vfr800 написа: ↑23 Апр 2025 14:50
какво толкова се филмирате за един лагер.
Филма се режисира вследствие на два компонента - намиране на наистина оригинални части или читави такива, което е 50% от ремонта и другите 50% са намиране на наистина читав майсторяга, съвестен и знаещ какво прави със съответните тънкости, да е нормален и земен, а не надут пуяк и т.н. и разбира се обстоен преглед, защото може и да има други щети, като например паднала циментация, изронено зъбно колело (разбира се малко вероятно, но все пак), избирач, всички семеринги да се подменят и още куп други неща за които и аз си нямам идея, при мен майсторягата чакаше една шайба да дойде оригинална от Тойота точно 3 седмици, нищо и никаква шайба на цена обаче 15 лева, но няма как да се вземе от кварталната железария, която играе ролята и на дистанционер или нещо, като обиращо хлабината, оригиналната бе заела трапецовидно/клиновидна форма. Иначе аз минах вече 60к.след ремонта и никакви грижи, но като стана на 45к. смених отново маслото с оригинално такова на раздатката и кутията със съответните дихтунги и т.н.