Колата ми угасна във движение на автомагистрала "Тракия" светна Check,Trc и Vsc.Не палеше вече ,докарах я до сервиз в Бургас проверихме ремъците-здрави.След което я включихме към диагностика и маистора казс че дава грешка датчик разоределителен вал и щял дс го смени.Сменихме датчика но грешката остана колата пали но е в сервизен режим и работи неравномерно.Проверихме центровката и тя е наред но колата не работи.Закарах я в оторизиран сервиз на Тойота и заплатих диагностика и пак ми казаха същото.След което ме накараха да платя за диагностика на ел инсталацията още 250 лева.Пак заплатих и пак всичко било здраво и ми казаха че остава Ecu да е повреден.Вече незнам къде да я водя и дали да търся Ecu.Имам номера на Ecu но незнам на кой фа вярвам.
Който може да помага или да ме насочи!
Проблем с Toyota Corolla Verso 2004-2009
-
- Автомобил: Тойота Корола Версо
Добър вечер. Някой можели да каже защо колата не иска да пале като падне температурата по 2°.Свещи прегледах работят.Карах я на диагностика сумати пари давам и нищо уж била много добра. Колата върви нямам други проблеми с нея ,освен като дойде зима и до там.
- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 334 пъти
- Получена благодарност: 366 пъти
Няма как да се каже защо колата не иска да палЕ на студено...
Тук могат да се дадат предложения какво да провериш, или да дадеш обратна техническа информация...
Причините може да са много...
Как прегледа свещите? Какви са свещите (някои неоригинални не подгряват там, където трябва)... Какви са показанията на SCV, температури, компресия и т.н. - всичко това може да води до погрешна смес, която не иска да пали..
Тук могат да се дадат предложения какво да провериш, или да дадеш обратна техническа информация...
Причините може да са много...
Как прегледа свещите? Какви са свещите (някои неоригинални не подгряват там, където трябва)... Какви са показанията на SCV, температури, компресия и т.н. - всичко това може да води до погрешна смес, която не иска да пали..
Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008