Обратна връзка с екипа на форума
-
- Автомобил: Corolla ts
- Благодарил/а: 17 пъти
- Получена благодарност: 18 пъти
Както винаги , какви коли имаше а сега трансджендари. Ако те удовлетворява отговора.
Corolla ts 1.8 hybrid 2020
- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 334 пъти
- Получена благодарност: 364 пъти
Мисля изясних точно какъв е проблемът - в темата за конкурентите вместо да се коментират конкурентите, се плюе Тойота... Не виждам никаква продуктивност от това да се повтаря 'ама Тойота е толкова лоша'... Първо защото не е - тя си е както всяка останала марка - с нейните плюсове и минуси... Второ - има си теми за проблеми и недостатъци на Тойота.. И трето - темата е за КОНКУРЕНТИТЕ...
Не разбирам какво неясно и учудващо има в това да се прекрати (особено след предупреждение) такава обозена тема

Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
-
Напротив Тойота вече не е Тойота , за това е хубаво да се чуят и минусите и плюсовете . Но както за Тойота и за другите марки автомобили, за това е нужно да има тема за тези мнения.
- gimara
- Автомобил: Verso 1.8/CVT, 2016
- Благодарил/а: 49 пъти
- Получена благодарност: 111 пъти
Абе колега, кое не разбираш? За последен път се опитвам да ти обясня-ИМА ТЕМА ЗА МИНУСИТЕ И ПЛЮСОВЕТЕ НА ТОЙОТА. Защо не пишеш там, никой не те спира! Отделно има теми да различните модели, където се разнищват проблеми. В БГ мама да бяхме щяха да разберат за какво говоря аз и колегите. Но не и ти, едно си баба знае, едно си бае.
Toyota Manuals/Сервизни ръководства/Ръководство на потребителя
Toyota Corolla Verso 1.8/2008 >> Toyota Verso 1.8,CVT/2016

-
Колега като те сърби гъза и си с розави очила не се натискай. Хайде пак обясни защо тази тема е излишна, щото има конкуренти на евтината Тойота, с доста пивече екстри. За здравината вече се убедих че е , утопия.
- gimara
- Автомобил: Verso 1.8/CVT, 2016
- Благодарил/а: 49 пъти
- Получена благодарност: 111 пъти
Ти май си функционално неграмотен.
Няма смисъл да ти обяснява повече, защото така или иначе няма да разбереш.slowtraveler написа: ↑25 Фев 2025 21:16 Мисля изясних точно какъв е проблемът - в темата за конкурентите вместо да се коментират конкурентите, се плюе Тойота...
А като почнеш да нарушаваш и правилата, може да си изпросиш БАН.
Toyota Manuals/Сервизни ръководства/Ръководство на потребителя

-
Ама дай ми БАН , ти си функционално не ориентиран карай си стария дарак и се радвай, че за момента нямаш проблеми. После ще пеем с друг хор. Ама няма да е публично, и ще има тихо в ушето като придаваме стария дарак , дано не разбира. Такива сте всички специалисти правени на тъмно с малко алкохол. И какво ще постигнеш ще си почешеш малката пишка с “извинение” и ще се направиш на велик пред женати ли?
-
- Благодарил/а: 14 пъти
- Получена благодарност: 16 пъти
Чудя се откъде се навъдиха толкова идиоти напоследък...или досега са били скрити?! Та демокрация има отдавна, нали?! Защо изпълзяват на глутници отвсякъде?!
gimara, slow, аз ако имам вашите бутони, такива лигльовци на момента доживотен БАН! Без обяснения. Що за просташки поведения във форум, тук ли ще си избивате комплексите бе келеши? Че пишки, че гъзове, нямате ли малко възпитание и срам бе? Някой насила ли ви е вързал тук, живота ли ви зависи от това да карате Тойота? Скапана била марката, ами има други бол, улево...
Извинявам се на останалите за тона ми. Изключение са предизвикалите това ми писмо.
gimara, slow, аз ако имам вашите бутони, такива лигльовци на момента доживотен БАН! Без обяснения. Що за просташки поведения във форум, тук ли ще си избивате комплексите бе келеши? Че пишки, че гъзове, нямате ли малко възпитание и срам бе? Някой насила ли ви е вързал тук, живота ли ви зависи от това да карате Тойота? Скапана била марката, ами има други бол, улево...
Извинявам се на останалите за тона ми. Изключение са предизвикалите това ми писмо.
- slowtraveler
Няма да бъде допускано такова отношение и начин на комуникация... Съответно колегата Mcl отива в почивка...
Това ми е изключително неприятно действие....
Продължавам да се учудвам как колеги, които уважавам, не разбират от дума и решават да пробват издържливостта на нервите на целият екип...
Явно все още има неразбрали, че тук всички сме с еднакви интереси - техниката, автомобилите и марката Тойота...
И е най-малко некоректно да се започват нападки срещу колеги - Модератори и т.н.
Още при избора на Модератори бях споменал да са готови да бъдат оплювани, недолюбвани, засипвани с въпроси от рода 'ама що така (ме биете)' и т.н...
Но всяко търпение си има граници.
Обмислям дали да не бъде изцяло затворен раздела Офтопик временно или за 800дни - знаете кога изтичат тези 800дни според едно царче ...
И това - комбинирано с безкомпромисно изтриване и автоматична почивка на пишещи офтопик, или за които 'съвсем недемократично' Модератор си е ПОМИСЛИЛ, че общуването не е в съответствие с правилата... И всички оплаквания веднага ще бъдат разглеждани - от Арменският поп...
Т.е. от демокрация рязко да се обърнем към 'тоталитаризъм'!
Това ли е целта?!
И резултат, за който 'ще платят' и колеги, които винаги са общували културно и на място.. И които нямат никаква вина за създадената ситуация..
Това ми е изключително неприятно действие....

