нямам решение Toyota avensis 98
нямам решение Toyota avensis 98
колеги все още имам вода в купето,мислих че само на шофьорското място но вчера реших да махна едни тапи на пода и се оказа че ватата и на четирите места е мокра, и сега не знам дали да карам без тях теса около 5см. отзад в багажника е ясно- вентилационни клапи но отпред откаде,да не е от прането на купето,купих колата преди 2 месеца,моля за вашето мнение дали мога да карам без тези гумички,и при тази вече влязла вода има ли опасност от корозия
Re: нямам решение Toyota avensis 98
Вгледай се под някоя кола докато се движи в дъжда и сам реши дали да караш без тапи наподаsveto2000 написа:колеги все още имам вода в купето,мислих че само на шофьорското място но вчера реших да махна едни тапи на пода и се оказа че ватата и на четирите места е мокра, и сега не знам дали да карам без тях теса около 5см. отзад в багажника е ясно- вентилационни клапи но отпред откаде,да не е от прането на купето,купих колата преди 2 месеца,моля за вашето мнение дали мога да карам без тези гумички,и при тази вече влязла вода има ли опасност от корозия

Ogledai si hubavo podovete ako mojeh ia vkarai v kanal zahtoto taka se behe slu4ilo syhto na edin avensis 4avekyt si vzel kolata ot vtora ry4ka karal ia prez dyjda i celiat mu pod behe mokyr kato poglednal otdoly i hto da vidi -podyt behe sydran ne 4ak talkova mnogo no dostaty4no da se namokri vatata
бе не я ли хвана откъде влиза???...то това е по важното отколкото--как да я сушим кат вали навънsveto2000 написа:колеги все още имам вода в купето,мислих че само на шофьорското място но вчера реших да махна едни тапи на пода и се оказа че ватата и на четирите места е мокра, и сега не знам дали да карам без тях теса около 5см. отзад в багажника е ясно- вентилационни клапи но отпред откаде,да не е от прането на купето,купих колата преди 2 месеца,моля за вашето мнение дали мога да карам без тези гумички,и при тази вече влязла вода има ли опасност от корозия
какво си проверил до сега и сигура не е от него?
най-вероятно влиза от тапите на пода, които и той каза че знае. има такава тема във форума където е разискван и решен проблема. и аз имах такъв и отидох в сервиза, беше се измъкнала едната тапа отдолу на колата и ми я оправиха. оттогава нямам проблеми. потърси във форума с търсачката.
stay up and keep shining!!
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки

значи е възможно да влиза вода някаде под чистачките,това за отпред ами задните кечета що са мокри,дали наистина има теч или е възможно да е от прането някой знае ли колко вода използват при пране,преди да взема тази сядах в една друга направо подгизнах всичко беше мокро,аиде това лятото може да изсъхне ами по сред зима кво правим....