въпрос за карина
въпрос за карина
Здравейте! Много отдовна влизам във форума но предимно като четец. тея дни ми попадна една карина 94 година. 2.0 бензин 133 кончета. колата е нов внос от италия. колата е в софия. имам приятел който живее там. той ходи да я види. каза че салона е много запазен. колата била студена но запалила от раз. снега пречел за външен оглед но п онеговите думи няма проблеми. понеже съм от силистра и не познавам софия бихте ли ми препоръчали сервиз където могат да я прегледат? т.е има ли друг сервиз освен тоя на ТМ ауто където бих могъл да я прегледам? Благодаря Ви предварително. Също ако има някой от форума който би могъл да ми каже нещо за колата ще съм му много благодарен.
колата я видях в мобилето. ето и адреса - http://i.mobile.bg/perl/main.cgi?topmen ... f1=details
колата я видях в мобилето. ето и адреса - http://i.mobile.bg/perl/main.cgi?topmen ... f1=details
хахаха 94000 на 14 годишна кола карана в Италия не бях го видял, ама това сигурно е пробега от последната смяна на маслото. Нека се обзаложив и за версията. Това е колата на един поп дет е ходил само събота и неделя от тях до църквата...това е колата на едни музиканти дет са били много по турнета и не са я карали, това е колата на една бааб дет е ходила от тях до магазина само веднъж месечно...jury написа:...и подозрително малко километри
P.S. Сега се загледах в снимката. Кожата на волана и лоста за скорости според мен е сменяна за да изглежда по-нова, нооооооо загледайте се в ръчната спирачка!
Идеята за сервиз, на кола от Горубляне също не виждам как може да бъде реализирана....Както и да го гледам, прилича на опит за измама!

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
Да разбирам че според вас не си засулжава пътуването ми до Големия град
. По начало и аз така си мисля че на Горубляне не може да се вярва. Но като се замисля то май няма търговец на коли на който може да се вярва. Колата на баща ми е ауди 100 купено от горубляне преди 4 години също от италия. е имаше забележки но и до ден днешен го караме като сме му навъртяли двамата около 180 000км. затова дори и да не вярвам на посочените км това не означава че колата не е в що годе добро състояние. лошото е че освен тази има само още една 2.0 която е частна обява пак от софия но като визия е доста по зле. май ще изчакам новата година. нова година нов късмет. благодяра за мненията. Весели празници на всички. И дано скоро се сдобия и аз с Тойота 

Читава Карина се намира трудно, но защо се отказваш да я погледнеш тази? Аз преди 4 години точно от Горубляне си купих Карина, внос от Италия, модел 1995г. за 6500 лв., бях супер доволен и след 2 години каране я продадох за 5 500. Цената към днешна дата не ми изглежда изобщо подозрително ниска, както я определиха колегите! Всичко е въпрос на късмет! Кой би могъл да ти каже как е карана и поддържана колата само по една снимка?...imac написа:Да разбирам че според вас не си засулжава пътуването ми до Големия град. По начало и аз така си мисля че на Горубляне не може да се вярва. Но като се замисля то май няма търговец на коли на който може да се вярва. Колата на баща ми е ауди 100 купено от горубляне преди 4 години също от италия. е имаше забележки но и до ден днешен го караме като сме му навъртяли двамата около 180 000км. затова дори и да не вярвам на посочените км това не означава че колата не е в що годе добро състояние. лошото е че освен тази има само още една 2.0 която е частна обява пак от софия но като визия е доста по зле. май ще изчакам новата година. нова година нов късмет. благодяра за мненията. Весели празници на всички. И дано скоро се сдобия и аз с Тойота
От хилядите измамници на Горубляне не е изключено, чат пат да има и някой доволен. Познавам един с пътна помощ дет секи дет извозва коли купени от Горубляне и минали 30-40км. Приятел дълго издирва каринка кат междувременно ме врънка да му продам моята. В момента читава карина на пазара няма или поне не на подобна цена. Единствената която гледах и ми хареса беше във Варна и човека си и искаше 6000лв и нито стотинка по-малко, та за 5 бинки, не е изключено да се намери, но трябва търпение....ToyotaFan написа:Читава Карина се намира трудно, но защо се отказваш да я погледнеш тази? Аз преди 4 години точно от Горубляне си купих Карина, внос от Италия, модел 1995г. за 6500 лв., бях супер доволен и след 2 години каране я продадох за 5 500. Цената към днешна дата не ми изглежда изобщо подозрително ниска, както я определиха колегите! Всичко е въпрос на късмет! Кой би могъл да ти каже как е карана и поддържана колата само по една снимка?...

