Абе и по една солара и гориво за 3 години, би свършило работа ;) Брой ме и мене!rudolf написа:оки за сега сме 3ма, още 3-4 човека да кажат и граквам biggrin.gif
джим-ще приложа умерена драма,щом не искаш да пратят самолет с хуманитарна помощ и по една японка срещо стреса
TM Auto?

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
сбрахме се войводо,,,оки,,,довечера ще го одраскам.jim_beam написа:@rudolf
за да сме по-убедителни и автентични сложи и моята снимка от аватара ако трябва. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
е японката срещу стреса няма да я върнем,давай я насамlaugh.gif
джиме-теб в страсбург ако те пратя,ще дойдат с бомбардировачи да ни освободят преди да ни защитат правата и правиме република:)
п.с.: за колегите от тм-ауто дет четат--незабавно намалявайте цените че правим заявка за автентичен божествен вятър-към пазарната мрежа:)
И аз се включвам! Много ме издразниха преди 10-на дена. Изгоря ми крушката на късите. Отидох в събота - не работели и сервиза и магазина?!? Пратих жената през седмицата, защото работят до 17.00 и тия дето са на работа - ми да си карат без крушки! И и казвам - купи и крушка за плафона в купето - че и тя не свети от няколко месеца. Носи ми ги тя, взела за фара и 2 за плафона, че според ТМ ауто били 2. Ми аз знам, че са две, ама тая отзад за комбито си свети! Смених тая на фара и се насочих към плафона. Да, ама не! Крушките от ТМ ауто нямат нищо общо с тази на плафона. Патката от сервиза 3 пъти питала жената за кой плафон са, уточнили се, че са за средния, на тавана и тя пак ги объркала. Дала и крушка с единичен цокъл, пък тази и с двоен цокъл от двете страни и стъкло в средата. И не една, а две, по близо левче парчето. Само за сравнение - купих си от бензиностанцията срещу КАТ необходимата крушка за 0,45 ст. Та в ТМ ауто са не само с ненормално ценообразуване, ами и некомпетентни. Да забравят за мен, като клиент!
сега Avensis T27 2012 1.6
преди Avensis комби 1998, 2.0 TD
уви,,, вече всички места за недоволни клиенти за първото писмо за заети,,,но поради големия интерес,от утре започваме записване на желаещи за 2ро жалбоподателно писмо за сезон-пролет....voodo написа:И аз се включвам! Много ме издразниха преди 10-на дена. Изгоря ми крушката на късите. Отидох в събота - не работели и сервиза и магазина?!? Пратих жената през седмицата, защото работят до 17.00 и тия дето са на работа - ми да си карат без крушки! И и казвам - купи и крушка за плафона в купето - че и тя не свети от няколко месеца. Носи ми ги тя, взела за фара и 2 за плафона, че според ТМ ауто били 2. Ми аз знам, че са две, ама тая отзад за комбито си свети! Смених тая на фара и се насочих към плафона. Да, ама не! Крушките от ТМ ауто нямат нищо общо с тази на плафона. Патката от сервиза 3 пъти питала жената за кой плафон са, уточнили се, че са за средния, на тавана и тя пак ги объркала. Дала и крушка с единичен цокъл, пък тази и с двоен цокъл от двете страни и стъкло в средата. И не една, а две, по близо левче парчето. Само за сравнение - купих си от бензиностанцията срещу КАТ необходимата крушка за 0,45 ст. Та в ТМ ауто са не само с ненормално ценообразуване, ами и некомпетентни. Да забравят за мен, като клиент!
кандидатури и cv-на автомобила можете да подавате в тази тема biggrin.gif
Нищо специално няма. Най-обикновенна крушка - марка PHILIPS. Ама нали си мислим, че като ги взимаме от оторизиран сервиз и е по-сигурно и само се набутваме. То не, че и ментетата са малко, та човек си прави сметката - по-добре една крушка на двойна цена, отколкото едно менте и неизвестни последици.
сега Avensis T27 2012 1.6
-
- Получена благодарност: 1 път
Филипс са много добри наистина.voodo написа:Нищо специално няма. Най-обикновенна крушка - марка PHILIPS. Ама нали си мислим, че като ги взимаме от оторизиран сервиз и е по-сигурно и само се набутваме. То не, че и ментетата са малко, та човек си прави сметката - по-добре една крушка на двойна цена, отколкото едно менте и неизвестни последици.

П.П. някои да си е купувал оригианлни зимни гумени стелки от ТМ-а . размери , хубави ли са, скъпили са и т.н. (Старлет 1.3, 1997, ЕП 91)
старите беха некви ментета от 20лв. за нищо не стават вече?
Последно промяна от mitoko на 17 Дек 2007 15:48, променено общо 1 път.
ааа всичко може,,,сребролюбец съм,и имам голяма маза и търбух ...от дрислиовци обаче -нищо не ща---жената каза да наблягам на устната хигиена laugh.gifdiver написа:Предполагам, поне по бира за еленчето Рудолф....lpcrooks написа:Не разбрах точно какво се изисква от хората, които казват "брой и мен", но можеш да броиш и мен laugh.gif
надрасках го,,утре ще го дам на жената да го преведе.
поради параноя от фирмен шпионаж-ще публикувам направо евентуален отговор.
видях проблем на първо четене -да открия майл за контакт, заради което може да бъда принуден да го пратя по старомодния начин...
ако някой намери майл-да дава...
След получаване на писмото предвиждам, масово сепуко в тойота-япония и някое и друго секуро в ТМ ;)rudolf написа:ааа всичко може,,,сребролюбец съм,и имам голяма маза и търбух ...от дрислиовци обаче -нищо не ща---жената каза да наблягам на устната хигиена laugh.gifdiver написа:Предполагам, поне по бира за еленчето Рудолф....lpcrooks написа:Не разбрах точно какво се изисква от хората, които казват "брой и мен", но можеш да броиш и мен laugh.gif
надрасках го,,утре ще го дам на жената да го преведе.
поради параноя от фирмен шпионаж-ще публикувам направо евентуален отговор.
видях проблем на първо четене -да открия майл за контакт, заради което може да бъда принуден да го пратя по старомодния начин...
ако някой намери майл-да дава...

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
Zdraveite, otskoro sum 4len, no purvata mi rabota be da proveria v foruma ima li tema za TM AUTO - "nai - dobrite"
Tia za men sa PULNA SKRUB. Obslujvaneto im e pod vsiakakva kritika, kato izklu4im tova ako iskash da si zakupish avtomobil ot tiah.
Te imat li telefoni? Zashtoto nikoi ne otgovaria.
Abe kakvo da vi govoria, kolkoto pove4e pisha tolkova pove4e se iadosvam........
Prosto iskah da spodelia.
Tia za men sa PULNA SKRUB. Obslujvaneto im e pod vsiakakva kritika, kato izklu4im tova ako iskash da si zakupish avtomobil ot tiah.
Te imat li telefoni? Zashtoto nikoi ne otgovaria.
Abe kakvo da vi govoria, kolkoto pove4e pisha tolkova pove4e se iadosvam........
Prosto iskah da spodelia.