Цензуриран ли е форумът
- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 334 пъти
- Получена благодарност: 364 пъти
Цензуриран ли е форумът
mfandakov, съгласен съм, но всяко нещо си има граници...
Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
- krasengn
- Автомобил: Corolla e12
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 4 пъти
- Обратна връзка:
Цензуриран ли е форумът
Като страничен наблюдател съм. Не съм видял защо е за бан човека или какво му е изтрито от модераторите. Как да дам оценка на колегата? Не мога, защото не съм видял нищо. Може би модераторите трият прекалено бързо. Преди доста потребители да прочетат.
Polski Fiat 125p (1980) --> VW Passat 1.8 RP (1990) --> Toyota Corolla Hatch 1.4 D-4D MMT (2005)
- slowtraveler
Цензуриран ли е форумът
Значи добре са си свършили работата...
1. Модераторът коригира, трие и т.н. в момента, в който забележи нередност... Не се очаква да си прави 'опашки' с мнения, които трябва да изтрие, ама 'след като ги е прочел всеки'... А и винаги ще се появи някой, който не е прочел даденото мнение 'щото бил в затвора' (инициирано от интервю на Васко Василев за къщата му в някакво сицилианско мафиотско село с 'много хубави съседи - богати мафиоти' - когато се върнал там след дълго турне веднага го попитали - 'сега ли те пуснаха от затвора'

2. Целта е точно такава - да бъде изтрито/коригирано и т.н. мнението преди да е стигнало до масовият потребител...
3. Модераторите няма нужда да обосновават действията си, та да 'събират доказателства'. Да, в някои случаи по тяхно решение остава някое мнение за илюстрация, но това съвсем не е правило..
- ufer
- Автомобил: MR2 AW11 (MK1a)
- Благодарил/а: 25 пъти
- Получена благодарност: 77 пъти
Цензуриран ли е форумът
А-а, Жоро, не го изтривай, че още си чакам почерпката с червено вино. Тъкмо е сезон...

-
- Автомобил: служебен
- Получена благодарност: 91 пъти
Цензуриран ли е форумът
Тези постове, които успях да прочета, си бяха предизвикателни, меко казано!
Не знам дали бяха със стария или новия акаунт.
Все едно дете от детската градина прави напук на родителите си - няма пък!
Преди години в друг форум мен ме баннаха временно само защото не исках да си публикувам телефонния номер в обява.
Така, че не мисля, че в конкретния случай терминът е цензура. По-скоро принудително прилагане правилата на форума.
Не знам дали бяха със стария или новия акаунт.
Все едно дете от детската градина прави напук на родителите си - няма пък!
Преди години в друг форум мен ме баннаха временно само защото не исках да си публикувам телефонния номер в обява.
Така, че не мисля, че в конкретния случай терминът е цензура. По-скоро принудително прилагане правилата на форума.
- Ивайло Димов
- Автомобил: Seat Toledo1,8 20V AGN
- Благодарил/а: 162 пъти
- Получена благодарност: 154 пъти
Цензуриран ли е форумът

- TATI
- Благодарил/а: 22 пъти
- Получена благодарност: 163 пъти
- Обратна връзка:
Цензуриран ли е форумът
Еми, лабави са - дет са вика, плюещ съм, с пяна на устатаИвайло Димов написа: ↑13 Дек 2024 22:36 Ето пак заключена тема щото един от дневалните е с лабави нерви
Прочетете правилата на форума!
Hi-Ace 1979, 2.2 D, manual
Corolla Sedan 1998, 1.6i, automatic Terra
Avensis Wagon 2005, 2.0, D-4D, manual Sol
Kia Cee'd 2007, 1.6 CVVT EX, automatic
Hi-Ace 1979, 2.2 D, manual
Corolla Sedan 1998, 1.6i, automatic Terra
Avensis Wagon 2005, 2.0, D-4D, manual Sol
Kia Cee'd 2007, 1.6 CVVT EX, automatic
- slowtraveler
Цензуриран ли е форумът
Ивайло Димов, съветвам те да прочетеш отново Правилата на форума
Техническите знания и обосновка са само една част от комуникацията... Другата, и съвсем не по-малко важна е начинът на провеждане на комуникация...
И докато за първото може да се спори с доводи, второто може директно да доведе до крайни мерки...
П.С. забелязал съм, че около новогодишните празници разко се увеличават 'изнервените колеги', които мислят, че морето им е до колене...
Съвета ми е да се поуспокои топката и преди да се хвърлят думи нахалост, първо да се мисли...
Винаги ще има колеги, които смятат че форумът, вестникът, телевизията са цензурирани... И ще са прави - 'цензура' е спазването на определени правила. И рестрикции, срещу тези, които не ги спазват... Автоцензурата е самостоятелният контрол по спазването на правилата, с която си се съгласил при регистрация във форума... Ако не ти работи авто-цензурата, не си запознат с Правилата, тогава се налага да се приложи външна цензура......
Та затова и се надявам автоцензурата на надделее, и да не се налага нуждата от външна цензура

