Неподозирана екстра
хехе
тая екстра е незнайна за всики май, онзи ден баща ми ме караше да му превеждам какво пишело в упътването, и аз като прочетох че с копчето за подгряване на задното стъкло се подгряват и страничните, мн се учудих.
Дессс твоя случай, най ми хареса, вече щв знам да проверявам съществуват ли екстеите дер си поръчвам.
тая екстра е незнайна за всики май, онзи ден баща ми ме караше да му превеждам какво пишело в упътването, и аз като прочетох че с копчето за подгряване на задното стъкло се подгряват и страничните, мн се учудих.
Дессс твоя случай, най ми хареса, вече щв знам да проверявам съществуват ли екстеите дер си поръчвам.
Последно промяна от Celica на 15 Яну 2008 22:15, променено общо 1 път.
WTF !!!!!desSs написа:мдааа не ми поискаха пари...ама екстрата при мен се оказа несъществуваща, нищо че съм си я платилаотговора от сервиза беше "Ъммм, разглобихме ти колата, инсталацията за отопляемите странични огледала е поставена, обаче самите огледала са обикновени"
та така, ся ше чакам да ми поръчат нови огледала, тоз път каквито трябва, и да ми ги сменят
п.п. всъщност, искам да благодаря на автора, щото и аз като него не си знам всичките екстри, и въобще нямаше да обърна внимание, че би трябвало да имам отопляеми странични огледала. надявам се поне еърбеците ми да са сложили, че ако ми потрябват ще се получи неловко при липсата им
как може такова нещо!!!!! че то може да имаш само капаци на аербеговете. малеее за пръв път чувам такова нещо. ей това не го бях очаквал от която и да е фирма, а дори и тойота. иначе добре че тръгна темата поне свърши нещо реално полезно:РРРР
stay up and keep shining!!
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки

оказа се, че на всичкото отгоре, при всяка възможност чупят по още нещо:РРР. за това пък нямам думи.desSs написа:честно казано, и аз не го очаквах от тойота. купих си колата с такъв мерак, и уж заложих на най-добрите, а то кво се оказа...
stay up and keep shining!!

Привет, при мен се оказа същият проблем както при desSs. Яриса на жена ми трябваше да има тази екстра с отопляеми огледала но я няма. Обадих се е ТМ Ауто и отидох до тях за да видя какво ще предложат. Казаха ми че трябва да проверят дали само огледалата са за смяна или ще трябва да поръчват и окабеляване. Записаха ми час за 01.02. Не са се дърпали и осуквали казаха само че ще осигурят екстрата. Чух ги като си говореха, че разходите щели да минат за сметка на вносителя "Балкан Карс". Това от мен.
Toyota Corolla 1.6 Dual VVT-i, MMT, Sol, 2007
колега, пита ли кой ще ни плати за нервите, телефонните разговори /аз съм провела поне 10 от мобилния/ и такситата от и до сервизаboikovz написа:Привет, при мен се оказа същият проблем както при desSs. Яриса на жена ми трябваше да има тази екстра с отопляеми огледала но я няма. Обадих се е ТМ Ауто и отидох до тях за да видя какво ще предложат. Казаха ми че трябва да проверят дали само огледалата са за смяна или ще трябва да поръчват и окабеляване. Записаха ми час за 01.02. Не са се дърпали и осуквали казаха само че ще осигурят екстрата. Чух ги като си говореха, че разходите щели да минат за сметка на вносителя "Балкан Карс". Това от мен.

десс ма за сметка на това ти пристигна в срок,нали така се похвали??...такива са артисали в гръцко,,с такъв пакет са ви ги дали..desSs написа:колега, пита ли кой ще ни плати за нервите, телефонните разговори /аз съм провела поне 10 от мобилния/ и такситата от и до сервизаboikovz написа:Привет, при мен се оказа същият проблем както при desSs. Яриса на жена ми трябваше да има тази екстра с отопляеми огледала но я няма. Обадих се е ТМ Ауто и отидох до тях за да видя какво ще предложат. Казаха ми че трябва да проверят дали само огледалата са за смяна или ще трябва да поръчват и окабеляване. Записаха ми час за 01.02. Не са се дърпали и осуквали казаха само че ще осигурят екстрата. Чух ги като си говореха, че разходите щели да минат за сметка на вносителя "Балкан Карс". Това от мен.а сагата още не е приключила
п.с.: кат му викам на хеки че голфа е пушка,,,той все ми се смее че не му греели огледалата biggrin.gif
Ами там вече е кой както се уреди. На мен ми обещаха за компенсация един Land Cruiser а за жена ми Auris biggrin.gifdesSs написа:колега, пита ли кой ще ни плати за нервите, телефонните разговори /аз съм провела поне 10 от мобилния/ и такситата от и до сервизаboikovz написа:Привет, при мен се оказа същият проблем както при desSs. Яриса на жена ми трябваше да има тази екстра с отопляеми огледала но я няма. Обадих се е ТМ Ауто и отидох до тях за да видя какво ще предложат. Казаха ми че трябва да проверят дали само огледалата са за смяна или ще трябва да поръчват и окабеляване. Записаха ми час за 01.02. Не са се дърпали и осуквали казаха само че ще осигурят екстрата. Чух ги като си говореха, че разходите щели да минат за сметка на вносителя "Балкан Карс". Това от мен.а сагата още не е приключила
Вчера ходих в ТМ Ауто за да проверят дали имам окабеляване за отоплението на огледалата на Ярис-а. Оказа се че няма. От сервиза казаха че ще поръчат нови кабели и огледала и след 10 дни ще се чуем за да запишем час за подмяната. Тъй като екстрата трябваше да си я има, те си поемат всички разходи. Държаха се много любезно, нямаше увъртания. Имах записан час за 14:00, отидох там в 13:55, колата си я взех обратно в 14:45. Самата проверка им отне 10-15 мин., разглобиха тапицерията на вратата на шофъора. След 10 дни ще видим какво ще кажат.