Никога не е сигурно, че е временно.. А 'виновните' винаги разбират защо е заключена дадена тема. Защото обикновено заключването става след реакция, предупреждение, често - изтриване на обидни коментари на 'виновника' ...
Така е... В случая ти не приемаш чуждо мнение..Ивайло Димов написа: ↑21 Окт 2024 22:59 Уважението започва коги приемаш чуждото мнение дори да не си съгласен с него
Явно не си разбрал, че самата нужда от заключване на теми и триене на коментари оставя горчив вкус - за Модераторите обикновено това е 'мръсната работа', която не искат и не обичат да вършат... И най-вече - заради която поемат тежестта на обиди и т.н...Ивайло Димов написа: ↑21 Окт 2024 22:59 Щото заключване на теми и триене на коментари само в една посока оставя у страничните наблюдатели горчив вкус.
ОК - щом така си решил - изпълнява се...
Ако визираш мен - ами не съм ти изтрил каруцарския диалект. Още си е там, и още се вижда в "Гуглето", ако го потърсиш или направиш елементарен copy/paste. Направих го по-малко дразнещ за останалите, но си сдържах клавиатурата и не го забърсах. Сложих ти червена точка да се вкараш малко в пътя, и на следващо опресняване имаше нова каруцарска свинщина. И предвид че написах подсказки какво,ме възпалява.Ивайло Димов написа: ↑21 Окт 2024 22:59 триене на коментари само в една посока оставя у страничните наблюдатели горчив вкус.
Мисля, че съм го написал достатъчно ясно, но понеже някой може да се засегне ще го напиша пак:
Изпълнено - компромисите бяха повече от достатъчно...
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта