Неподозирана екстра
Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
-
- Автомобил: Тойота Версо
- Обратна връзка:
Неподозирана екстра
Мнение от pol » 04 Яну 2008 08:49
Преди 10-на дни издирвах бушончето на левия фар за къси и из литературата видях, че има бушонче за подгряването на страничните огледала. Днес се убедих, че действа - просто огледалцата са вързани с нагревателя за задното стъкло и за нула време се стопи и изчезна събраната скреж.
laugh.gif Кефи просто !
Имам чувството, че и по предното топли нещо, но не съм сигурен
laugh.gif Кефи просто !
Имам чувството, че и по предното топли нещо, но не съм сигурен
Toyota Verso
pol
Мнение от newmiro » 04 Яну 2008 13:13
мисля че това го има на почти всички коли с подгряване на задното стъкло 

stay up and keep shining!!
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки

newmiro
desSs
pol
Мнение от newmiro » 04 Яну 2008 13:59
щом аз имам, на твоето новото ярисче трябва да имаш със сигурност. дори мисля че колите след 1990 почти всички имат такова. аз също не знаех до скоро, че го имам:) ама обърнах внимание.

newmiro
boikovz
Мнение от desSs » 04 Яну 2008 14:49
само дето си играх да ги стържа вчера laugh.gifboikovz написа:Спокойно DesSs имаш гоdesSs написа:м, аз не съм забелязала да имам таквоз нещо. Включва се едновременно с включването на отоплението на задното стъкло. Има го на оборудване Luna и Sol.
някоя друга неподозирана екстричка има ли

desSs
spiritch
Мнение от pepa_k » 04 Яну 2008 15:19
И аз точно тези дни супер много се ядосах че нямам такова чудо, а то вече почети всички коли имат.
Мислех че е трябвало да си го поръчам като екстра допълнително а не съм се сетила.
Като си тръгвам от работа ще проверя веднага има ли такова чудо.
Мислех че е трябвало да си го поръчам като екстра допълнително а не съм се сетила.
Като си тръгвам от работа ще проверя веднага има ли такова чудо.
Toyota Corolla 1.6 VVT-i MMT
pepa_k
TATI
Мнение от newmiro » 04 Яну 2008 16:03
TATI написа:Ей мъка мъка

детска радост е работата:)
да, има. има едно копче точно под волана, като го натиснеш и ярисчето се изправя на задните си два крака и почва да играе салса:РdesSs написа:само дето си играх да ги стържа вчера laugh.gifboikovz написа:Спокойно DesSs имаш гоdesSs написа:м, аз не съм забелязала да имам таквоз нещо. Включва се едновременно с включването на отоплението на задното стъкло. Има го на оборудване Luna и Sol.
някоя друга неподозирана екстричка има ли

newmiro
desSs
ugabuga
Мнение от newmiro » 04 Яну 2008 21:55
a, razbira se. ako ne sa el. istoriite nqma kakugabuga написа:moje da go imash samo ako imash el. stukla. Moite se naglasiat na ruka, taka che opredeleno niamam nagrevatelcheta.

t.e. na nashiq Nissan Patrol na pochi 20godini, ima el stykla otprede, obache ogledalata ne sa el i nqmat podgrqvane. tai che pak si zavisi de:)

newmiro
Иди на
- Всичко за TOYOTA
- ↳ Общи теми
- ↳ Клубни срещи
- ↳ Toyota Мания
- Технически въпроси
- ↳ Общи технически въпроси
- ↳ Двигатели
- ↳ Газови уредби
- ↳ Електрическа система, навигация, музика
- ↳ Хибридно задвижване - Hybrid Synergy Drive (HSD)
- ↳ Трансмисия
- ↳ Спирачна система
- ↳ Окачване
- ↳ Интериор/екстериор
- Електрически автомобили
- ↳ Общи разсъждения
- ↳ Електрически автомобили Тойота
- ↳ Зарядни станции
- LEXUS
- ↳ Общи теми
- ↳ Технически въпроси
- Отдел Subaru