Продължавам да се учудвам как колеги, които уважавам, не разбират от дума и решават да пробват издържливостта на нервите на целият екип...
Явно все още има неразбрали, че тук всички сме с еднакви интереси - техниката, автомобилите и марката Тойота...
И е най-малко некоректно да се започват нападки срещу колеги - Модератори и т.н.
Още при избора на Модератори бях споменал да са готови да бъдат оплювани, недолюбвани, засипвани с въпроси от рода 'ама що така (ме биете)' и т.н...
Но всяко търпение си има граници.
Обмислям дали да не бъде изцяло затворен раздела Офтопик временно или за 800дни - знаете кога изтичат тези 800дни според едно царче ...
И това - комбинирано с безкомпромисно изтриване и автоматична почивка на пишещи офтопик, или за които 'съвсем недемократично' Модератор си е ПОМИСЛИЛ, че общуването не е в съответствие с правилата... И всички оплаквания веднага ще бъдат разглеждани - от Арменският поп...
Т.е. от демокрация рязко да се обърнем към 'тоталитаризъм'!
Това ли е целта?!
И резултат, за който 'ще платят' и колеги, които винаги са общували културно и на място.. И които нямат никаква вина за създадената ситуация..
-
- Автомобил: служебен
- Получена благодарност: 91 пъти
Имам предложение, но не знам дали може да се реализира на сегашната платформа.
Да си направим тема, до която да имат достъп за четене и постване само регистрирани потребители с над 50 поста.
Нещо от сорта на органичението за ЛС след 2 мнения.
Идеята ми е да си обменяме чувствителна информация, без да образоваме, да ги наречем хората от сенчестия "бизнес".
Защо 50 - ами последната седмица новорегистрирани потребители успяха да достигнат в темите си внушителна брой постове.
При това 4-5 последователни през минута-две. На над 4-страници "дисертации".
Да си направим тема, до която да имат достъп за четене и постване само регистрирани потребители с над 50 поста.
Нещо от сорта на органичението за ЛС след 2 мнения.
Идеята ми е да си обменяме чувствителна информация, без да образоваме, да ги наречем хората от сенчестия "бизнес".
Защо 50 - ами последната седмица новорегистрирани потребители успяха да достигнат в темите си внушителна брой постове.
При това 4-5 последователни през минута-две. На над 4-страници "дисертации".
- slowtraveler
Към момента може да се направи раздел, достъпен за определена група, но вкарването в групата трябва да става ръчно...
Иначе към момента има тема достъпна само за регистрирани потребители..
Иначе към момента има тема достъпна само за регистрирани потребители..
-
- Автомобил: служебен
- Получена благодарност: 91 пъти
- slowtraveler
Напълно съм съгласен с Митхат... Частите на форума са открити за всички, и така трябва да бъде...
Изключения са разделите за Модераторите, в които се обсъждат единствено организационни въпроси, и разделът за Регистрирани потребители, към който имат достъп всички регистрирани потребители, но не и ботове, или 'просто разглеждащи' форума...
Изключения са разделите за Модераторите, в които се обсъждат единствено организационни въпроси, и разделът за Регистрирани потребители, към който имат достъп всички регистрирани потребители, но не и ботове, или 'просто разглеждащи' форума...
Няма логика да се споделя такава информация открито по какъвто и да е повод...