Made in Japan lie sa dvigatelite 4a-fe ?
Made in Japan lie sa dvigatelite 4a-fe ?
Kyde se sglobiavat dvigatelite 4a-fe i dali sa iaponski zahtoto znam 4e niakoi ot 4astite sa ot volkswagen ?
- Corolla_E9
Re: Made in Japan lie sa dvigatelite 4a-fe ?
Кои по-точно?!Petar написа:Kyde se sglobiavat dvigatelite 4a-fe i dali sa iaponski zahtoto znam 4e niakoi ot 4astite sa ot volkswagen ?

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
не кой а кои...части са от ФВ?Petar написа:1.6 16v 4a-fe za Avensis 1

Delkoto i distributornata kapa4ka sa ot VW . Syhto taka i otverkata s koiato e oborudvana kolata e na VW .Moje i da ima i drugi 4asti na VW no samo za tezi znam sys sigurnost .
Ти сигурен ли си, че някой не е самодействал по тази кола??Petar написа:Delkoto i distributornata kapa4ka sa ot VW . Syhto taka i otverkata s koiato e oborudvana kolata e na VW .Moje i da ima i drugi 4asti na VW no samo za tezi znam sys sigurnost .
Da zahtoto kogato hodih na diagnostika imah problem s delkoto i po to4no trabvahe da se smenia paleca zahtoto behe napukan i togava maistora iazvadi edno delko ot VW golf3 i to behe obsolutno syhtoto i ot nego izvadi paleca i go montira na moito kato mi obiasni 4e moito delko e ot VW
Аааа сега разбирам, великия майстор те е светнал, че делкотот ти е от vw. А да неби да е от бош и по една случайност и vw да слагат делко на бош....??Petar написа:Da zahtoto kogato hodih na diagnostika imah problem s delkoto i po to4no trabvahe da se smenia paleca zahtoto behe napukan i togava maistora iazvadi edno delko ot VW golf3 i to behe obsolutno syhtoto i ot nego izvadi paleca i go montira na moito kato mi obiasni 4e moito delko e ot VW
разширителното казанче на опел и бмв са еднакви, ама сега кат не знам опела ли е бмв или бмв е опел.....Petar написа:Da delko to mi e ot bosh