Доставка на НОВИ автомобили 2025 - срокове и процедури
-
- Автомобил: RAV 4
- Благодарил/а: 3 пъти
- Получена благодарност: 10 пъти
Здравейте,
В отговор на BaiDobry не ми поясниха дали е на кораба! Винаги аз съм ги търсил за информация, малко е не сериозно от страна на дилъра тази не заинтересованост.
В допълнение информация от 09.05.2025 г. били публикувани две дати за предаване на автомобилите - 23.06.2025 г. и 23.07.2025 г.
Да видим какво ще се случи в крайна сметка!
Поздрави с надежда за по ранно предаване на автомобилите.
В отговор на BaiDobry не ми поясниха дали е на кораба! Винаги аз съм ги търсил за информация, малко е не сериозно от страна на дилъра тази не заинтересованост.
В допълнение информация от 09.05.2025 г. били публикувани две дати за предаване на автомобилите - 23.06.2025 г. и 23.07.2025 г.
Да видим какво ще се случи в крайна сметка!
Поздрави с надежда за по ранно предаване на автомобилите.
- BaiDobry
- Автомобил: Toyota RAV4
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 8 пъти
Здравей,Niko Travel написа: ↑02 Юни 2025 12:10 малко е не сериозно от страна на дилъра тази не заинтересованост
То и при мен така се получава, аз ги търся за информация за напредъка.
Така или иначе, като дойдат, искат не искат ще ми се обадят за да платя разликата в цената.
На мен на 23.04.2024 г. ми казаха, че е в транзит и до месец и половина трябва да дойде.
Къде са публикувани тези две дати на предаване на автомобилите?
Поздрави с пожелание този месец да си получим колите

-
Здравей,
Така им излизало в програмата на дилъра за Европа...
Така им излизало в програмата на дилъра за Европа...
- BaiDobry
Аз мисля другата седмица по някое време да им звънна да питам кораба дали е стигнал в Гърция

Реално погледано шипинга от Япония до Гърция е 30 дни, всичко друго, което говорят е ала бала.
Поздрави!
-
Здравей,
Само за информация днес в 15 часа кораб SEA HELLINIS (IMO 9328728, MMSI 356145000), Vehicles Carrier плаващ под флага на Panama е разтоварил автомобили на пристанището в Пирея, но дали са нашите не се знае. В близките дни ще видим друг кораб с товар Vehicles Carrier дали ще пристигне.
Поздрави,
Само за информация днес в 15 часа кораб SEA HELLINIS (IMO 9328728, MMSI 356145000), Vehicles Carrier плаващ под флага на Panama е разтоварил автомобили на пристанището в Пирея, но дали са нашите не се знае. В близките дни ще видим друг кораб с товар Vehicles Carrier дали ще пристигне.
Поздрави,
- BaiDobry
Здравей,
Този кораб идва от Турция до Гърция, не би ли следвало да идва кораба от Япония до Гърция за РАВ4-рките?
Все пак в Турция също има заводи за производство на някой модели автомобили Тойота.
Поздрави!
- flammen
- Получена благодарност: 6 пъти
Преди да отидат в Пирея, винаги отиват първо до Дериндже , или съседните пристани на Измит и там разтоварват първо.
Corolla E15 2.0 D4D
Lexus LBX
Lexus LBX
-
- Благодарил/а: 1 път
- Получена благодарност: 3 пъти
Поръчал съм РАВ 4 Плъгин хибрид. Капарото е платено на 06.03.2025г. В началото ми казаха ориентировъчна дата за доставка 16.09. В първата половина на Май позвъних да питам на какъв етап е и ми казаха, че в програмата им се вижда, че е влязла в производство, т. е. 2 месеца след поръчката. На 20 Май ми казаха, че е в транзит и че срока за доставка е около 75 дни. Програмата им показвала ориентировъчен срок за доставка края на Юли, но според дилъра ще е към средата на Август.
-
- Благодарил/а: 1 път
- Получена благодарност: 3 пъти
На мен ми казаха, че корабите пътуват от Япония до Испания, защото не минават през Суецкия канал, заради възможно нападение на пирати. След Испания към Италия и след това в Гърция, от където на автовози за България.
От къде видяхте данни за кораба, за да го проследите?
Поздрави!
-
Здравейте,
Предполагам, че представителите на Тойота имат пълната информация за транзита на колите, но фирмената им инструкция е да не я споделят.
Така си осигуряват спокойствието от прекомерното звънене по телефоните или ръчкането да се забързат с предаването на автомобилите!
Поздрави за успешен ден!
Предполагам, че представителите на Тойота имат пълната информация за транзита на колите, но фирмената им инструкция е да не я споделят.
Така си осигуряват спокойствието от прекомерното звънене по телефоните или ръчкането да се забързат с предаването на автомобилите!
Поздрави за успешен ден!
- BaiDobry
Здравейте,
Аз вече се обърках, само разнопосочна информация.
Някой случайно да е видял по АМ Тракия автовози с РАВ4, ако има такива да свиркат
С пожелания за успешен ден!
Аз вече се обърках, само разнопосочна информация.
Някой случайно да е видял по АМ Тракия автовози с РАВ4, ако има такива да свиркат

С пожелания за успешен ден!
-
Здравей,
Прилагам препратка на сайт на кораби от Япония превозващи автомобили - https://carfromjapan.com/shipping-schedule
Ще дам информация за очаквана доставка в митницата в PZ, защото всички минават от тук за обмитяване!
Вече говорих всеки ден имат автовози Тойота. Конкретно сега чакам инфо за доставка от Япония дали е минала или се очаква!
Поздрави,
Прилагам препратка на сайт на кораби от Япония превозващи автомобили - https://carfromjapan.com/shipping-schedule
Ще дам информация за очаквана доставка в митницата в PZ, защото всички минават от тук за обмитяване!
Вече говорих всеки ден имат автовози Тойота. Конкретно сега чакам инфо за доставка от Япония дали е минала или се очаква!
Поздрави,
- BaiDobry
Сърдечни благодарностиNiko Travel написа: ↑03 Юни 2025 10:18 Конкретно сега чакам инфо за доставка от Япония дали е минала или се очаква!

Поздрави!
-
- Благодарил/а: 36 пъти
- Получена благодарност: 16 пъти
Според мен ако си променят политиката така че след капапариране и поръчка, когато колата се произведе и се зачисши VIN номера, да го предоставят на клиента и чрез приложение на Тойота всеки да може да проследява процеса.Niko Travel написа: ↑03 Юни 2025 08:44 Така си осигуряват спокойствието от прекомерното звънене по телефоните или ръчкането да се забързат с предаването на автомобилите!
Има начини това да се случи много лесно. Както се случват нещата с поръпки от Temu, Aliexpress and so on...
VW Gold mk4, 1.4 16v / Audi A4 B7, 2.0 TDI / Audi A6 C6, 3.0 TDI / VW Passat B6, 2.0 TDI
- WoLF
- Автомобил: Приус '07
- Благодарил/а: 746 пъти
- Получена благодарност: 284 пъти