Проблем с егр клапан
Проблем с егр клапан
Ясно е, че след като върнахте запитването ми 3г. назад няма как да стане :( Поне споделете човек който може да ми помогне.
- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 341 пъти
- Получена благодарност: 375 пъти
Проблем с егр клапан
1. Никой не Ви е връщал запитването 3г назад, а просто е преместено в тема, в която е обсъждан ТОЧНО Вашият проблем, и в която тема има конкретни съвети. Дали ще се възползвате от тези съвети - зависи и от Вашите технически възможности и познания...
2. Тъй-като Ви е домързяло да попълните коректно поле 'Местоположение' в профила Ви (или дори не сте се досетили, защо е това поле), ще е доста трудно да Ви се сподели човек, който МОЖЕ да помогне, защото няма как да знаем за кой край на България търсите човек...
3. Вие търсите помощ, а не колегите да са длъжни да Ви помагат... Вашето мнение звучи така, все едно тук сте по принуда, а колегите от форума са виновни, че не могат от ваше едно мнение да решат Вашите проблеми 'по телефона'... При всички случаи в НИКОЙ форум няма да бъдете добре дошли ако 'влизате с рогата напред'...
Дано не съм разбрал правилно Вашето последно мнение...
2. Тъй-като Ви е домързяло да попълните коректно поле 'Местоположение' в профила Ви (или дори не сте се досетили, защо е това поле), ще е доста трудно да Ви се сподели човек, който МОЖЕ да помогне, защото няма как да знаем за кой край на България търсите човек...
3. Вие търсите помощ, а не колегите да са длъжни да Ви помагат... Вашето мнение звучи така, все едно тук сте по принуда, а колегите от форума са виновни, че не могат от ваше едно мнение да решат Вашите проблеми 'по телефона'... При всички случаи в НИКОЙ форум няма да бъдете добре дошли ако 'влизате с рогата напред'...

Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008