Доставка на НОВИ автомобили 2026 - срокове и процедури
- BaiDobry
- Автомобил: Toyota RAV4
- Благодарил/а: 8 пъти
- Получена благодарност: 23 пъти
Здравейте,
За много години на всички колеги и безаварийно с новите тойоти!
Предвид новата година, предлагам да бъде отворена нова тема за съответната година.
Поздрави!!!
За много години на всички колеги и безаварийно с новите тойоти!
Предвид новата година, предлагам да бъде отворена нова тема за съответната година.
Поздрави!!!
- Cross
- Автомобил: Toyota Corolla Cross 1.8 HEV
- Благодарил/а: 9 пъти
- Получена благодарност: 10 пъти
Здравейте, на 13.12 поръчах Toyota Corolla Cross 1.8 бяла перла, с цвят на седалките светло сив (това черното вътре на стандартното оборудване ми идва клаустрофобично и всичко вътре ми изглежда тясно
).
Дадоха ми дата за доставка 11.06.2026г. Стискам палци да подрани
Дадоха ми дата за доставка 11.06.2026г. Стискам палци да подрани
Toyota Corolla Cross 1.8 HEV Executive Plus
-
ventzi
- Автомобил: Corolla TS E210, 2.0 HEV
- Получена благодарност: 3 пъти
Здравейте! В темата за 2025 бях писал, че имам поръчана Тойота Корола TS 2.0 MY26, ниво на оборудване GR Sport на 21.11.2025 г. /тогава бях превел капарото и бе подписан договора/. Обявиха ми срок за доставка юни 2026, но изненадващо вчера ми се обадиха и разбрах, че колата е произведена и дошла в представителството /ТМ Ауто София Запад/ и до 10 дни ще е готова за получаване. Та не знам застраховат ли се с първоначално обявения срок, но всъщност колата дойде за 3.5 месеца, вместо за обявените 7 месеца. Дано информацията е полезна за други колеги, които са направили подобна поръчка по същото време.
Поздрави!
Поздрави!
-
VARNENSKIG_VR
- Автомобил: Toyota
- Благодарил/а: 5 пъти
- Получена благодарност: 1 път
Здравейте,
Ние декември 2025 г направихме поръчка за COROLLA CROSS 2.0 HEV EXECUTIVE PLUS FWD, като месец за доставка беше посочен месец юни. Вчера ни уведомиха, че автомобила е в Пазарджик и до 10 дни ще могат да ни я доставят.
Ние декември 2025 г направихме поръчка за COROLLA CROSS 2.0 HEV EXECUTIVE PLUS FWD, като месец за доставка беше посочен месец юни. Вчера ни уведомиха, че автомобила е в Пазарджик и до 10 дни ще могат да ни я доставят.
-
Belivo
- Благодарил/а: 15 пъти
- Получена благодарност: 18 пъти
Здравейте,
Преподполагам, че е сменена/отказана поръчка или са поръчали повече за "бърза доставка" в началото на 2026. Но това няма значение. Най-важното е, че колата ще се предаде много по-рано.И това е чудесна новина! Не всички имаме този шанс - например чаках за RAV4 почти 7 месеца, при първоначално обявени 5-6 месеца.
Хубав ден!
Преподполагам, че е сменена/отказана поръчка или са поръчали повече за "бърза доставка" в началото на 2026. Но това няма значение. Най-важното е, че колата ще се предаде много по-рано.И това е чудесна новина! Не всички имаме този шанс - например чаках за RAV4 почти 7 месеца, при първоначално обявени 5-6 месеца.
Хубав ден!
- Cross
Поздравления!VARNENSKIG_VR написа: ↑26 Мар 2026 22:49 Здравейте,
Моята е със статус “Транспорт от фабриката”, като ETA е 20.04, а Dealer Arrival Date е 28.05.
- Cross
Днес ми се обадиха от представителството на Тойота, че колата ми вече е в България. До края на другата седмица ще е готова да си я взема

-
Corolla_EP
- Автомобил: Corolla, 1.8 hybrid
- Благодарил/а: 1 път
Здравей колега,
Честито и безаварийно!
Може ли да попитам кога поръча колата и как проследи до къде е стигнала, преди да ти се обадят?
Аз поръчах в началото на март и все още нямам обаждане (става дума за Пловдив).
Благодаря предварително!
- Cross
Здравей колега и благодаря! Поръчах колата на 17 декември 2025, а информацията за локацията и датите ми я даваше представителството в Хасково. Имахме комуникация по Вайбър - питах няколко пъти и те сами ми пращаха информация, когато имаше някаква промяна. При поръчката ми дадоха около 6 месеца за доставка (11 юни 2026), но реално за около 4 и половина пристигна.Corolla_EP написа: ↑23 Апр 2026 19:34 Здравей колега,
Честито и безаварийно!
Може ли да попитам кога поръча колата и как проследи до къде е стигнала, преди да ти се обадят?
Аз поръчах в началото на март и все още нямам обаждане (става дума за Пловдив).
Благодаря предварително!
Забравих да уточня, че Corolla Cross се произвежда в Япония и затова 6 месеца дават. Ако твоята се произвежда в Турция или Великобритания, срока ще в много по-кратък.
- Cross
Днес си взех колата. С две думи - страхотна е!
-
Smoke
- Автомобил: Пежо 508
- Получена благодарност: 1 път
Здравейте,
Честито и от мен! Със здраве да се ползва автомобила и безаварийно!
Включвам се и аз с поръчките - поръчах Rav4 Plug-in hybrid в средата на април. Казаха ми, че доставката отнема от 4 до 6 месеца, но може да стане и за Коледа. Ходих на Test Drive на хибридната версия. Много ми хареса автомобила и ще си го чакам...
Поздрави.
Честито и от мен! Със здраве да се ползва автомобила и безаварийно!
Включвам се и аз с поръчките - поръчах Rav4 Plug-in hybrid в средата на април. Казаха ми, че доставката отнема от 4 до 6 месеца, но може да стане и за Коледа. Ходих на Test Drive на хибридната версия. Много ми хареса автомобила и ще си го чакам...
Поздрави.