Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
-
ugabuga
-
Обратна връзка:
Мнение
от ugabuga » 20 Апр 2005 15:13
shte snimam moia BOV da gledame che savsem se obarkah. btw imash li filtar na bov-a? predpolagam ne vliza mnogo vuzduh i otvora ne e goliam ama vse pak ...
predpolagam che si prav v tova koeto kazvash i az v sravnenie s teb ne znam chak kolko mnogo, prosto mi e interesno.
ugabuga
-
punkara
Мнение
от punkara » 21 Апр 2005 02:16
ugabuga написа:
shte snimam moia BOV da gledame che savsem se obarkah. btw imash li filtar na bov-a? predpolagam ne vliza mnogo vuzduh i otvora ne e goliam ama vse pak ...
predpolagam che si prav v tova koeto kazvash i az v sravnenie s teb ne znam chak kolko mnogo, prosto mi e interesno.
moyat bov nyama filtur, ima malki dupchici ot koito stava vlizane i izlizane na vuzduha direktno v atmosferata! suotvetno yako i svisti....
moyat BOV ne raboti, kakto standartnite BOV-ove koito chovek moje da nameri po stock kolite.
kupih si go ot braziliya predi godini, i daje tam imashe malko po-drugo ime, ama kak tochno mu vikaha taka i ne pomnya... moje be e bov s dvoino deistvie?

punkara
-
ugabuga
-
Обратна връзка:
Мнение
от ugabuga » 21 Апр 2005 04:48
da ne e kato na HKS SSQV-to?
az na moiata kola fakticheski imam BPV - bypas valve, shtoto ne ventva v atmosfereata a vav cam cover-a (sigurno da e po tiho).
ugabuga
-
LordDigital
- СупраДжия
Мнение
от LordDigital » 21 Апр 2005 08:31
И аз за Сефте чувам BOV дето да работи двупосочно. Моита е със bypas valve (първата модификациа дето си купих е Порше Спесификация) ,нема как да е BOV щото AFM ми е далече преди турбината и ша става интересно.
LordDigital
-
punkara
Мнение
от punkara » 21 Апр 2005 09:40
ugabuga написа:da ne e kato na HKS SSQV-to?
az na moiata kola fakticheski imam BPV - bypas valve, shtoto ne ventva v atmosfereata a vav cam cover-a (sigurno da e po tiho).
moje i SSQV da e... ama prosto znam che si raboti mnogo dobre, i sum dovolen ot nego. az sum s MAP sensor, i nyama nuzda da vrushtam vuzduha obratno v sistemata kakto e pri AFM-ite.

punkara
-
Japanese_fever
- Автомобил: 2014 Toyota Zelas
- Получена благодарност: 1 път
Мнение
от Japanese_fever » 21 Апр 2005 21:27
punkara написа:ugabuga написа:da ne e kato na HKS SSQV-to?
moje i SSQV da e... ama prosto znam che si raboti mnogo dobre, i sum dovolen ot nego. az sum s MAP sensor, i nyama nuzda da vrushtam vuzduha obratno v sistemata kakto e pri AFM-ite.

A kakvo e AFM?!?

2014 Toyota Zelas, 2.5L VVT-i (2AR-FE), 6-speed
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
Japanese_fever
-
ALTEZZA
Мнение
от ALTEZZA » 21 Апр 2005 21:54
bih predpolojil che e Air Flow Meter
->
ALTEZZA
-
punkara
Мнение
от punkara » 22 Апр 2005 04:26
ALTEZZA написа:bih predpolojil che e Air Flow Meter
da tochno tova e!

punkara
-
ugabuga
-
Обратна връзка:
Мнение
от ugabuga » 22 Апр 2005 04:37
punkara написа:ugabuga написа:da ne e kato na HKS SSQV-to?

na 4efte-to niama niakakv problem BPV-to da se otkachi i da ventva v atmosferata ili da se zameni sas BOV taka che ne znam pri lorda kakav e problema, moje bi zaradi taia AFM dalaver. az btw sam sushto sas MAP.
ugabuga