Техническите знания и обосновка са само една част от комуникацията... Другата, и съвсем не по-малко важна е начинът на провеждане на комуникация...
И докато за първото може да се спори с доводи, второто може директно да доведе до крайни мерки...
П.С. забелязал съм, че около новогодишните празници разко се увеличават 'изнервените колеги', които мислят, че морето им е до колене...
Съвета ми е да се поуспокои топката и преди да се хвърлят думи нахалост, първо да се мисли...
Винаги ще има колеги, които смятат че форумът, вестникът, телевизията са цензурирани... И ще са прави - 'цензура' е спазването на определени правила. И рестрикции, срещу тези, които не ги спазват... Автоцензурата е самостоятелният контрол по спазването на правилата, с която си се съгласил при регистрация във форума... Ако не ти работи авто-цензурата, не си запознат с Правилата, тогава се налага да се приложи външна цензура......
Та затова и се надявам автоцензурата на надделее, и да не се налага нуждата от външна цензура

- Ивайло Димов
- Автомобил: Seat Toledo1,8 20V AGN
- Благодарил/а: 162 пъти
- Получена благодарност: 154 пъти
Цензуриран ли е форумът
Във форум където издигат на пиедестал американски милитаризъм и постсъвецки империализъм да се говори за правила е цинично
.Доста е изкривен моралният компас.
Тва че се джавкаме в техническите теми е нормално ,истината се ражда в конструктивния спор .Ама нелепо е да се затварят технически теми ,а в други да се лее неотроцкистка душевна педерастия и болшевишка пропаганда.

Тва че се джавкаме в техническите теми е нормално ,истината се ражда в конструктивния спор .Ама нелепо е да се затварят технически теми ,а в други да се лее неотроцкистка душевна педерастия и болшевишка пропаганда.
- slowtraveler
Цензуриран ли е форумът
Решението да се регистрираш и пишеш в този форум е САМО твое.. Решението дали да останеш не зависи САМО от теб...
Струва ми се доста алогично да се регистрираш в технически форум, в който е издигнат на 'пиедестал американски милитаризъм и постсъвецки империализъм'
Оценявам участието ти в чисто техническите теми, но както споменах вторият фактор - начинът на комуникация е не по-малко важен...
И да се съгласиш да спазваш въведените Правила, ама да смяташ за цинично да се говори за тях, пък камо-ли да се спазват?!?!
При такъв случай най-логичното е да не посещаваш форума и да не пишеш тук.
Защото такова поведение и неспазване на правила просто няма да бъде допуснато
П.С. във връзка с това ( и последните определения от рода 'Кажи му ,че е дебил ', 'Тоя тъпак дето ти оправя колата ,....Кажи му че е олигофрен !':
П.П.С. (с нервите съм добре - налагаше ми се за някои дейности да минавам психопреглед)
Струва ми се доста алогично да се регистрираш в технически форум, в който е издигнат на 'пиедестал американски милитаризъм и постсъвецки империализъм'

Оценявам участието ти в чисто техническите теми, но както споменах вторият фактор - начинът на комуникация е не по-малко важен...
И да се съгласиш да спазваш въведените Правила, ама да смяташ за цинично да се говори за тях, пък камо-ли да се спазват?!?!

При такъв случай най-логичното е да не посещаваш форума и да не пишеш тук.
Защото такова поведение и неспазване на правила просто няма да бъде допуснато

П.С. във връзка с това ( и последните определения от рода 'Кажи му ,че е дебил ', 'Тоя тъпак дето ти оправя колата ,....Кажи му че е олигофрен !':
Почивка и последно предупреждение...
П.П.С. (с нервите съм добре - налагаше ми се за някои дейности да минавам психопреглед)

- slowtraveler
Цензуриран ли е форумът
Нямаме 'план за изпълняване' като бройка и съвсем не е това целта и желанието ни...
Но няма да бъде допуснат такъв начин на общуване...
Учудва ме, че има хора, на които това им харесва и го смятат за смешно
mfandakov, Почна като политиците - силно подвеждаща информация и то в посока, съвсем различна от същността на въпроса.. 'Бройка за срок', а не същността - начинът на общуване...
Вероятно ти харесва да има такъв начин за общуване?!
За подвеждащата информация - в твърдението ти няма нито една истина...
Първо можеше да видиш датите - не е за два дни..
И второ - само един е безвъзвратно изгонен...
'Вторият' от уважение към помощта му в техническият раздел е ограничен само временно, като искренно се надявам да 'си включи' автоцензурата и да не допуска подобни изявления...
На всеки се случва да е изнервен, 'да не му е ден' и т.н., затова е и даден 'втори шанс'..
Но няма да бъде допуснат такъв начин на общуване...
Учудва ме, че има хора, на които това им харесва и го смятат за смешно

mfandakov, Почна като политиците - силно подвеждаща информация и то в посока, съвсем различна от същността на въпроса.. 'Бройка за срок', а не същността - начинът на общуване...
Вероятно ти харесва да има такъв начин за общуване?!
За подвеждащата информация - в твърдението ти няма нито една истина...
Първо можеше да видиш датите - не е за два дни..
И второ - само един е безвъзвратно изгонен...
'Вторият' от уважение към помощта му в техническият раздел е ограничен само временно, като искренно се надявам да 'си включи' автоцензурата и да не допуска подобни изявления...
На всеки се случва да е изнервен, 'да не му е ден' и т.н., затова е и даден 'втори шанс'..

- Митхат
- Автомобил: E38
- Благодарил/а: 46 пъти
- Получена благодарност: 132 пъти
- Митхат
- Автомобил: E38
- Благодарил/а: 46 пъти
- Получена благодарност: 132 пъти
Цензуриран ли е форумът
А това направо ми оправи настроението....написа: ↑09 Дек 2024 00:04 Във форум където издигат на пиедестал американски милитаризъм и постсъвецки империализъм да се говори за правила е цинично