Toyota RAV4 Prime 2021 - Мечтаният автомобил?
- max-2
- Благодарил/а: 42 пъти
- Получена благодарност: 110 пъти
Изчакайте да видите дали не им падат гумите първата година, както някой беше качил клипче с откъсната заварка на носач и тогава. 

Carina E 4AFE LB 1992
- BOz
- Благодарил/а: 6 пъти
- Получена благодарност: 199 пъти
- zorbata
- Автомобил: RAV4 GR PHEV
- Благодарил/а: 45 пъти
- Получена благодарност: 58 пъти
Преди да взема равката ходих да гледам въпросната марка само че Wey 05, като преди тава изгледах и доста клипчета в тубата.
Колата е добре направена, усещането е по скоро към луксозно особено 05, на мен малко ми е множко тези два дисплея и сиЧкото тъч, но всеки си има разбирания.
Нямах време за тестдрайв, но ако ги стига тия близо 150 км. на ток си много добър джип за цената си. А и всички екстри са в цената.
По принцип всички автомобили с батерия която се зарежда външно се влияят от околната среда, затова и някои имат термопомпи.
Колата е добре направена, усещането е по скоро към луксозно особено 05, на мен малко ми е множко тези два дисплея и сиЧкото тъч, но всеки си има разбирания.
Нямах време за тестдрайв, но ако ги стига тия близо 150 км. на ток си много добър джип за цената си. А и всички екстри са в цената.
По принцип всички автомобили с батерия която се зарежда външно се влияят от околната среда, затова и някои имат термопомпи.
caryЦар
- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 334 пъти
- Получена благодарност: 364 пъти
Вчера гледах Range Rover на братчеда... И там пробега бил към 122км, ама рядко стигал 100
zorbata, помниш ли каква бе обявената цена за Wey 05, че гледам нямат ценоразпис в сайта...

zorbata, помниш ли каква бе обявената цена за Wey 05, че гледам нямат ценоразпис в сайта...
Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
- max-2
Не, беше китайски СУВ. Тампона беше останал на купето, а псевдозаварката на носача беше скъсанаи гумата влязла под задната броня.BOz написа: ↑28 Окт 2024 15:06 Предполагам това визираш:![]()
https://edition.cnn.com/2022/10/06/busi ... index.html
П.С. купи една китайка да кажеш как е. Все пак разликата в цената не е малка.
Carina E 4AFE LB 1992
- BOz
109990 лв. базовата. С всички ексрти -> 128к.
Усещането е брутално. Както казах взимаш за цената на РАВ-ка, качество над Лексъс (лично мнение).
Не разбра иронията. Но все пак, ако на китайския СУВ му е паднала една гума, на Тойотата падат и 4-те.

Разход на хибрид-> 
Разход на дизелов автоматик ->

Разход на дизелов автоматик ->

- max-2
Подразбрах я, но реших че може и да не е така, все пак си избрал тойота.
Carina E 4AFE LB 1992
- BOz
- zorbata
- Автомобил: RAV4 GR PHEV
- Благодарил/а: 45 пъти
- Получена благодарност: 58 пъти
В Германия между 53 и 56 евро, а тук над 115 май бяха
caryЦар
-
- Автомобил: RAV4 Plug in hybrid
- Благодарил/а: 15 пъти
- Получена благодарност: 93 пъти
Аз пък гледах Honda c rv плъгин, цената му беше 121хил и беше с по луксозен интериор от рав-ката! Не съм чел колко е надежна хибридната им система, но ако е аналогична бих взел нондата!
-
- Автомобил: Rav4 Plug-In Hybrid
- Благодарил/а: 5 пъти
- Получена благодарност: 11 пъти
Пичове, имам нужда от Вашата помощ свързана със синхронизирането на профила. До преди седмица ползвах андроид телефон и връзката с колата ставаше с Bluetooth. Колата винаги ме познаваше и ми изписваше моя профил. Минах на iOS и по подразбиране автоматично се пуска Apple Carplay - от който си слушам музика и е много по-удобно защото е без кабел. Да, обаче връзката с колата става посредством Wifi (доколкото съм чел) - и профила ми не се синхронизира. Постоянно стои като Guest и винаги ми изскача съобщението да потвърдя (синия екран) че съм съгласен с всички условия и т.н. Дори приложението вече не ми записва и не вижда триповете - разпознава си колата, показва състоянието, мога да си ползвам облачните услуги (откл, закл, парно и т.н.) - но не ми обновява триповете. Ако опитам ръчно да го синхронизирам - закача се, но следващото палене пак не става автоматично. И триповете не се синхронизират с телефона (въпреки че се закачам ръчно). Някой знае ли как може да се синхронизира профила автоматично с Carplay - нали телефона си прави връзка с колата, нищо че не е с Bluetooth. Дразнещо е това постоянно да го правя. Иначе връзката с телефона е чудесна - още със запалването си виждам Carplay и си използвам навигацията и музиката.
Благодаря
Благодаря

