Пак смених сензор
- juri_galev
Пак смених сензор
В момента съм в тойота пиша ви от там колеги.За втори път ми светна че имам проблем доидох и се оказа друг сензор който следи колко кислород да постъпва в двг.Преди това сменях за следенето на изгорелите газове.Наистина колата вече прехвърли 100 000 км и е на 5 години няма нищо вечно :( първия път дадох 400 кинта сега пак толкова biggrin.gif .Поздрави ще се видиме в четвъртък
- juri_galev
Ето и малко снимки от този сензор.Направи ми впечетление че са променили някои неща предния път когато ми смениха сензора го нямаше в колата сега този беше вътре преди това като сменяхме накладките на яриса и старите накладки бяха вътре.Ама ме обрулиха 45 кинта с ддс за работа 1 час biggrin.gif .А след 3 хиляди км съм на сервиз смяна на масло и най-вероятно ще ми сменят и свещите и пак ще ме изтупат
Тия педали като си тръгнах от тойото и добре ме изпратиха ти вече два сензора си сменил то има още два добре ме подготвиха 

- Прикачени файлове
-
- DSC01268.JPG (130.28 KiB) Преглеждано 2351 пъти
-
- DSC01269.JPG (201.66 KiB) Преглеждано 2350 пъти
-
- DSC01270.JPG (103.01 KiB) Преглеждано 2350 пъти
- LEXUS
- Благодарил/а: 12 пъти
- Получена благодарност: 12 пъти
Re: Пак смених сензор
Аха,ти си от онея пичове,които веднага се залепват за интернета там,аз се залепвам за кафето и минералната вода и си разглеждам брошурите на Тойота. biggrin.gifjuri_galev написа:В момента съм в тойота пиша ви от там колеги.
П.С. Между другото с какъв бензин караш ,95 ли, и от коя верига бензиностанции?
TOYOTA/LEXUS--made in JAPAN
- juri_galev
Re: Пак смених сензор
Е аз всеки път правя различни неща веднъж им изядох цялата купа с бонбони и изпих 10 чаши вода.Друг път разглеждам автосалона ама най-често седя на пц-то biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif.Ами карам с 95 от Лукойл там ползвам отстъпка.Преди си слагах една добавка ама я спряхLEXUS написа:Аха,ти си от онея пичове,които веднага се залепват за интернета там,аз се залепвам за кафето и минералната вода и си разглеждам брошурите на Тойота. biggrin.gifjuri_galev написа:В момента съм в тойота пиша ви от там колеги.

- juri_galev
I vie ste pravi dosta e razlikata ama...Neshto naposledak hich ne mi varvi s rav4 predi nova me udari tramvaq i mi smaza dobre kolata ama q opravih kakto q opravih spiram na sinq zona v centura vratata ot nqkakva k***a udarena i tiq senzori i na vruh nova godina mi se skapa akumolatora a bqh v Veliko Turnovo..dobre che pone imam kabeli v kolata pone tok ot drugite vzimah.Beshe me podgonil karuka