След вече няколко опита за свързване се реших да попитам.
Някой дали е успял да свърже успешно hardware kit за 70mai A500s така, че да засича постоянно?
Ако да - как?

Както пише в хартийката на захранващия модул:
Зависи колко е куц майстора. Ако не му стиска на гаражният майстор - отива на "негаражен" майстор, или нищо не прави. При мен работи от почти 2 години, но му отделих време да разсъждавам откъде да я захраня. Запалката и предпазителя ѝ нямат връзка с CAN шината, за разлика от дневните (по спомен за фара), постоянните 12 волта в крайна сметка могат да се извадят и с директен кабел до акумулатора, но от таблото с предпазителите с разклонител си има преимуществото че всичко добавено си има собствен предпазител и е обратим монтажа с голи ръце.
Мисля че няма да се пробие 5А и няма да стане нищо кой знае какво по тази линия.
Може и то съвсем елементарно - като спестиш 3 лева от китайците или 10 от българите (ако бързаш с доставката) и просто нахлузиш кабелчето в единия крак на предпазителя. Както и смотаните китайци си го правят в клипчета за монтажа.
Никак случайно не написах горе конкретни стойности на предпазителите. Над 5А e подозрително да дърпа този китайски боклук, колкото и да е неефективен в трансформирането на волтажа, а под 5 си е донякъде рисково и предпазителите са трудни за намиране по път. А се предполага че ще дотрябва един резервен поне.
Дали може да ме насочиш от къде да взема сплитерите с 5А (освен от AliExpress), че вече обикалям няколко магазина и ме режат, че нямат?mapamop написа: ↑17 Мар 2025 08:16Както пише в хартийката на захранващия модул:
Купуваш си от китайците поне 2 сплитера за предпазители, и ги запояваш на двата кабела които не са черни. Единия на кабела маркиран със BAT/+12V или както там са го написали.
Другия на този маркиран като IGNITION/CIGARETTE или както е маркиран от жълтите.
На черния GROUND/-12V или както е написан слгаш обувка с отвор/ухо.
Вадиш предпазителя на запалката, и слагаш сплитера и още един предпазител примерно 5А за захранването на камерата.
Вадиш още един предпазител който е постоянно захранен дори и на заключен автомобил - при мен съм ползвал този за люка, който нямам, и слагаш сплитера със оригиналния предпазител и още един 5А на него.
Черния кабел го връзваш към някой винт хванат за гол метал на купето, или си пробиваш отвор наблизо инавиваш резба и винт.
Всичко това е около таблото с предпазителите в купето. Отнема под час за свързването, и още над час за прекарването на кабела под корите на купето.
Не виждам каква е ракетната и сложната технология в случая. Малко измервания с мултиметър и малко плюене с поялника....
https://www.google.com/search?client=fi ... 0&bih=1300
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 госта