Може ли да се сложи броня от фейслифт на не фейслифт

Kris_01
Автомобил: Toyota avensis T25 2.2 d4d 148
Благодарил/а: 1 път

Мнение от Kris_01 » 17 Май 2025 22:20

Здравейте,имам Toyota avensis T25 2.2d4d понеже ми замина предната броня и трябва да я сменя се чудя мога ли да сложа от фейслифт или няма да си пасне, благодаря предварително за отговорите!

Аватар
mapamop
Автомобил: Avensis WG T25,1ZZFE,2005
Благодарил/а: 162 пъти
Получена  благодарност: 599 пъти

Мнение от mapamop » 18 Май 2025 07:22

Няма да стане.
Основните фарове са със различна форма. Буксите на инсталацията към основните фарове са различни.
Фаровете за мъгла са със различна форма.
Предната горна решетка е различна.
Не съм сигурен за калниците дали са със различна извивка на фейслифта в зоната на основните фарове.
Генерално фейслифта няма мигачи на калниците, защото са изместени в огледалата. Ако смениш калниците ще ти трябват и огледала. Като смениш огледалата ше трябва да местиш поне кабелите за мигачите да излязат в огледалата. Или няма да ги има изобщо. Не знам дали са задължителни, но са си светлини.
Минимума за който се сещам е броня в комплект с решетките, основни фарове (плюс буксите им) и фарове за мъгла.

Ако на фейсовата броня има отвори за дюзи за измиване на фаровете ще ти трябват и дюзите, помпата им, маркучите им и вероятно и нещо по линия на електрическите компоненти за дюзите. Кабела за помпата мисля да го имаше на всичките.

Намери си броня от преди фейслифта, че е голям панаира.
Opel Astra F 1.7D(1993) -> Toyota Avensis T25 (2005), E: 1ZZFE, F: ZZT251L / Corolla Verso (07.2007), E: 1ZZFE, F: ZNR11L
--
Тц...тц...тц...

Публикувай отговор