Адаш, свалям ти шапка за тая колица....след 4 години ще е с антикварна стойност май, ама спецовете да се изкажат, щото ми се върти нещо, че кола на повече от 30 г се води антика...Niki написа:Привет на всички, предлагам леко приземяване след горните модели, с един музеен експонат който имам честта да експлоатирам![]()
Тойота Старлет 80-81г, мотор 2К 1000 куб, 45 к.с., модел на купето КР60 задно задвижване.
Колата е леко тунингована biggrin.gif чукчето на делкото е от ЧЗ 350, кормилните карета както и капачката на радиатора са то Лада, капачката на резервоара е капачката на двигателя /маслото/ на Лада; предните тампони на макферсона от Опел Кадет; въздушният ми филтър е от български мотокар /за съжаление незнам какъв модел/, предната и задната "броня" са от Голф ІІ /след съответното рязане и прекрояване/, задните ми амортисьори са от Волво
предните ми амортисьори обаче са нови Токико, карам с масло Мотул 15W50 п-у синтетика, зимни гуми Клебер 145/80
Нашите автомобили TOYOTA - /2004-2022/
- alokin
- Получена благодарност: 2 пъти
Да уважаваме чуждия опит - винаги спестява време, пари и нерви.
- alokin
- Получена благодарност: 2 пъти
Да бе лесно ни било....то на чужд гръб и сто тояги biggrin.gif , desSs кажи му!Xeku написа:Лесно ви е на вас с новите коли, наистина за да поддържаш подобна легенда, изобретателността е задължителна!За мигачите на калниците и тези в предната броня (с габаритите) също могат да се ползват ладови, пасват без много проблеми, проверено е!
Да уважаваме чуждия опит - винаги спестява време, пари и нерви.
мно е готина
и аз трябва да сложа на моята нови снимки, че е по-различна вече:РР

и аз трябва да сложа на моята нови снимки, че е по-различна вече:РР
stay up and keep shining!!
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки

-
Нека и аз да се похвапя. Моята е Toyota Avensis d4d 2005г. Не съм си представял,че може да има толкова издърържан от всяка гледна точка автомовил! Пожелавам го всекиму.
Последно промяна от Kiril Slabov на 05 Фев 2008 20:31, променено общо 1 път.
-