евтини не са, карах с мишелин летни и съм много доволен от тях.
Шега беше. Последните месеци имаше 2 статии от чужбина за запалили се короли GR и тойота им отказала претенциите.
Обърках се, не говорехме ли за 1,8 122 коня хибрид? Защото аз него визирам. 196 е възможно да е така както казвате от него нямам впечатления. Освен че четох, някой се оплакваше че вкарвал бензин в маслото.
Това е заблуда в повечето случаи. Ти и с кола 90 коня пак може да се утрепеш. Даже по магистралата бих казал че ме задминават някакви гробници, които при изкачване не може да задържи над 100, но пък на спускането след това е пръв или кръв. Виждаш го как свирепо гледа, като те задминава и си мисли, че е наистина.TheRealDacho написа: ↑13 Фев 2025 11:12 А тия дето се трепят по пътя са шофьори дето много са си повярвали и в повечето случай е в кола със задно.
Значи както казах, хибридажиите всичко приемат лично. Кажеш му че икономията я докарва на дизел и се засегне. Кажеш че бучи и пак.TheRealDacho написа: ↑13 Фев 2025 11:12 че тойота не е неговата кола трябва да дойде и да я плюе тук.
Колата не я плюя. Само казвам че хибрида НЕ Е оптимален вариант за магистрала. За града да. там само електричка е по - добре. Междуградско пак става с известни условности и компромиси. Но на магистрала е по - скоро зле представена. И пак понеже предимно на магистрала вдигаш над 100
Динамиката е доста куца. Дори големия двигател на корола 196 коня ускорението е 7,7 секунди, Октавията 150 коня е 8,6. Под секунда разлика а е близо 50 коня горница
Шума 200% ще е повече в королата дори с 2ка двигател защото гледам го дават максимален въртящ момент при 4400-5200, докато при оставията е от 1500-3000
Никой не плюе, но хибрида на магистрала реално му се изпаряват всичките предимства за които си шарил маса пари отгоре.
Това че някой бил изпреварвал, чудесно. И аз съм го правил, но реалността е различна. С близък приятел по едно време имахме короли аз комби той седан и при него впечатленията са още по - лоши. Аз никога не съм имал руискови изпреварвания защото никога не съм тръгвал без да имам запас от време и видимост. Но като цяло е сходно..
За плюене единствено по ТМ ауто го правя, но това е защото са откровени мишкари и за 50 левчета ще лъжат като дърти ци**ни