kyoshinn написа: ↑02 Фев 2026 08:48 Continental All season Contact 2. Както може да видите и мненията ми от миналата година - не бях очарован, много нестабилна кола, много поднасяше, превъртаха гуми и т.н. Тази година, ето вече втори сняг пада, гумите мога да кажа, че са отвратителни, не веднъж щях да събера оградите и то със завидните 10 км/ч няма спиране, няма тръгване
[Всесезонни гуми] 2019 - 2026 - Да се споделя само личен опит
- mapamop
- Автомобил: Avensis WG T25,1ZZFE,2005
- Благодарил/а: 182 пъти
- Получена благодарност: 726 пъти
[Всесезонни гуми] 2019 - 2025 - Да се споделя само личен опит
Изглежда да не съм само аз "доволен" от тези боклуци. Искренно се радвам че продадох две миналата година на около 3000-4000 пробег, едната се разпори от настъпан болт, и с другата си подпирам вратата на гаража. Да ги похваля все пак - досега нито веднъж не ми е мръднала вратата на гаража, когато е подпряна с тоя боклук.
Opel Astra F 1.7D(1993) -> Toyota Avensis T25 (2005), E: 1ZZFE, F: ZZT251L / Corolla Verso (07.2007), E: 1ZZFE, F: ZNR11L
--
Тц...тц...тц...
--
Тц...тц...тц...
- ufer
- Автомобил: MR2 AW11 (MK1a)
- Благодарил/а: 29 пъти
- Получена благодарност: 80 пъти
[Всесезонни гуми] 2019 - 2025 - Да се споделя само личен опит
То и за всесезонния Мишелин някакъв експерт се бил изказал доста критично и градският щеше да му цитира мнението, но нещо инфото се е загубило... 
-
kyoshinn
- Благодарил/а: 1 път
- Получена благодарност: 2 пъти
[Всесезонни гуми] 2019 - 2026 - Да се споделя само личен опит
Ами явно са си галоши, със старите зимни на унироял макар и да бяха на 5-6 години точно зимата съм ходил към Велико Търново и никога не съм имал проблем с буксуване, пързаляния и т.н. Имам познат, който на Авенсис няколко години търкаля КросКлимат и никога не е имал проблем, на баща ми взех Клебер всесезонни за сува, последно като го питах как да, каза, че няма никакви проблеми, макар и да кара в планината (Боровец). Та, явно само Контито са се изложили. Следващия път ще видя, може би ще мина на Гудйър, че Мишелин а много скъп или може да пробвам Нексен, гледам доста народ е доволен, но Който за всесезонни повече никога.mapamop написа: ↑02 Фев 2026 09:00 Изглежда да не съм само аз "доволен" от тези боклуци. Искренно се радвам че продадох две миналата година на около 3000-4000 пробег, едната се разпори от настъпан болт, и с другата си подпирам вратата на гаража. Да ги похваля все пак - досега нито веднъж не ми е мръднала вратата на гаража, когато е подпряна с тоя боклук.
kyoshinn написа: ↑02 Фев 2026 08:48 Continental All season Contact 2. Както може да видите и мненията ми от миналата година - не бях очарован, много нестабилна кола, много поднасяше, превъртаха гуми и т.н. Тази година, ето вече втори сняг пада, гумите мога да кажа, че са отвратителни, не веднъж щях да събера оградите и то със завидните 10 км/ч няма спиране, няма тръгване