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
diver написа:От хилядите измамници на Горубляне не е изключено, чат пат да има и някой доволен. Познавам един с пътна помощ дет секи дет извозва коли купени от Горубляне и минали 30-40км. Приятел дълго издирва каринка кат междувременно ме врънка да му продам моята. В момента читава карина на пазара няма или поне не на подобна цена. Единствената която гледах и ми хареса беше във Варна и човека си и искаше 6000лв и нито стотинка по-малко, та за 5 бинки, не е изключено да се намери, но трябва търпение....ToyotaFan написа:Читава Карина се намира трудно, но защо се отказваш да я погледнеш тази? Аз преди 4 години точно от Горубляне си купих Карина, внос от Италия, модел 1995г. за 6500 лв., бях супер доволен и след 2 години каране я продадох за 5 500. Цената към днешна дата не ми изглежда изобщо подозрително ниска, както я определиха колегите! Всичко е въпрос на късмет! Кой би могъл да ти каже как е карана и поддържана колата само по една снимка?...
Е аз моята я продадох миналата година, при това моделът беше 95-та година за 5500лв. ! Беше обявена и тук във форума, не се образува опашка от желаещи да я гледат, но.... накрая си намери собственика и той е доволен и аз също! Ценообразуването е субективен момент...
Все пак става дума за кола на 13-14 години.... Аз моята я взех деветгодишна за 6500лв!... Изводите си прави всеки сам за себе си...
Явно всичко си е до късмет. Но както казах нова година нов късмет. С предната си кола направих грешка като избързах. Втори път такава грешка не правя. Насочил съм се към марка - тойота. А за модела нямам претенции. Така че ще се оглеждам още. Както се казва три пъти мери веднъж режи. А и ще се поинтересувам дали някой не би могъл да ми достави такава от Германия да не е от Италия. А може и аз да прескоча до там.
. Като ги гледам в мобиле.де са на доста по високи цени
.

И аз моята я взех от ГОРУБЛЯНЕ за 8000 (96-та 1.6, след лифтинга), беше на 7 години и малко. Колата си беше перфектна още тогава, плюс това търговеца се нави да отидем в ТМ и да я прегледаме. Че там са търгаши е ясно, но все-пак ... това е най- големия пазар в БГ. Трябва само да си мааалко по-умен от търгаша 

1. 4700 за 13 годишна кола не е чак толкова малко
2. Лично за мен ,имайки кола с този мотор -мисля че има доста какво да се желае-мощност,разход,динамика,шум,данък
3. Никой в крайна сметка нищо няма да каже със сигурност-нито в сервиз нито някъде другаде.Няма инфо в ECU -то което да се запаметява и да се прочете за да се регистрират евентуални предишни проблеми.
В крайна сметка си играеш на комар- или печелиш или не.
Ако си си харесал този модел-тук вев форума имаше няколко Карини които си заслужаваха.По-добре от някой във форума които ще ти каже това и това са и проблемите ,отколкото търговец от автосалон!!!!!!!!!!
2. Лично за мен ,имайки кола с този мотор -мисля че има доста какво да се желае-мощност,разход,динамика,шум,данък
3. Никой в крайна сметка нищо няма да каже със сигурност-нито в сервиз нито някъде другаде.Няма инфо в ECU -то което да се запаметява и да се прочете за да се регистрират евентуални предишни проблеми.
В крайна сметка си играеш на комар- или печелиш или не.
Ако си си харесал този модел-тук вев форума имаше няколко Карини които си заслужаваха.По-добре от някой във форума които ще ти каже това и това са и проблемите ,отколкото търговец от автосалон!!!!!!!!!!