Ж'почерпиш че и ти понякога напрягаш много струните
Цензуриран ли е форумът
- mapamop
- Автомобил: Avensis WG T25,1ZZFE,2005
- Благодарил/а: 159 пъти
- Получена благодарност: 575 пъти
Цензуриран ли е форумът
Opel Astra F 1.7D(1993) -> Toyota Avensis T25 (2005), E: 1ZZFE, F: ZZT251L / Corolla Verso (07.2007), E: 1ZZFE, F: ZNR11L
--
Не отговарям в теми, в които не съм задал въпрос.
Не отговарям на лични съобщения.
--
- mapamop
Цензуриран ли е форумът
От 2-3 месеца, или повече - нищо. Преди това имаше доста за разчистване по бойното поле, след битката ви с Петър.
Opel Astra F 1.7D(1993) -> Toyota Avensis T25 (2005), E: 1ZZFE, F: ZZT251L / Corolla Verso (07.2007), E: 1ZZFE, F: ZNR11L
--
--
- Митхат
- Автомобил: E38
- Благодарил/а: 46 пъти
- Получена благодарност: 132 пъти
Цензуриран ли е форумът
Е кво имам аз да деля с .....Петър,все едно Марадона да се занимава с някой от Хебър Пазарджик . 

- mapamop
Цензуриран ли е форумът
Моля те не започвай. Поне не тук, и ако може не сега...
--
--
-
- Автомобил: Corolla ts
- Благодарил/а: 17 пъти
- Получена благодарност: 18 пъти
Цензуриран ли е форумът
Май май, наистина всички са напрегнати покрай празниците.

Corolla ts 1.8 hybrid 2020
-
- Благодарил/а: 26 пъти
- Получена благодарност: 168 пъти
Цензуриран ли е форумът
Мисля, че има неразбиране на термина "цензура".
Особено "автоцензура".Това не е "цензура" от психоанализа.

Auris Е15 Hybrid; Corolla E210 HB 2.0 hybrid
- zorbata
- Автомобил: RAV4 GR PHEV
- Благодарил/а: 45 пъти
- Получена благодарност: 58 пъти
Цензуриран ли е форумът
Явно "цензура" има, но поне обяснявайте за какво е, че не ми се хвърля боб.
Мисля че е напълно нормално да се дава обяснение защо това се прави и то на всички не само на "провинилия" се - нали има правилник.
Например - нарушена е точка 3 на член 3. Белкем някой го прочете този правилник!
Мисля че е напълно нормално да се дава обяснение защо това се прави и то на всички не само на "провинилия" се - нали има правилник.
Например - нарушена е точка 3 на член 3. Белкем някой го прочете този правилник!
caryЦар
- memorex
- Автомобил: avatar
- Благодарил/а: 90 пъти
- Получена благодарност: 67 пъти
Цензуриран ли е форумът
Поне да гледаме да не се излагаме пред външни/чуждестранни читатели.Не че и там няма такива изцепки...
"Великите умове обсъждат идеи, средните умове обсъждат събития, малките умове обсъждат хората."
'Without data, you’re just another person with an opinion', W. Edwards Deming
- gimara
- Автомобил: Verso 1.8/CVT, 2016
- Благодарил/а: 49 пъти
- Получена благодарност: 111 пъти
Цензуриран ли е форумът
Ами може, ама трябва да го направим платен форума. Като не иска никой да чете правилата, ние ще обясняваме, но защо да е безплатно? Ще пишем нещо като съдебно решение и ще го слагаме на стената на срама. 

