Нов собственик и член на клуба на Toyota
http://www.prospeed.bg
Според мен като минимум 4100 Power - следват 6100 и 8100. По-сериозните масла - няма смисъл, престараване е.
Само масления - в ТМ АУТО.
Според мен като минимум 4100 Power - следват 6100 и 8100. По-сериозните масла - няма смисъл, престараване е.
Много ти благодаря jamiejamie написа:http://www.prospeed.bg
Здравейте ,
казвам се Сашо и отскоро притежавам Селика 95,1.8 .Нямам много време да се връщам в Сф. и затова не съм идвал по сбирки и не съм изявявал желание. При първа възможност ще посетя някоя сбирка , защото имам много въпроси за колата ми , а едвали някъде ще ме осветлят по добре по тях! Също така се напивам регулярно
.Някой дали може да ми предложи 16ки за моята кола?В момента съм в процес на търсене.Ако има оферти със снимки моля на boxerbg2002@abv.bg
казвам се Сашо и отскоро притежавам Селика 95,1.8 .Нямам много време да се връщам в Сф. и затова не съм идвал по сбирки и не съм изявявал желание. При първа възможност ще посетя някоя сбирка , защото имам много въпроси за колата ми , а едвали някъде ще ме осветлят по добре по тях! Също така се напивам регулярно

Предполагам оборотите са високи когато двигателят е студен още в комбинация с включено парно. Изчакай или да се вдигне темпеартурата или изключи отоплението в това време и оборотите ще паднат до нормалните 900 - 1000.tnt написа: p.s Струва ми се че са малко високи оборотите, държи към 1000-1200 от какво би могло да е
Това е автоматична функция за по-бързо вдигане на температурата, когато при студен двигател включиш отоплението. Докато не загрее достатъчно - всеки път когато спираш напълно и работи на празен ход, примерно на светофар - оборотите се вдигат.
Toyota Avensis D4-D, 2.0, 116 hps, SOL, комби. Произведена в UK на 14.12.2003. Добрич-Варна с разход 3.6л/100км!
Да забелязах тази особеност. В началото доста ме стряскаше, но вече свикнах
Да ви се оплача
В четвъртък като си тръгнах от работа с ужас установих че някой здраво ме е треснал отзад в ляво. Има сериозна вдлъбнатина над капачката за ризервояра а стопът е направо избушен. **** мръсна на тоя дето ме е ударил, ей не мина и месец откакто я взех, още не и се бях нарадвал. Сега проблеми в ТМ Ауто няма наличен стоп- чакане 14 дни минимум. Застрахонввателите искат всички вноски за да ми дадат възлагателно писмо, а най лошото е че трябвна да пребоядисам калника. Толкова съм се напатил от бояджии, че направо треска ме тресе. Кажете свестен сервиз дето да работят с ДЗИ. И още нещо, някой да има идея откъде освен от ТМ Ауто мога да си поръчам ключ за аварийните светлини
Да ви се оплача
В четвъртък като си тръгнах от работа с ужас установих че някой здраво ме е треснал отзад в ляво. Има сериозна вдлъбнатина над капачката за ризервояра а стопът е направо избушен. **** мръсна на тоя дето ме е ударил, ей не мина и месец откакто я взех, още не и се бях нарадвал. Сега проблеми в ТМ Ауто няма наличен стоп- чакане 14 дни минимум. Застрахонввателите искат всички вноски за да ми дадат възлагателно писмо, а най лошото е че трябвна да пребоядисам калника. Толкова съм се напатил от бояджии, че направо треска ме тресе. Кажете свестен сервиз дето да работят с ДЗИ. И още нещо, някой да има идея откъде освен от ТМ Ауто мога да си поръчам ключ за аварийните светлини
- jim_beam
- Автомобил: Honda HR-V RU
- Благодарил/а: 11 пъти
- Получена благодарност: 6 пъти
- Обратна връзка:
случват се такива работи.също от мен пожелания за безаварийно каране!
искам само да те предупредя за k&n въздушния филтър.ако държиш повече на комфорта вземи си ориг. тойота въздушен филтър.спортния филтър причинява много силни шумове от завихрянето на засмукания въздух,много неприятно се чува в купето.
аз дадох почти 100€ за моя и след кратко време го махнах.пълно дърво е!
искам само да те предупредя за k&n въздушния филтър.ако държиш повече на комфорта вземи си ориг. тойота въздушен филтър.спортния филтър причинява много силни шумове от завихрянето на засмукания въздух,много неприятно се чува в купето.
аз дадох почти 100€ за моя и след кратко време го махнах.пълно дърво е!

-