Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
-
b_d
Мнение
от b_d » 03 Яну 2008 22:02
LordDigital написа:xxBgRaCerxx написа:LordDigital написа:Hmm gorkata supra ,Aftomat i OBD1... za da se uzivi i da pocne da staa za nesto trebat pone 5 bona vyv zeleno... inache e podvizem pametnik na prostotiqta na horata ,da si kuPvat Supri Aftomati.....
LordDigital ili kavto si tam kakav ti e problema sas tva 4e nqkoi si kupvat supri avtomat 4e ne6to nemojah da ti razbera prikazkite, ne6to protiv li ima6 kato neti haresva si kupi supra da ne e avtomat i se radvai
pi6a ot imeto na xxbgracerxx 6toto az nqmam reg
Аз лично проблем неам ,до сега само една супра афтомат съм взимал и след 3 дена беше прилежно нарязана на парчета

Разбирасе ,че вски си има различни разбирания - за мене лично спортен автомобил + хидроМуфа са 2 пълни неСъвместимости

Тебе те знаем, че и Супри с ръчни скорости си нарязвал...

b_d
-
rudolf
-
Обратна връзка:
Мнение
от rudolf » 03 Яну 2008 22:16
LordDigital написа:rudolf написа:xxBgRaCerxx написа:
LordDigital ili kavto si tam kakav ti e problema sas tva 4e nqkoi si kupvat supri avtomat 4e ne6to nemojah da ti razbera prikazkite, ne6to protiv li ima6 kato neti haresva si kupi supra da ne e avtomat i se radvai
ми няма лошо,,,за лимозина,за дама,за лежерна панорамна обиколка,,,
бтв и мен не ми е ясно за какъв тип клиенти с каква насоченост е предназначена супра-автоматик? определено не е дрифт ,драг,рали,семейна,градска,дамска...,,нещо пропуснах ли?? някакв магистрална хала??
П.с. Лорда изобщо не понася супри-той мечтае за тестароса-с предно предаване и заден мотор:)
Малкото хора които съм виждал да защитават МК4 афтомати ,говорят за някакви GT автомобили които са ползвали само за возене. Може и да е имало такава концепция ,някога във началото и средата на 80-те ,но дори и тогава е била средно консервативна ,а във днешно време си е безнадежно краино-конесравнска...
GT автомобили които са ползвали само за возене--звучи като -- рали-крос с формула1:)....аз концепцията на гт автомобил за возене ми е--реплика ферари-на базата на фолксваген костенурка:)
rudolf
-
Corolla_E9
Мнение
от Corolla_E9 » 03 Яну 2008 23:03
в кой град се намира тази супра?
Corolla_E9
-
V35GTR
-
Обратна връзка:
Мнение
от V35GTR » 03 Яну 2008 23:50
Unikat! laugh.gif
rudolf написа:LordDigital написа:rudolf написа:
бтв и мен не ми е ясно за какъв тип клиенти с каква насоченост е предназначена супра-автоматик? определено не е дрифт ,драг,рали,семейна,градска,дамска...,,нещо пропуснах ли?? някакв магистрална хала??
П.с. Лорда изобщо не понася супри-той мечтае за тестароса-с предно предаване и заден мотор:)
Малкото хора които съм виждал да защитават МК4 афтомати ,говорят за някакви GT автомобили които са ползвали само за возене. Може и да е имало такава концепция ,някога във началото и средата на 80-те ,но дори и тогава е била средно консервативна ,а във днешно време си е безнадежно краино-конесравнска...
GT автомобили които са ползвали само за возене--звучи като -- рали-крос с формула1:)....аз концепцията на гт автомобил за возене ми е--реплика ферари-на базата на фолксваген костенурка:)
Shift_
Supra vs Skyline
Japanese_fever написа:
Обещавам да не се отклонявам от темата и да...
V35GTR
-
ALTEZZA
Мнение
от ALTEZZA » 04 Яну 2008 08:26
LordDigital написа:...за мене лично спортен автомобил + хидроМуфа са 2 пълни неСъвместимости

men ako pitash, turbina i avtomatik e oshte po kraino. avtomatika mi e iasno shto sa go slojili na Suprata, che da moje da go prodavat v USA, ama ot kav zor e stignal i do Evropa ne mi e mnogo iasno.
inache sam siguren che Suprata i s avtomatik si e hubava kolica, prosto ideiata se gubi niakak si.
ALTEZZA
-
jamie
Мнение
от jamie » 04 Яну 2008 10:18
ALTEZZA написа:LordDigital написа:...за мене лично спортен автомобил + хидроМуфа са 2 пълни неСъвместимости

men ako pitash, turbina i avtomatik e oshte po kraino. avtomatika mi e iasno shto sa go slojili na Suprata, che da moje da go prodavat v USA, ama ot kav zor e stignal i do Evropa ne mi e mnogo iasno.
inache sam siguren che Suprata i s avtomatik si e hubava kolica, prosto ideiata se gubi niakak si.
Нищо не се губи - става като Калибрата (сутеньорското Ферари)