-
- Благодарил/а: 2 пъти
Аз също съм с Андроид и мислих да минавам на iOS но от Шкодата ползвам това: ъпдейтнах му фърмуера и работи на Равката, случва се от 15-20 пъти 1 път да не се закачи ма не е чак толкова болка за умиране. Иначе пробва ли със задържане на бутона на мултимедията да я рефрешнеш.
► Виж съдържание
-
- Благодарил/а: 3 пъти
- Получена благодарност: 3 пъти
Зададе ли новия телефон като trusted устройство или както там се нарича в медията ?
- Ivo Varna
- Автомобил: RAV4 Plug-in
- Благодарил/а: 66 пъти
- Получена благодарност: 26 пъти
Да, обаче връзката с колата става посредством Wifi (доколкото съм чел)
Аз също съм с iPhone, но щом вляза в настройките не блутута от мултимедията виждам, че са сдвоени по блутут а не WiFi (още повече, че телефона изписва, че няма активиран хотспот). Със сигурност трябва да зададеш настройка за себе си като основен водач. Възможно е за основен водач още да ти стои стария профил в мултимедийните настройки. Аз бих го изтрил, за да го въведа отново, но вече с новия телефон. Поиграй си малко, няма какво повече да се развали и ще стане. Скоро и аз минах по този път. Разбира се първо се убеди, че си знаеш паролата и регистрацията в Toyota.
PS Докато шофираш като гост никога няма да си видиш трипа в приложението. Ако не се справиш от раз пиши ми на личен, ще сляза да погледна на място точно през какво минах аз.
Аз също съм с iPhone, но щом вляза в настройките не блутута от мултимедията виждам, че са сдвоени по блутут а не WiFi (още повече, че телефона изписва, че няма активиран хотспот). Със сигурност трябва да зададеш настройка за себе си като основен водач. Възможно е за основен водач още да ти стои стария профил в мултимедийните настройки. Аз бих го изтрил, за да го въведа отново, но вече с новия телефон. Поиграй си малко, няма какво повече да се развали и ще стане. Скоро и аз минах по този път. Разбира се първо се убеди, че си знаеш паролата и регистрацията в Toyota.
PS Докато шофираш като гост никога няма да си видиш трипа в приложението. Ако не се справиш от раз пиши ми на личен, ще сляза да погледна на място точно през какво минах аз.
-
- Автомобил: Rav4 Plug-In Hybrid
- Благодарил/а: 5 пъти
- Получена благодарност: 11 пъти
След като смених телефона, изтрих стария от медията, и добавих новия. После от приложението свързах (с QR кода). Всичко уж е направено както трябва, понякога виждам че сработва, понякога не. И постоянно ме кара да потвърждавам че съм съгласен с правилата и т.н. - синия екран с трите бутона.
И съм Primary Driver и съм нагласил телефона да е Primary Device.
Когато си закача телефона с Bluetooth - DCM си свети, а когато съм с Carplay - не свети.
И съм Primary Driver и съм нагласил телефона да е Primary Device.
Когато си закача телефона с Bluetooth - DCM си свети, а когато съм с Carplay - не свети.
► Виж съдържание