Здравейте колеги. Замислил съм се да "сменям форумната принадлежност" и да идвам при Вас. Загледал съм се в автомобила от заглавието. Нещо като тези: https://autoworld.mobile.bg/obiavi/avto ... =1&nup=014
Никога не съм се качвал в Тойота с изключение преди 10 г. на една Корола Версо, тогава бях много впечатлен от колата. А тази хибридна технология ми е "пълен мрак".
Най-общо казано ми трябва автомобил, който ще се кара изключително само извън града, на дестинации - 300-500 км. и евентуални разходки до съседните ни държави. Годишен пробег 10-15 хил.км. Ще се возим само аз и жената със необходимия багаж. Стил на шофиране - пенсионерски, спазване на ограниченията, без разни "ръчкания". Да може да ме "измъкне" при изпреварване на 2-3 тира ако се наложи. Да не е чуплив. Поддръжката няма значение. Няма как да искаш нещо от дадена машина ако не я поддържаш адекватно.
Ами това е колеги. Ще съм щастлив ако споделите Вашите мнения и опит относно този автомобил. Благодаря предварително.
Toyota C-HR 2.0 Hybrid Club Automatic
- FearSoft
- Автомобил: Corolla Hybrid 1.8. Tук е!
- Благодарил/а: 69 пъти
- Получена благодарност: 131 пъти
Toyota C-HR 2.0 Hybrid Club Automatic
Здравейте!
Синът ми кара такава, модел 2022. Вече е навъртял над 60К и нищо освен регулярното обслужване. В годината поне 2 пъти си идва от Германия с нея и е доволен от разход, поведение и всичко като цяло. Няма прословутия проблем с повишаване на нивото на маслото, за който пишат, че страдал този двигател. Мисля, че добре сте се ориентирали.
Синът ми кара такава, модел 2022. Вече е навъртял над 60К и нищо освен регулярното обслужване. В годината поне 2 пъти си идва от Германия с нея и е доволен от разход, поведение и всичко като цяло. Няма прословутия проблем с повишаване на нивото на маслото, за който пишат, че страдал този двигател. Мисля, че добре сте се ориентирали.
Последно промяна от FearSoft на 25 Фев 2026 17:23, променено общо 1 път.
Toyota Corolla 1.8L (HEV Special), Ex+, MC23