Нов горд собственик на АЕ86

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
Аватар
hyankov
Обратна връзка:

Мнение от hyankov » 16 Дек 2007 08:49

Най-накрая се излекува от Хонда-чумата laugh.gif ... и си взе истинска кола - Тойота laugh.gif Пояснение към останалите от форума - до преди да се сети за АЕ86, Хонда беше единственото за което говореше wacko.gif

Още един път - честито и да си я правиш и караш с много време. Пожелавам ти повече време зад волана, отколкото под колата smile.gif И като се върна да ми дадеш да направя 1-2 кръгчета biggrin.gif

А брат ти ако не праща части, ще го ритам до магазина и обратно laugh.gif laugh.gif
Subaru Impreza III Hatchback (2009) - 2.0R MT, 150 hp
Toyota Avensis (2000) - 2.0 D-4D (личен рекорд - 4.1л/100км) - SOLD
Toyota Corolla LE (2000) - 1.8, 125 hp - SOLD

Аватар
lz2lps
Обратна връзка:

Мнение от lz2lps » 16 Дек 2007 10:30

Ицо мерси :). Хонда или Тоyota - важното е да е oldschool :). Новите пластмасови таралясници не стават за каране... А и знаеш че АЕ86 е уникална кола, и май скоро няма да се появи такава отново. Гледай Drift Bible и слушай какво казва Кеичи Тсучия - "I wish Toyota could make cars like this again". Това важи не само за Toyota...

Преди 1-2 седмици си говорих с El Camino и той ми каза нещо много вярно - "Има два типа коли - добри коли и идиотоустойчиви коли. Първите не стават за каране :thumbsup:".

Едва ли повечето коли биха издържали на зверствата, на които съм подлагал Хондата или пък El Camino АЕто. Двигателя поне аз за 2 години не съм пипал (само съм си правил експерименти с нов разпределителен вал и сам си сложих чип на ECU-то и си го настройвах ohmy.gif. Е при всичките процедури палаше от първия път. Де да знам - късмет на начинаещия).

Тези явления са всекидневни -
http://www.youtube.com/watch?v=7OaPweG4wcw

Разбира се не говоря за коли дето да се чудя дали да я изкарам от гаража и да я закарам на пистата, че да не взема да и одраскам боята.
Говоря за кола която мога да си позволя и която ще ми носи удоволствие при каране (разбирай с възможно най-твърдо окачване и възможно най-шумна biggrin.gif - като взема да ми падат изкуствените ченета от друсане тогава ще му мислим).

Краси завоите са повече леви, или май бяха десни :whistle: зависи от посоката по която караш laugh.gif. Гледам и ти не спиш и Хачито ще наказва Ладички и Хонди :thumbsup: Приятно каране днес на Калояново. От 2.5 месеца съм станал компютърен плъх и не съм карал кола - дано другия сезон имам късмета да покажем - ние лукови глави ли сме или караме RWD :whistle: (шегичка). Важното е да се забавляваме и да обменяме опит - по-добрия ще победи, но това не е от голямо значение.
Последно промяна от lz2lps на 16 Дек 2007 15:18, променено общо 1 път.
"Одни трусят, бросают вёсла, ложатся на дно баркаса, и их разбивает о скалы! А другие крепче берутся за весла, и гребут, гребут, навстречу ветру, наперекор буре гребут, и они побеждают стихию!" (с) "Повесть о настоящем человеке"

Аватар
hyankov
Обратна връзка:

Мнение от hyankov » 16 Дек 2007 11:49

desSs написа:туй мъжете не сте у ред laugh.gif
шегувка tongue.gif да ти е честита, щом пък й се радваш толкоз :thumbsup:
Е, друго си е да си говорим в кой магазин доматито е с 4 ст. по-евтино и дали Пенка от 4тия етаж си е сложила повече грим вчера, или мъжа й я е набил... но уви... това е форум за коли. laugh.gif
Subaru Impreza III Hatchback (2009) - 2.0R MT, 150 hp
Toyota Avensis (2000) - 2.0 D-4D (личен рекорд - 4.1л/100км) - SOLD
Toyota Corolla LE (2000) - 1.8, 125 hp - SOLD

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

Мнение от rudolf » 17 Дек 2007 15:57

lz2lps написа:Ицо мерси :). Хонда или Тоyota - важното е да е oldschool :). Новите пластмасови таралясници не стават за каране... А и знаеш че АЕ86 е уникална кола, и май скоро няма да се появи такава отново. Гледай Drift Bible и слушай какво казва Кеичи Тсучия - "I wish Toyota could make cars like this again". Това важи не само за Toyota...

Преди 1-2 седмици си говорих с El Camino и той ми каза нещо много вярно - "Има два типа коли - добри коли и идиотоустойчиви коли. Първите не стават за каране :thumbsup:".

Едва ли повечето коли биха издържали на зверствата, на които съм подлагал Хондата или пък El Camino АЕто. Двигателя поне аз за 2 години не съм пипал (само съм си правил експерименти с нов разпределителен вал и сам си сложих чип на ECU-то и си го настройвах ohmy.gif. Е при всичките процедури палаше от първия път. Де да знам - късмет на начинаещия).

Тези явления са всекидневни -
http://www.youtube.com/watch?v=7OaPweG4wcw

Разбира се не говоря за коли дето да се чудя дали да я изкарам от гаража и да я закарам на пистата, че да не взема да и одраскам боята.
Говоря за кола която мога да си позволя и която ще ми носи удоволствие при каране (разбирай с възможно най-твърдо окачване и възможно най-шумна biggrin.gif - като взема да ми падат изкуствените ченета от друсане тогава ще му мислим).

Краси завоите са повече леви, или май бяха десни :whistle: зависи от посоката по която караш laugh.gif. Гледам и ти не спиш и Хачито ще наказва Ладички и Хонди :thumbsup: Приятно каране днес на Калояново. От 2.5 месеца съм станал компютърен плъх и не съм карал кола - дано другия сезон имам късмета да покажем - ние лукови глави ли сме или караме RWD :whistle: (шегичка). Важното е да се забавляваме и да обменяме опит - по-добрия ще победи, но това не е от голямо значение.
а мен ел камино не иска да ми я даде хачито,,,кат му писах-здравей,,аз не разбирам много,ма щото не мога да си намеря читав голф, ако това е с предно го взимам веднага:))

отговори ми --чибааа неграмотен тъпак, ръка давам-хачи не давам,,,,омразна ми от голфаджиий и хондаджий:).
....как успя да го излъжеш незнам:)

Публикувай отговор