lpcrooks написа:Относно ТМ Ауто!!! Важно!!! ТМ Ауто ще отварят НОВ сервиз (и май не само сервиз), който ще се намира някъде около Метро 2 (Люлинското). Въпросният сервиз ще е нещо ОГРОМНО (поне така разбрах) и по този начин ще се променят доста неща - време, пари и нерви... Няма да чакаме по 3-4 седмици само и само да си запишем час за преглед; ще ни обръщат малко повече внимание (надявам се да си вдигат телефоните laugh.gif ) и пр. Цените - там вече не знам как стоят нещата. Принципно сме вързани с Гърците, но ако ТМ Ауто се развие достатъчно - лично мое мнение е, че няма да имаме нужда от тях (или ще имаме, но по-малка, като това БИ (трябвало) довело до една идея по-ниски цени

). Дано съм прав (за 2-рото; за 1-вотот е ясно, че съм biggrin.gif ).
за мен цената е с приоритет.,,,и какво значи женени сме за гърците при така или иначе липса на официален вносител??
ако тм-ауто е някакъв клонинг-и ценообразуването на оригинални резервни части е неадекватно - това значи че в момента се спекулира заради липса на сериозна конкуренция и други вносители- което за мен е пълно незачитане и изнудване на клиентите на фирмата..,,,просто съм злопаметен от същата гръцка схема на ямаха.бг в миналото и спекулацията им....
писна ми всеки да се обявява за официален,щото взима нещо от някой дет е,,,,да си придава автентичност с която да оправдава рязането на глави на хора който искат да си карат колите с оригинални части и спецификаций на производител,,без за всяко нещо да губят по 2 дни в броузване на интернет , и задочно више по специалността.
...което от своя страна ме кара да ползвам услугите им само в краен случей...
а и тойота да ги таковам у дупешаните,,,за да не контролират пазара и спекулаций върху потенциалните им клиенти -оставам с впечатление че не ги брига за българския пазар,,,---рефлективно за потенциалнии реални клиенти на марката им..
лично аз при сегашното положение не възнамерявам да закупя в скоро бъдеще ежедневен автомобил-тойота..