Pomognete mi!

kaloqn petrov

Pomognete mi!

Мнение от kaloqn petrov » 22 Дек 2007 21:14

Kolata mi pali i ne raboti dobre i gurmi(zvuka e kato patkane).Imam 4ustvoto,4e raboti na 2-3 cilindura.
Kabeli,sve6ti i kapa4ka na d-okoto sa novi i ni6to ne se promenq,centrovkata e dobre.
Kolata e toyota carina 2.
Molq pomognete!
S uvajenie:Kaloqn Petrov

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

Re: Pomognete mi!

Мнение от rudolf » 22 Дек 2007 21:59

kaloqn petrov написа:Kolata mi pali i ne raboti dobre i gurmi(zvuka e kato patkane).Imam 4ustvoto,4e raboti na 2-3 cilindura.
Kabeli,sve6ti i kapa4ka na d-okoto sa novi i ni6to ne se promenq,centrovkata e dobre.
Kolata e toyota carina 2.
Molq pomognete!
S uvajenie:Kaloqn Petrov
кало изчакай някой дет разбира да каже,щото съм бос

имаш ли газова и това само на бензин ли го прави??

сменял ли си ангренажен ремък?? кой ти гласи центровката?? преди да смениш тези неща който описваш--пак ли правеше същия проблем??кое породи нуждата да замениш тези части и как се появи проблема??
възможно ли е да си сбъркал кабелите в капачката на делокото??
мен все на някви объркани запалвания ми се струва...
иначе идея-прескочил разпределителен вал??-изгорели/неизправни клапани?? бобина/електронен блок???

agent dust

Мнение от agent dust » 22 Дек 2007 22:36

да се провери датчика на коляновият вал, дебитомер ако има(или мап), да се види за изпускане от маркучите. но ако всичко е наред и е пипал кадърен майстор - клапан.

с вадене на кабелите се проверява кой цилиндър липсва, мери се компресия - такива неща. иди на свестен сервиз.
status: за БАН

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

Мнение от rudolf » 22 Дек 2007 22:54

maggkrabar написа:да се провери датчика на коляновият вал, дебитомер ако има(или мап), да се види за изпускане от маркучите. но ако всичко е наред и е пипал кадърен майстор - клапан.

с вадене на кабелите се проверява кой цилиндър липсва, мери се компресия - такива неща. иди на свестен сервиз.

оттеглям си предположенията,,,,аз само забавлявам хората-докат отговори някой дет знае кво говори :thumbsup:

Аватар
jury

Мнение от jury » 27 Дек 2007 08:41

rudolf написа: оттеглям си предположенията,,,,аз само забавлявам хората-докат отговори някой дет знае кво говори :thumbsup:
tooth.gif tooth.gif tooth.gif

Публикувай отговор