Toyota RAV4 Prime 2021-2025 - Мечтаният автомобил?
-
Hursa
- Благодарил/а: 60 пъти
- Получена благодарност: 236 пъти
Действителността навсякъде е такава, по-мощните модели са много по-желани. 
Auris Е15 Hybrid; Corolla E210 HB 2.0 hybrid
-
Mr.Valentin
- Автомобил: RAV4 PHEV
- Благодарил/а: 11 пъти
- Получена благодарност: 3 пъти
Преди известно време попитах за случаи на проблем с инструменталното табло и цитирах сервизна кампания в САЩ, явно и колите в Европа са засегнати.
► Виж съдържание
-
Restless
- Благодарил/а: 7 пъти
- Получена благодарност: 6 пъти
Със затоплянето на времето, доста се подобри пробега
, при температури 15-23гр, и каране на джам-троник, на практика е 1към1 с предсказаното 
След 2 месеца отлагане, смених перата на чистачките - оказа се много лесно, буквално 2-3 минути на чистачка, ако всичко е под ръка - оригиналните чистачки имат вмид, а и закопчаването вдъхва доверие, имал съм случай в миналото да не защракам добре чистачка ииии чист късмет че не бях бастисал стъклото.
Пера купих за 3-4е от Алиекспрес, единствено трябва да се внимава профилът им (формата) да е "Тойота", разбира се и размерът, имаха 4-5 вида.
Паснаха идеално, чистят по-добре от старите, които вероятно бяха оригиналните...
Много добро и подробно обяснение как се сменят: The Car Care Nut
След 2 месеца отлагане, смених перата на чистачките - оказа се много лесно, буквално 2-3 минути на чистачка, ако всичко е под ръка - оригиналните чистачки имат вмид, а и закопчаването вдъхва доверие, имал съм случай в миналото да не защракам добре чистачка ииии чист късмет че не бях бастисал стъклото.
Пера купих за 3-4е от Алиекспрес, единствено трябва да се внимава профилът им (формата) да е "Тойота", разбира се и размерът, имаха 4-5 вида.
Паснаха идеално, чистят по-добре от старите, които вероятно бяха оригиналните...
Много добро и подробно обяснение как се сменят: The Car Care Nut
- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 462 пъти
- Получена благодарност: 478 пъти
Като гледам клипчето - като начин на закопчаване на чистачката към рамото и самият вид на чистачката е 1/1 с тази на Джипа... Така, че явно са ползвали един и същ производител 
Да, удобни бяха, и добре чистиха...
Да, удобни бяха, и добре чистиха...
Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
-
Restless
- Благодарил/а: 7 пъти
- Получена благодарност: 6 пъти
аз ли нещо не правя както трябва или климатика при планиран подгрев работи странно?!
Зимата беше редовно, но преди 3 дена в студената сутрин пак се случи - стъклата замъглени от влага, пред мене малко чисто прозорче, но без кърпа да се забърше, просто не може да се кара...
Сутрин съм нагласил колата да е заредена в 7.30 и да подгрява.
Съответно към 7ч се пуска подгрева на купето, би трябвало в такъв режим да работи "като климатик", но... прозорците събират страшно много влага.
Може би при планиран подгрев не работи като климатик а като чисто подгряване?!? Или някак може да се нагласи?
Досадно е, особено ако човек окъснява с 5 мин и бърза да се качи и да тръгне
Зимата беше редовно, но преди 3 дена в студената сутрин пак се случи - стъклата замъглени от влага, пред мене малко чисто прозорче, но без кърпа да се забърше, просто не може да се кара...
Сутрин съм нагласил колата да е заредена в 7.30 и да подгрява.
Съответно към 7ч се пуска подгрева на купето, би трябвало в такъв режим да работи "като климатик", но... прозорците събират страшно много влага.
Може би при планиран подгрев не работи като климатик а като чисто подгряване?!? Или някак може да се нагласи?
Досадно е, особено ако човек окъснява с 5 мин и бърза да се качи и да тръгне