laugh.gif laugh.gif laugh.gif
jamie
-
diver
Мнение
от diver » 04 Яну 2008 10:43
jamie написа:Нищо не се губи - става като Калибрата (сутеньорското Ферари)

laugh.gif laugh.gif laugh.gif
шшшшшшшшшшт. За умрелите или добро или нищо... laugh.gif
maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
diver
-
xxBgRaCerxx
-
Обратна връзка:
Мнение
от xxBgRaCerxx » 04 Яну 2008 11:57
LordDigital написа:rudolf написа:xxBgRaCerxx написа:
ami az nezam vzel tozi avtomat da hodq na sastezaniq s nego a za da trugna ot to4ka A i da stigna do to4ka B da se vozq v nego i da mi e kef sq tva 4e e avtomat si e marzele6ka rabota ama togava kogato q zimah nemojah da namerq manual 6 twin turbo no kakto kazah nesam vzel tazi kola da hodq na sastezaniq!

xxBgRaCerxx
-
rudolf
-
Обратна връзка:
Мнение
от rudolf » 04 Яну 2008 13:23
xxBgRaCerxx написа:LordDigital написа:rudolf написа:
ami az nezam vzel tozi avtomat da hodq na sastezaniq s nego a za da trugna ot to4ka A i da stigna do to4ka B da se vozq v nego i da mi e kef sq tva 4e e avtomat si e marzele6ka rabota ama togava kogato q zimah nemojah da namerq manual 6 twin turbo no kakto kazah nesam vzel tazi kola da hodq na sastezaniq!
аа за от точка-А- до Б,,не е най удачния вариянт,,но това го може,,,,
със здраве да я караш и безаварийно.

rudolf
-
LordDigital
- СупраДжия
Мнение
от LordDigital » 04 Яну 2008 18:20
xxBgRaCerxx написа:
Ami to e normalno da ne si mozel da nameris ,V160-kite (6 speed GeTrag) za hiper dificitni ako sluchaino sa prodavat vyv neizvestno systoqnie zapocvat ot $3000.. za V161 sa stigali do $4000. Sys cenite na MK4 vyv Anglia (dokoloto sym chuval po 3-4kQ) tva si e pocti polovin Supra

LordDigital
-
xxBgRaCerxx
-
Обратна връзка:
Мнение
от xxBgRaCerxx » 05 Яну 2008 02:05
nai evtinite supri twin turbo v angliq po4vat ot 5000 paunda imashe tam edna za 4000 ama tq nqkva umrqla no pod 5000 paunda trudno 6te se nameri twin turbo .a tova deto gi pi6e6 4e zapo4vat ot $3000 za kade imash predvid 4e po4vat ot tolkova ? za USA li 6to $ ? i tva "3-4kQ" kvo ozna4ava
xxBgRaCerxx
-
LordDigital
- СупраДжия
Мнение
от LordDigital » 05 Яну 2008 09:45
xxBgRaCerxx написа:nai evtinite supri twin turbo v angliq po4vat ot 5000 paunda imashe tam edna za 4000 ama tq nqkva umrqla no pod 5000 paunda trudno 6te se nameri twin turbo .a tova deto gi pi6e6 4e zapo4vat ot $3000 za kade imash predvid 4e po4vat ot tolkova ? za USA li 6to $ ? i tva "3-4kQ" kvo ozna4ava
3-4kQ znaci 3 do 4 (k=hilqdi)(Q=Quid).
Ne sym bil na ostrova ,moze i da sa hilqda pounda poveche ot tova koeto sa mi dokladvali ,no pri vseko panizeni za beznadezno eftini. Tuka nekakvi deto da sa krivo-lqvo vyv dvizenie pocvat ot $15k ,svestni po $20k ,dobre zapazeni $25k - tva sa plachebnite rezultati ot filma Byrzi&Iarostni rIcari...
LordDigital
-
darcosi
Мнение
от darcosi » 05 Яну 2008 14:55
Добре дошъл в Българската МК4 секта biggrin.gif .
Да ти е честита новата придобивка и много безавариини километри !!
Автоматичната скоростна с модове става драг кутия обаче за предпочитане е ръчната но и в Англия трудно се намират и ако се намери е 2000-2500J минимум.
Аз съм късметлия с моята V161 кутия.
darcosi
-
ALTEZZA
Мнение
от ALTEZZA » 05 Яну 2008 16:24
LordDigital написа:
Ne sym bil na ostrova ,moze i da sa hilqda pounda poveche ot tova koeto sa mi dokladvali ,no pri vseko panizeni za beznadezno eftini. Tuka nekakvi deto da sa krivo-lqvo vyv dvizenie pocvat ot $15k ,svestni po $20k ,dobre zapazeni $25k - tva sa plachebnite rezultati ot filma Byrzi&Iarostni rIcari...
Lorde, kvi gi govorish bre. tuk Supra Turbo 6 speed v OK sastoianie(OK, a ne super), doblijavaiki se do 100K mili ne mojesh da namerish pod $30K. a takiva v super sastoianie i na malko mili dostigat i $50K
ALTEZZA
-
falco
Мнение
от falco » 06 Яну 2008 14:33
Даам

falco