Toyota Manuals/Сервизни ръководства/Ръководство на потребителя
Toyota Corolla Verso 1.8/2008 >> Toyota Verso 1.8,CVT/2016
Toyota Corolla Verso 1.8/2008 >> Toyota Verso 1.8,CVT/2016

- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 334 пъти
- Получена благодарност: 364 пъти
Цензуриран ли е форумът
Не виждам смисъл в това - тук идеята не е 'да се следим и оправдаваме'...
Както пише в правилата - обяснение може да се даде само при желание от страна на Модератор, но това не е задължително.....
Причината е проста, и е обяснена многократно - една от целите на модерирането е да се 'филтрират' грубите съобщения, псувните, офтопика, дразгите...
Като Модераторът разполага с достатъчно права за да извърши тази си работа..
Смятате ли за нормално тези съобщения да бъдат оставяни без модериране, за да може в последствие да се каже 'ама то е заради дадено мнение'?!
Или пък да бъдат цензурирани нецензурни мнения, на което 'цензурираният' да 'ревне' (както многократно се е случвало) - 'цензурират ме - пък аз съм чист като сълза'..
Или да се споделя лична кореспонденция, генерирана от 'цензурираният' през други канали, които изясняват менталната му настройка, която явно е несъвместима със спазване на правила и води до умишленото им неспазване, с цел правокация, и т.н.?
Както казах - изключително бих бил доволен да няма нужда от модериране (или 'цензуриране' ако за Вас е едно и също)... Обаче както се вижда - автоцензурата у някои липсва...
Трябва ли да се споделя например как изгонен колега многократно продължава да се опитва да се регистрира във форума, за да продължи да хвърля несвързани мнения (да не кажа по-тежка дума) из разни теми? Например за десет минути след регистриране да се опитва да пусне 6 мнения в различни теми? Ами - цензурирани са...
Също както е цензуриран (т.е. блокиран) и поредният профил на колегата - за пореден път се убеждавам, че решението е било правилно... И вече съжалявам за компромисите, които съм правил с този колега.
Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
- memorex
- Автомобил: avatar
- Благодарил/а: 90 пъти
- Получена благодарност: 67 пъти
Цензуриран ли е форумът
А тези правила може ли да се променят в насока , без хора дето нямат грам технически познания а само бълват полит пропаганда?То всъщност от там идва голяма част от проблемите с цензурата според това което се пише.Един вид да се доминира по заобиколен начин.
"Великите умове обсъждат идеи, средните умове обсъждат събития, малките умове обсъждат хората."
- zorbata
- Автомобил: RAV4 GR PHEV
- Благодарил/а: 45 пъти
- Получена благодарност: 58 пъти
Цензуриран ли е форумът
А когато такива няма???slowtraveler написа: ↑17 Дек 2024 20:22 една от целите на модерирането е да се 'филтрират' грубите съобщения, псувните, офтопика, дразгите..
Или в някои теми можете да си чешете пръстите две-три страници по въпроси нямащи нищо общо с темата, поне пряко, а други да ги заключвате само защото някой някога е писал по подобен въпрос.
Отделно че физически е нереално да се четат 100+ страници от които 20-30% не са свързани с темата.
На днешно време хората искат бързи и по възможност по-прости отговори на въпросите си - просто такъв е живота.
caryЦар
- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 334 пъти
- Получена благодарност: 364 пъти
Цензуриран ли е форумът
Всичко може... Но нали това казвам, че някои тълкуват принудата за спазване на правилата (и поемането на негативи при неспазването им) за цензура...
П.С.
Което води до заключване на темата за успокояване на страстите... И отново - почистване...
Да не смяташ например, че някой Модератор е бил ядосан на темата за ММТ кутията и затова ей така е решил да я заключи? И вероятно съвсем не си спомняш защо е била почистена, и как е изглеждала преди това...
Това е добра рецензия за модерирането - щом темата ти изглежда 'нормална', но заключена'..
П.С.
Това, че ти не си ги видял, не означава, че е нямало... Обикновено такива теми се почистват и заключват, защото след първото почистване, някои индивиди продължават в същият дух...
Което води до заключване на темата за успокояване на страстите... И отново - почистване...
Да не смяташ например, че някой Модератор е бил ядосан на темата за ММТ кутията и затова ей така е решил да я заключи? И вероятно съвсем не си спомняш защо е била почистена, и как е изглеждала преди това...
Това е добра рецензия за модерирането - щом темата ти изглежда 'нормална', но заключена'..
Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???