Тойота Ярис Версо ,,,
-
- Автомобил: Тойота Ярис Версо
Тойота Ярис Версо ,,,
Банда привет, отскоро се сдобих с едно Ярисче Версо автоматик и нещо ми изглежда не съвсем наред. Според мен тази кутия трябва да има поне 4 предавки а включва на трета нейде около и даже под 50км/ час и към 140 усещам как някое бутало ще изскочи понеже оборотите са в лютеницата. Опитах се да намеря някакви технически данни ама гугъла ме залива с тонове несъществена информация а най- ценното си го пази явно за себе си ;-) Та някой има ли идея дали предавките са само 3 или са повече ? Когато карам на километража съвсем коректно си отчита моментната скорост а когато включи на трета предавка светва чека и на диагностиката ми показва Р 0500 ,,, смених 3 датчика и с трите е едно и също ,,, днес смених и един друг датчик, който е под стойката на която се закача въздушния филтър защото според един специалист и този датчик участвал в измерването на скоростта и пак е същото. Включвам диагностиката и в движение ми дава 0 км/ час а на километража си го отчита ,,, за мен това си е мистерия и ако някой се е сблъсквал с подобен проблем ще му бъда много благодарен да сподели как го е решил. Лека и весела вечер и с нетърпение ще очаквам коментарите ви.
- Akima
- Автомобил: Altezza
- Благодарил/а: 95 пъти
- Получена благодарност: 175 пъти
-
Тойота Ярис Версо ,,,
Ето го ,,,, JTDKW283500014977 ,,, Има ли сайт в който като напиша номера на шасито и да ме зарине с яко ценно инфо ??? Весела вечер ;-)
- Akima
- Автомобил: Altezza
- Благодарил/а: 95 пъти
- Получена благодарност: 175 пъти
Тойота Ярис Версо ,,,
Ск.Кутия - U441E - ATM, 4-SPEED FLOOR SHIFT:
Четете:
https://akpphelp.ru/images/contents/fil ... Manual.pdf
За останалото - търсачката работи.

-
Тойота Ярис Версо ,,,
Много благодаря брат ,,, весела вечер и наздраве ;-) А дали има в София някой който истински да е наясно с тези кутии и като цяло тези автомобили защото до гуша ми е дошло от специалисти, които само се чудят как да ти вземат парите и ми обясняват неща, които ги знам ама те не могли да ги оправят ,,,,,,,,,,,