Toyota Avensis 2.0
Емил
Емил
- Aleksandar
Мнение от Aleksandar » 23 Яну 2008 09:00
Ами не съм запознат точно с този двигател, но не съм чувал за някакви специфични проблеми за този модел. А доста колеги тук го притежават и непременно ще видиш във форума отзиви. Аз лично бих си го взел, след проверка, разбира се, без да се замислям. Направи му една диагностика и напред 

Toyota Avensis AT221 7A-FE
Aleksandar
Емил
Мнение от newmiro » 23 Яну 2008 23:44
това е добре, значи нямат хората проблеми с колата:Р
stay up and keep shining!!
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки

newmiro
Емил
Мнение от newmiro » 24 Яну 2008 13:48
разгледай от форума стари теми относно колата и попрочети там.
stay up and keep shining!!

newmiro
Емил
- LEXUS
- Благодарил/а: 12 пъти
- Получена благодарност: 12 пъти
Мнение от LEXUS » 24 Яну 2008 19:19
Здравей,2.0 /147 к.с./ е един перфектен двигател,напълно безпроблемен,с директно впръскване на бензина в цилиндрите D4. Този двигател е може би най-добрият вариант за Авенсис-бърз е,ускорява бързо,мощен,на магистрала много върви,не харчи много,чист,има ускорение и доускорение много добро/VVT-i-D4/,на всичкото отгоре върви с 95H и с 98H,докато FSI на фолксваген само с 98H.Avensis 2.0 VVT-i D4/147/ е един модерен и напълно безпроблемен агрегат.
И върви с високо ниво на оборудване-климатроник,ксенон и т.н. екстри.
И върви с високо ниво на оборудване-климатроник,ксенон и т.н. екстри.
TOYOTA/LEXUS--made in JAPAN
LEXUS
Емил
gadddd
Мнение от Емил » 31 Яну 2008 21:49
Здравей. Още не съм я купил, защото трябва първо да си продам сегашната кола. Не мога да говоря за цени, защото ще я купя от много близки хора, и цената ще е по-ниска от нормалните. Не, че знам колко струват други подобни коли. biggrin.gif Факт е, че съм влюбен в този Авенсис.
Емил
Емил
LEXUS
Емил
Обратно към “Общи технически въпроси”
Иди на
- Всичко за TOYOTA
- ↳ Общи теми
- ↳ Клубни срещи
- ↳ Toyota Мания
- Технически въпроси
- ↳ Общи технически въпроси
- ↳ Двигатели
- ↳ Газови уредби
- ↳ Електрическа система, навигация, музика
- ↳ Хибридно задвижване - Hybrid Synergy Drive (HSD)
- ↳ Трансмисия
- ↳ Спирачна система
- ↳ Окачване
- ↳ Интериор/екстериор
- Електрически автомобили
- ↳ Общи разсъждения
- ↳ Електрически автомобили Тойота
- ↳ Зарядни станции
- LEXUS
- ↳ Общи теми
- ↳ Технически въпроси
- Отдел Subaru