не говорим за пътя а за пред блока....дръпнахме го със кола дет дот-а на гумите е 99-та....Инак джипката ми е с мишлен алпин, летните са примаси и износването сравнено с други марки наистина е забележимо по-слабо!boikovz написа:...Но дето се казва ако не си сам внимателен на пътя и гумите немогат да ти помогнат.
STI Action

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
Точно ще ти се изравнят по показатели със задните ти летни гуми laugh.gif (шегувам се)desSs написа:въъъъ мойте гудиарки много назад в класациятаboikovz написа:Аз съм с 4 нови Continental WinterContact TS 810. До сега само положителни неща за гумите. Според ADAC тестовете тя е на трето място след Michelin Primacy Alpin PA 3 и Dunlop SP Winter Sport 3D за 2007ма година. Според тях Continental отстъпват само в показателите на сухо и износване на гумата. Например при мокър път е най-добрата, при сняг единствено я бие Bridgestone Blizzak LM25. Но дето се казва ако не си сам внимателен на пътя и гумите немогат да ти помогнат.
Toyota Corolla 1.6 Dual VVT-i, MMT, Sol, 2007
tez gumi det si gi izbroil se vodiat performance winter. ili inache kazano ima baia drugi gumi det shte gi biiat na sniag. napremer Blizzak WS-50 ili Blizzak Revo1 sa dosta po dobri ot LM25 na sniag, no pak otstapvat v pokazatelite na suho i sa niskoskorostni gumi.boikovz написа:...при сняг единствено я бие Bridgestone Blizzak LM25.
-
- LordDigital
- СупраДжия
хее:)) лорде ма ти балансираш кат моторис на завойте,,,в ляв--търкаш буза на стъклото ,,на десен ще набучил око -на скоростния лостLordDigital написа:Malei tva sys kakva skorost beshe?maggkrabar написа:STi action - днеска на божурленд. утре изкарвам тойотата да накаже тия 4х4 трактори laugh.gif
лорде, джипката си е първокласен дрифтарвърти най-вече задните!
A za Dziparata - Rear Differential Lock Rulz:PP

отстрани изглежда все едно поне 3-же е натоварването на врътките:)
- LordDigital
- СупраДжия
rudolf написа:хее:)) лорде ма ти балансираш кат моторис на завойте,,,в ляв--търкаш буза на стъклото ,,на десен ще набучил око -на скоростния лостLordDigital написа:Malei tva sys kakva skorost beshe?maggkrabar написа:STi action - днеска на божурленд. утре изкарвам тойотата да накаже тия 4х4 трактори laugh.gif
лорде, джипката си е първокласен дрифтарвърти най-вече задните!
A za Dziparata - Rear Differential Lock Rulz:PP![]()
отстрани изглежда все едно поне 3-же е натоварването на врътките:)

Епа Кожен салон ,със седалки стил жигули 1300 дето са само за возене без никакъв страничен support - 0.3g са достатъчни за да ме метат из целото купе

ни риви--екстра еLordDigital написа:rudolf написа:хее:)) лорде ма ти балансираш кат моторис на завойте,,,в ляв--търкаш буза на стъклото ,,на десен ще набучил око -на скоростния лостLordDigital написа:
Malei tva sys kakva skorost beshe?
A za Dziparata - Rear Differential Lock Rulz:PP![]()
отстрани изглежда все едно поне 3-же е натоварването на врътките:)![]()
Епа Кожен салон ,със седалки стил жигули 1300 дето са само за возене без никакъв страничен support - 0.3g са достатъчни за да ме метат из целото купе

-
- Обратна връзка:
svaliamfilmcheto i az da vidia snegorina 
inache az sam na mnenie che chovek triabva da ima po edna kola ot vseki model:
- rwd - s2000 ili ae86
- awd - sti ili evo
- fwd - tercel veche imam go toia
- 4x4 jipka ili pickup ... edin toyota hilux diesel da rechem sha e extra.

inache az sam na mnenie che chovek triabva da ima po edna kola ot vseki model:
- rwd - s2000 ili ae86
- awd - sti ili evo
- fwd - tercel veche imam go toia
- 4x4 jipka ili pickup ... edin toyota hilux diesel da rechem sha e extra.
4efte powered tercel (201 whp @ 14psi)
-
бе и таурега не е зле - я глейте един косфорт сектант кво прави със семейната джипка laugh.gif
http://www.youtube.com/watch?v=sH6RCeTD-fg
ама днеска беше много заледено, пързаляхме като ненормални
http://www.youtube.com/watch?v=sH6RCeTD-fg
ама днеска беше много заледено, пързаляхме като ненормални

status: за БАН
ami da dovolen sam pone za sega no ima i po-dobri gumi ot tqh. az imah Blizzak WS-50 bqha strahotni, no nqmat nikakva stabilnost v zavoi ili na visoka skorost.diver написа:хм, доволен ли си, че оня дет един човечец, с такъв континентал купен предния ден, не можеше да помръдне на снега?!K-A-N-U написа:Otpred sam sas 4isto novi Continental ContiWinterContact TS810
- racing_fan