пренавиване на километража
пренавиване на километража
колеги знаете ли дали автотърговците могат да пренавиват дигитален километраж и какво е в сравнение с механичните - по лесно, по трудно
Avensis D-4D, 2005, 116hp, TOYOTA
Yaris T Sport, 2003, 106hp, TOYOTA
-
- Обратна връзка:
kristian написа:Щтракни МОБИЛЕТО-всички коли са на 120-130 х.кмivobox написа:даже от VW форума пишат 40лв !!!!!newmiro написа:100$ за пренавиване на дигитален километраж
Дали са ги бутали ?!?!dry.gif
ами нееееееееееее.....те там колите за по 15 години никой не ги кара....само коли на музиканти и попове се продават....

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
За тва предпочитам кола дет пише 350000км, поне знам че и другото е малко вероятно да е пипано....Последно в немско бях попаднал на много изгодни мерцедеси 2002-2003....най-благия показваше 540000км.....тука съм 100% убеден, че някой гъз ще ги пусне на 75000 реални....ivobox написа:брутално е ......да видиш кола над 200к в някоя автокъща си е направо изкопаемо.
пълен ташак е всичко.
не е въпроса дали ще се минеш,........ а с колко

ivobox написа:даже от VW форума пишат 40лв !!!!!newmiro написа:100$ за пренавиване на дигитален километраж

stay up and keep shining!!
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки

Що толкоз много бе DIVER???К''ъв човек си ти??diver написа:.................Последно в немско бях попаднал на много изгодни мерцедеси 2002-2003....най-благия показваше 540000км.....тука съм 100% убеден, че някой гъз ще ги пусне на 75000 реални....
Ако си в Германия и живееш на село ,гледаш крави и ходиш събота и неделя до магазина да си купиш брашно ,щото мляко имаш за 1 година я навъртиш 5000км я не. 5-6 годишен Мерджан 30-40 х.км много му ходят.Бежов е щото е модерен цвят,не щото е бил такси biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
- jim_beam
- Автомобил: Honda HR-V RU
- Благодарил/а: 11 пъти
- Получена благодарност: 6 пъти
- Обратна връзка:
или е кола на стюардеса,тя горката не може да слезе цял месец от самолета.или на някое склери дето ходи с нея до ъгъла да си купува вестници.
айде честито с 'новите' коли! biggrin.gif
а мотки явно се правят и с годините,питах един приятел как вървят колите,че исках да докарам една за продаване.оооо вика тука на 10 год. са по 1000-2000 лв. баси м....а как става това,че то в бг били по-евтини от на запад а уж от там ги вкарват.как стават тия работи не знам.
а тва за горивата направо се чудя как се движат колиците ви още с тия боклуци

айде честито с 'новите' коли! biggrin.gif
а мотки явно се правят и с годините,питах един приятел как вървят колите,че исках да докарам една за продаване.оооо вика тука на 10 год. са по 1000-2000 лв. баси м....а как става това,че то в бг били по-евтини от на запад а уж от там ги вкарват.как стават тия работи не знам.

а тва за горивата направо се чудя как се движат колиците ви още с тия боклуци

Мани, тия си бяха и черни...карали гостите на някъв хотел от и до летището дет е на 150км...смятай по 300 дни в годината сутрин и вечер 5 години....или кат докарат бяло комби от Италия (сигурен признак за служебна кола) с "леки" течове по мотора, и кажат това са дреболийки бе батка, - колата е мноо нова.....на половината дигиталки, нещо не им свети по траблото, именно в резултат на сваляне с цел пренавиване/препрограмиране...Реално погледнато, там кола дет да върти под 35000км на година няма, а по обяви колко коли 2000г сте видели над 250000км?!kristian написа:....Бежов е щото е модерен цвят,не щото е бил такси biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

гледаме една корола на 60к км от 2004. всичко ок само ще пичовете не махнали лепенката на кората на която пише: 2006 смяна на ремаци на 212к км......
абе начи прости сметки пича е правил по 300км/ден......
абе не беше бяла ама доста са я карали........така излиза
а иначе доста запазена за толкова каране.....нормалните места дето може да се разпознае че карана примерно изхабени седалки, педали и т.н. добре си бяха
иначе още на договора между куповача(джамбазина) и продавача от чужбина пише 60к....значи просто и чъжденците пренавиват и не ядът само зеле и моркови.
а иначе доста запазена за толкова каране.....нормалните места дето може да се разпознае че карана примерно изхабени седалки, педали и т.н. добре си бяха
иначе още на договора между куповача(джамбазина) и продавача от чужбина пише 60к....значи просто и чъжденците пренавиват и не ядът само зеле и моркови.

Avensis D-4D, 2005, 116hp, TOYOTA
За съжаление, вече оправят и капаци и сервизни книжки гадовете....ivobox написа:гледаме една корола на 60к км от 2004. всичко ок само ще пичовете не махнали лепенката на кората на която пише: 2006 смяна на ремаци на 212к км......