PICNIC vs FORESTER
PICNIC vs FORESTER
Отдавна си мислех за форестър, но онзи ден, ми метнаха и една оферта за пикник. 2.2 2000г. Та сега пада голямо мислене. Някой да има наблюдения над тоз 2.2 двигател, че май бая екзотичен иде?!

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
Re: PICNIC vs FORESTER
Доста рядък,почти "вечен"-едва 90к.с от 2,2 турбо.3С-ТЕ е типа на двигателя,с електронно управление,демек всякви чаркалаци дето да ти създават ядове като на бензинов...Моят е с бензин 128к.с и над 180 голям зор му идва.Купето определено е много по-удобно от Форестър.diver написа:Отдавна си мислех за форестър, но онзи ден, ми метнаха и една оферта за пикник. 2.2 2000г. Та сега пада голямо мислене. Някой да има наблюдения над тоз 2.2 двигател, че май бая екзотичен иде?!
Тя идеята е тва да е работния кон. Инак за бърза кола си имам една, която скоро ще сменям с друга ;) За съжаление пикника дет се чака края на седмицата е дизел. Ако беше бензин, хич и нямаше да се колебая. Пикник не съм карал досега, за разлика от форестера, към който нямам никакви забележки.kristian написа:Доста рядък,почти "вечен"-едва 90к.с от 2,2 турбо.3С-ТЕ е типа на двигателя,с електронно управление,демек всякви чаркалаци дето да ти създават ядове като на бензинов...Моят е с бензин 128к.с и над 180 голям зор му идва.Купето определено е много по-удобно от Форестър.diver написа:Отдавна си мислех за форестър, но онзи ден, ми метнаха и една оферта за пикник. 2.2 2000г. Та сега пада голямо мислене. Някой да има наблюдения над тоз 2.2 двигател, че май бая екзотичен иде?!
Някой поне може ли да каже кога е произведен тоз пикник, че досега аз поне не намерих коректен ВИН декодер. Ето и ВИН кода:
JT172CM1000009067

Че да ти дам моя,пък ти ми дай печката biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gifdiver написа:........ За съжаление пикника дет се чака края на седмицата е дизел. Ако беше бензин, хич и нямаше да се колебая. Пикник не съм карал досега,....... Ето и ВИН кода:
JT172CM1000009067
Странно,но и този е японка.Бяха ми казали че се правят само в Англия

Произвеждани са само от 1997 до 2002г.Аз също съм пробвал на няколко ВИН декодера ,но немовах да го изкарам.Що просто не му видиш маркировките по пластмасите и коланите като дойде?
Щото цената е такава, че ще трябва да го грабна направо от автовоза ;) А и по пласмасите, пепелниците, коланите, маркучите и стъклата си има разлики. Ако си решил да продаваш бензинката казвай?! Колкото и странно да звучи, предпочитам бензинова кола пред дизел.kristian написа:Че да ти дам моя,пък ти ми дай печката biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gifdiver написа:........ За съжаление пикника дет се чака края на седмицата е дизел. Ако беше бензин, хич и нямаше да се колебая. Пикник не съм карал досега,....... Ето и ВИН кода:
JT172CM1000009067
Странно,но и този е японка.Бяха ми казали че се правят само в Англия![]()
Произвеждани са само от 1997 до 2002г.Аз също съм пробвал на няколко ВИН декодера ,но немовах да го изкарам.Що просто не му видиш маркировките по пластмасите и коланите като дойде?
направо н емога да повярвам, че няма ВИН декодер дет да го познава тоз пикник...

Бах мааму екзотики карате !
laugh.gif
За жалост единствения официален Тойота ВИН чекър който намерих дава че това е ... ТАКОМА ! Сигурно е ориентиран към Щатския пазар, знам ли го.
ПП: Питай направо в ТМ АУТО с ВИН-а (може и по телефон - ако ти вдигнат) - примерно за филтри, ремъци и т.н. Та покрай частите питай инфото за колата ?
ППП: http://detali.ru/cat/oem_to.asp

За жалост единствения официален Тойота ВИН чекър който намерих дава че това е ... ТАКОМА ! Сигурно е ориентиран към Щатския пазар, знам ли го.
ПП: Питай направо в ТМ АУТО с ВИН-а (може и по телефон - ако ти вдигнат) - примерно за филтри, ремъци и т.н. Та покрай частите питай инфото за колата ?
Миро ,ти съвсем ни срази!jamie написа:Бах мааму екзотики карате !laugh.gif
.....това е ... ТАКОМА ! .........

Diver,Каква е цената ,откъде идва и за коя година го обявява продавача все пак?(ако не е тайна де

Сразил не сразил:
http://fleet.toyota.com/html/50/vin_decoder.asp
JT172CM1000009067 :
Тундра, айде от мен да мине ... 
http://fleet.toyota.com/html/50/vin_decoder.asp
JT172CM1000009067 :
Код за потвърждение: Избери целия код
World Manufacturer Identification (W.M.I.)
1. Country of Origin Japan
2. Manufacturer Toyota
3. Vehicle Type Passenger Car
Vehicle Description Section (V.D.S.)
4. Body Type / Drive Type Unknown
5. Engine Type Unknown
6. Series C
7. Restraint System / Grade: 2 Airbags
8. Model Line: Tundra
9. Check Digit 0
Vehicle Indicator Section (V.I.S.)
10. Model Year Unknown
11. Plant of Manufacture TMC, Japan
12. Plant Production Sequence 009067

На мен пък ми изкара това:
VIN JT172CM1000009067
Make TOYOTA or LEXUS
Model undefined
Chassis undefined
Body type undefined
Engine series undefined
Engine type undefined
Engine displacement, cc undefined
Description of engine undefined
Power (DIN/JIS) undefined / undefined
Torque (DIN/JIS) undefined / undefined
Compression index undefined
Fuel rate undefined
Country of origin Japan
Manufacturer Toyota Motor (Japan)
Market Europe
Frame № ...-0009067
This information maybe incorrect:
Drive undefined
Gearbox undefined
Steering undefined
Model code undefined
laugh.gif laugh.gif
VIN JT172CM1000009067
Make TOYOTA or LEXUS
Model undefined
Chassis undefined
Body type undefined
Engine series undefined
Engine type undefined
Engine displacement, cc undefined
Description of engine undefined
Power (DIN/JIS) undefined / undefined
Torque (DIN/JIS) undefined / undefined
Compression index undefined
Fuel rate undefined
Country of origin Japan
Manufacturer Toyota Motor (Japan)
Market Europe
Frame № ...-0009067
Drive undefined
Gearbox undefined
Steering undefined
Model code undefined
laugh.gif laugh.gif
Това ми прилича на вица за цинганчето "...........,нищо уа,нека пита, да знай......"jury написа:На мен пък ми изкара това:
VIN JT172CM1000009067
Make......
Ch....
Engine series undefined
Engine type.......
Country of origin Japan
Man...
Frame № ...-0009067
Drive undefined .....
laugh.gif laugh.gif
По -ясно ,и по-пълно немоье да бъде biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif laugh.gif
-
- Получена благодарност: 1 път
Picnic се е произвеждал само в Япония.kristian написа:Странно,но и този е японка.Бяха ми казали че се правят само в Англия
Италия, 9000лв, 2001.kristian написа:Миро ,ти съвсем ни срази!jamie написа:Бах мааму екзотики карате !laugh.gif
.....това е ... ТАКОМА ! .........
ППП: http://detali.ru/cat/oem_to.asp![]()
Diver,Каква е цената ,откъде идва и за коя година го обявява продавача все пак?(ако не е тайна де)