Последната тема мисля я заключих аз (поради лични ангажименти нещо ми се бъркат дни, нощи, локации и т.н., но това е временно

) ....
Темата се изроди и вместо споделяне на личен опит, премина към лични нападки, 'кой е по-по-най' и т.н.....
В никакъв случай не съм привърженик към скриване на нередности, но такива има във ВСЯКА МАРКА и модел... (включитално и аз съм отварял тема с личните си впечатления и недоволство към конкретни решения и борбата за разрешаване на дадени проблеми)
Не виждам как едно глупаво плюене с какво би обогатило читателя...
Затова и нещата са такива...
Според мен фактите са прости - и Тойота, и ВСИЧКИ останали, дори прехвалени марки имат недостатъци.. Тези на Тойота съвсем не са повече отколкото на другите марки... Дори статистиката показва, че Тойота продължава да предлага доста по-добър продукт от повечето останали марки...
Така, че поддържам ограничаването на такива необосновани или прекалено отвлечени 'обвинения'...
П.С. Разбира се - гледам се предлагат статистики, които поне според мен се тълкуват неправилно (или не се осъзнава какво 'е искал да каже автора' на статистиката)...
Защото например статистика, че Ярис е на първо място, а РАВ4 на 10-то едва ли означава, че Ярисът е 'по-кола' от РАВ-ката или обратното