Нищо не пречи да се пробва... Разбира се - 'идеите' на различните производители са различни, и е напълно възможно да няма такъв ефект при Тойота

Гледам че този модул още се продава, може ли да свърже към дългите и да работи с лед крушки? Тоест да им намалява силата на светене.. Или това си зависи от качеството на крушкатаFreedom написа: ↑19 Фев 2013 15:49 Днес най-сетне намерих време и си поставих модул HIDBG-01 за управление на късите светлини. Всичко мина без рязане и ми отне около половин час с разглеждане на схемата. Сега ксенона се пали автоматично 4-5 секунди след стартиране на двигателя без да се пускат габаритите. Мислех варианти с управление на дългите, но не ми се разправя с куките.
Бях свързал същият тип модул, по същия начин преди 5 - 6 год., който имаше и функция за намаляване на вискозитета на светене и опция за "изпращане". По някое време установих, че дневните светлини не светят и по-лошо, че късите изобщо не работят. Оказа се, че модула е дал фира и е върнал към интеграционното реле...следствито Ви е ясно. Евау и смяна на интеграционно реле. От тогава само фабричния ключ за фаровете.
Потребители разглеждащи този форум: Bing [Bot] и 6 госта