[Сервизна кампания] Дефектни въздушни възглавници "Takata"
-
tora
- Благодарил/а: 8 пъти
- Получена благодарност: 12 пъти
А в сайта излиза ли, че има сервизна акция за този автомобил? Или искате да ги смените по ваше желание?
- urb
- Получена благодарност: 2 пъти
На мен ми изпратиха писмо. Сигурно от КАТ ми бяха взели адреса, знам ли? Защото не съм първи собственик.
Toyota Corolla E12 4ZZ-FE LPG
-
NightWalkeR
- Обратна връзка:
Благодаря за линка , от 3 години карам колата така и не съм разбрал за кампанията. При мен излиза , че подлежа на смяна ;)
-
Enwor
- Благодарил/а: 5 пъти
Изглежда са открити още дефекти - https://www.foxnews.com/auto/new-deadly ... a-air-bags
Corolla 2005 1.6 VVTi 3zz-fe | hatch, SOL
Corolla 2020 Sedan 1.8 Hybrid
Corolla 2020 Sedan 1.8 Hybrid
-
madGraF
- Автомобил: Auris E15 1.6 Dual VVTi
Здравейте, моята Тойота е минавала два кампании при предния собственик и остава само една. При проверка в toyota-tech излиза това LGG84 R/SSC - Fuel suction Plate Replacement on Toyota Auris, Corolla and Avensis , тук в Търново ми казаха, че се сменя кошницата да резрвоара. Някой минавал ли е тази кампания?
-
tora
Да, желателно е да се ходи с резервоар с малко гориво. За около половин ден е операцията.
-
madGraF
- Автомобил: Auris E15 1.6 Dual VVTi
Да казаха ми с малко гориво и около 3часа им трябва, а какво точно сменят?
-
tora
Здравейте,
виждам, че темата е малко стара, но някой скоро ходил ли е за подмяна на пиропатрон по кампания в ТМ Ауто? Какви са впечатления като обслужване, отношение, работа?
Бързо ли става?
При регистрацията на предишната ми Тойота получих официално писмо от Тойота за капманията. След посещение на ТМ Ауто София-Изток ми казаха, че ще поръчат частите и ще ми се обадят. Е, така и не се обадиха.
виждам, че темата е малко стара, но някой скоро ходил ли е за подмяна на пиропатрон по кампания в ТМ Ауто? Какви са впечатления като обслужване, отношение, работа?
Бързо ли става?
При регистрацията на предишната ми Тойота получих официално писмо от Тойота за капманията. След посещение на ТМ Ауто София-Изток ми казаха, че ще поръчат частите и ще ми се обадят. Е, така и не се обадиха.
► Виж съдържание
Последно промяна от Akima на 30 Май 2022 17:33, променено общо 1 път.
Причина: В тази тема да се задават само релевантните въпроси.
Причина: В тази тема да се задават само релевантните въпроси.
- mapamop
- Автомобил: Avensis WG T25,1ZZFE,2005
- Благодарил/а: 183 пъти
- Получена благодарност: 732 пъти
Да вдигна темата наново:
Има нова кампания за шофьорската въздушна възглавница. Проверих днес и ми светна това от картинката - миналият месец я нямаше. КАМПАНИЯТА Е НОВА, защото личният ми автомобил нямаше активни кампании в последната година, и със сигурност е минал кампанията за пиропатроните в Дания.
Има нова кампания за шофьорската въздушна възглавница. Проверих днес и ми светна това от картинката - миналият месец я нямаше. КАМПАНИЯТА Е НОВА, защото личният ми автомобил нямаше активни кампании в последната година, и със сигурност е минал кампанията за пиропатроните в Дания.
Opel Astra F 1.7D(1993) -> Toyota Avensis T25 (2005), E: 1ZZFE, F: ZZT251L / Corolla Verso (07.2007), E: 1ZZFE, F: ZNR11L
--
Тц...тц...тц...
--
Тц...тц...тц...
-
xtratime
- Автомобил: Toyota Auris Touring Sports Hy
- Благодарил/а: 5 пъти
- Получена благодарност: 15 пъти
Сервизна кампания за въздушна възглавница!!
Привет!
Вчера, бях в ТМ-Запад за обслужване на автомобила, и докато чаках с кафе и телефон в ръка, получих съобщение(случайни неща няма) от Тойота за въпросната кампания за другата кола и необходимостта за замяна на пасажерската въздушна възглавница. Въпроса е, че аз това го бях правил веднъж. Отидох при приемчика, отвори си системата и да потвърди, че е заменяна 2017г.. На въпроса " Защо пак трябва да се заменя?' ми отговори, че сега се монтира още по-безопасна. Моят извод е, че явно сменените назад във времето, крият някакви рискове за безопасността. Колата е Тойота Ярис, 1.3 бензин от 2003г. Не знам дали всички подменени възглавници пак ще се заменят или е просто единична серия. За всеки случай си проверете и за вашите автомобили.
Хубав ден на всички.
Вчера, бях в ТМ-Запад за обслужване на автомобила, и докато чаках с кафе и телефон в ръка, получих съобщение(случайни неща няма) от Тойота за въпросната кампания за другата кола и необходимостта за замяна на пасажерската въздушна възглавница. Въпроса е, че аз това го бях правил веднъж. Отидох при приемчика, отвори си системата и да потвърди, че е заменяна 2017г.. На въпроса " Защо пак трябва да се заменя?' ми отговори, че сега се монтира още по-безопасна. Моят извод е, че явно сменените назад във времето, крият някакви рискове за безопасността. Колата е Тойота Ярис, 1.3 бензин от 2003г. Не знам дали всички подменени възглавници пак ще се заменят или е просто единична серия. За всеки случай си проверете и за вашите автомобили.
Хубав ден на всички.
Последно промяна от Akima на 25 Фев 2026 11:37, променено общо 1 път.
Причина: Преместено мнение в правилната тема.Търсачката.
Причина: Преместено мнение в правилната тема.Търсачката.
Toyota Yaris 1.3 VVTi 2003
Toyota Auris Touring sports 1.8 Hybrid 2016
Toyota Auris Touring sports 1.8 Hybrid 2016
- mapamop
И двата автомобила които имам (Авенсис 12.2005, Корола-Версо 07.2007) нямат активни сервизни кампании към момента в който пиша. Не е изключено да са открили проблеми с някоя партида заменящи възглавници.
Opel Astra F 1.7D(1993) -> Toyota Avensis T25 (2005), E: 1ZZFE, F: ZZT251L / Corolla Verso (07.2007), E: 1ZZFE, F: ZNR11L
--
Тц...тц...тц...
--
Тц...тц...тц...
- Митхат
- Автомобил: E38
- Благодарил/а: 49 пъти
- Получена благодарност: 147 пъти
И при мен има писмо за Корола 2005 г.
Възглавница вече трето подред за десетина години.
Възглавница вече трето подред за десетина години.
Последно промяна от Митхат на 25 Фев 2026 11:43, променено общо 1 път.
Било каквото било,отсега нататък ще бъде....както си е било .
- mapamop
Също и двата номера на рама са извън кампания.
--
Тц...тц...тц...
--
Тц...тц...тц...