар
boikovz
Обратна връзка:

Мнение от boikovz » 02 Фев 2008 07:04

Вчера ходих в ТМ Ауто за да проверят дали имам окабеляване за отоплението на огледалата на Ярис-а. Оказа се че няма. От сервиза казаха че ще поръчат нови кабели и огледала и след 10 дни ще се чуем за да запишем час за подмяната. Тъй като екстрата трябваше да си я има, те си поемат всички разходи. Държаха се много любезно, нямаше увъртания. Имах записан час за 14:00, отидох там в 13:55, колата си я взех обратно в 14:45. Самата проверка им отне 10-15 мин., разглобиха тапицерията на вратата на шофъора. След 10 дни ще видим какво ще кажат.

Аватар
desSs

Мнение от desSs » 02 Фев 2008 08:25

10 дни...късметлия rolleyes.gif аз от повече чакам, ама явно са тръгнали огледалцата пеша от София ermm.gif

Публикувай отговор