По какво се познава каква сглобка е колата?
До скоро знаех(незнайно откъдеsad.gif ) че ПИКНИК се сглобява само в Англия. Предната седмица обаче гъз път да види до Румъния,та там пишат VIN-а на касовите бележки за винетките(а аз така и не съм си поглеждал талона друг пътohmy.gif ) и:
JT172SM............
Това са първите инициали от рамата-значи ли това че каручката е Японска?
JT172SM............
Това са първите инициали от рамата-значи ли това че каручката е Японска?
Яриса се произвежда само в завода във Франция. На жена ми този пристигна преди 23 дни и бе докаран от там. Много добра и приятна кола. На нея номера на рамата започва с V... За сега нямаме никакви претенции към колата.desSs написа:тия букви за всички марки ли важат? щото сега като ми докарат ярисчето да няма неприятна изненада

Toyota Corolla 1.6 Dual VVT-i, MMT, Sol, 2007
тъкмо преди малко се сетих, че момъка от офиса на Тойота спомена нещо за Франция и щях да ви питам, ама ти си ме изпреварил biggrin.gif и аз се надявам да нямам проблеми, за женска колица ми изглежда супер. обаче моята си я поръчах автоматичка, щот ме мързи да ръчкам скорости, дано нямам ядове laugh.gifboikovz написа:Яриса се произвежда само в завода във Франция. На жена ми този пристигна преди 23 дни и бе докаран от там. Много добра и приятна кола. На нея номера на рамата започва с V... За сега нямаме никакви претенции към колата.desSs написа:тия букви за всички марки ли важат? щото сега като ми докарат ярисчето да няма неприятна изненада
Здравей, Яриса на жена ми е с ММТ трансмисия и е страхотна. Превключва много плавно и неусетно. Доволен съм. Моята корола също е с ММТ трансмисия и също нямам проблеми и забележки към нея. Определено е много по-удобна от ръчните (по-мързелива). Единственото нещо което е различко от класическия автоматик е че при тази скоростна кутия се препоръчва при по-голям престой на светофар или в задръстване да се минава на N позиция за да не прегрее съединителя. До сега не ми се е случвало да имам такъв проблем. 

Е то оставаше на 20 дневна тойота да и има нещо и ще трябва да сменяме фирмата....boikovz написа:Яриса се произвежда само в завода във Франция. На жена ми този пристигна преди 23 дни и бе докаран от там. Много добра и приятна кола. На нея номера на рамата започва с V... За сега нямаме никакви претенции към колата.desSs написа:тия букви за всички марки ли важат? щото сега като ми докарат ярисчето да няма неприятна изненада
В грешка сте по въпроса кой модел Тойота къде се сглобява. В заводите на Тойота в Полша се произвеждат само и единствено двигатели, там автомобили не се сглобяват. Заводите в Англия произвеждат само Авенсис!!! Тойота Корола се произвежда само в Япония. VIN номвра на колата която карам започва с J... което е показателя къде е произведена тази кола. Другото е, че колата ми пристигна с митническа декларация за внос (трябваше ми когато я регистрирах в КАТ) и там също пишеше от къде пристига. За ваша информация Балкан Моторс (които са вносителите на Тойота) са си платили митото за този автомобил и след това са го продали на ТМ Ауто, които са дилърите на Тойота а те съответно я продадоха на мен.Боби написа:корола се сглобява и в полша, и в англия също. в българия чрез гръцкия представител се внасят от япония само LC и Lexus. ако внасят корола или която и да било друга лека кола от япония то Тойота не би била токова конкурентна в европа.
Когато пристигна Яриса на жена ми (който е произведен във Франция) нямаше митническа декларация, защото колата е произведена в ЕU. Мисля, че това е много важен показател.
Съвета ми е да се потърси малко информация по темата преди да се коментира. Междудругото Тойота Корола (стария седан) се произвеждаше в заводите в Турция, а в момента там се сглобяват Тойота Версо и Тойота Аурис.
-
Tova e TOYOTA!!!

Abe ima li nqkakvo znachenie kude e zglobena?!
Nali e TOYOTA
karaite razumno i da ne Vi puka