Привет автомобила е Авенсис Т27 Комби 2010г нужна ми е помощ за правилното свързване на мултимедия Junsun V3 Plus 2k с кабелите в комлекта свързах към кабелите от оригиналното CD медията работи но установих,че не свети подсветката на волана и немога да настроя да работи със бутоните на волана
Ако някой е свързвал такава мултимедия ще съм благодарен за съвет.
снимката е преди да включа захранващите кабели за които имам съмнене за не правилно сързани изводи! Малко по късно ще добавя снимка и на тях.Свързване на Junsun V3 Plus 2K мулимедия на Авенсис Т27 2010г
-
-
Свързване на Junsun V3 Plus 2K мулимедия на Авенсис Т27 2010г
Добавям снимки,получих отговор от търговеца със снимка на изводите и на старата ми медия,ще добавя и какво въм свързал по късно
- Прикачени файлове
-
- кабели мултимедия junsun.jpg (92.65 KiB) Преглеждано 87 пъти
-
- стара медия т27.jpg (191.76 KiB) Преглеждано 87 пъти
- mapamop
- Автомобил: Avensis WG T25,1ZZFE,2005
- Благодарил/а: 178 пъти
- Получена благодарност: 678 пъти
Свързване на Junsun V3 Plus 2K мулимедия на Авенсис Т27 2010г
Кабели по инсталацията рязани ли са, или се бръкна за 15-40 лева за коректния преходен "сноп" със букси и кабели?
Съмнява ме че си спестил някой лев, за да си скъсаш червата да лежиш на седалката и да кирилизираш.
Пиновете на буксите на радиото ги има в сервизното ръководство, ако не ти се занимава да мериш къде ще ти дойде напрежение за подсветката. Бутоните мисля че връщаха съпротивление, но може и да греша.
Съмнява ме че си спестил някой лев, за да си скъсаш червата да лежиш на седалката и да кирилизираш.
Пиновете на буксите на радиото ги има в сервизното ръководство, ако не ти се занимава да мериш къде ще ти дойде напрежение за подсветката. Бутоните мисля че връщаха съпротивление, но може и да греша.
Opel Astra F 1.7D(1993) -> Toyota Avensis T25 (2005), E: 1ZZFE, F: ZZT251L / Corolla Verso (07.2007), E: 1ZZFE, F: ZNR11L
--
Тц...тц...тц...
--
Тц...тц...тц...