Когато прекъсва не свети лампа ...а и втория въпрос - щом не ми светва жълтата лампа, значи ли че при диагностика компютъра няма да е засекъл грешки?
И аз мисля че проблема е в запалването. Капачката също я свалях. След почистване с бензин изглеждаше като нова. Нямаше никакви следи от напукване. Комутатора и бобината могат ли ту да работят ту не?? В същност комутатора кво еjamie написа:Е, щом смяната е че им е време - сменяй.
Нямах предвид да е от влага - а просто така да откриеш дали има напукан кабел или спукана капачка на делко. Според мен става въпрос за проблем в запалването - комутатор и бобина са следващите заподозрени :-)
mene ne ni se vyarva na toyota da ne y rabotyat komutator i bobina,pone ne sam chuval.vyj sy goryvnia fyltar,na moita kato y be6e se zadrastyl,gasne6e v dvyjenye,ako ne e ot nego,nai-dobre hody na dyagnostyka!!!-da ya pregleda chicho doctor!!jamie написа:Райдър, намери ударена/в морга кола с 4АФЕ и му купи бобина и комутатор - дори твоите да се окажат здрави - добре е да си имаш резервни. Не вярвам да ти искат кой-знае колко пари.
Смених филтъра есента. След него каточели се пооправи за известно време, но наскоро пак почна, обикновено като я подкарам първите 30-40 км. не го прави а зимата не бях пътувал особено и може затова да не се е проявявало, а не от филтъра. Пазя си и стария филтър, верно поизлезе някаква мръсотия от него, но не кой знае колко и сега като духна в него си е съвсем проходим. Отварях и помпата в резервоара - фсичко свети като ново, няма мръсотии, няма ръжди, няма нищоLEXUS написа:mene ne ni se vyarva na toyota da ne y rabotyat komutator i bobina,pone ne sam chuval.vyj sy goryvnia fyltar,na moita kato y be6e se zadrastyl,gasne6e v dvyjenye,ako ne e ot nego,nai-dobre hody na dyagnostyka!!!-da ya pregleda chicho doctor!!jamie написа:Райдър, намери ударена/в морга кола с 4АФЕ и му купи бобина и комутатор - дори твоите да се окажат здрави - добре е да си имаш резервни. Не вярвам да ти искат кой-знае колко пари.ama y shtom ne ty svety lampata,nyama da se pla6y6,problema nyama da e seryozen. biggrin.gif
Потребители разглеждащи този форум: bultrastyle и 5 госта