ВЪЗМУТЕН СЪМ !!!!!!!!

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
tonyde

ВЪЗМУТЕН СЪМ !!!!!!!!

Мнение от tonyde » 03 Дек 2007 11:35

Много съм нервиран!!! имам една ТОЙОТА корола 2002г 2.0 D-4D,
на предната броня има направени фабрично отвори за монтаж на
халогени и ако не са монтирани са поставени капачки да не зеят дупки.
Та някой е решил, че може да си спести малко пари като си ги купи от TM auto,
и ми ги е откраднал!!! Тъпо знам че сме в "пустинята България", но все си мислех, че
нещата започват да се оправят и кокошкарите са понамалели!!!
И сега понеже не възнамерявам (а и никога не съм го правил) да оставя някой друг
като мен в същата ситуация, аз ще отида да си ги купя - НОВИ, та даже и ако се наложи
да ги почакам с поръчка, също така бих ги купил и ако случайно някой има такива
капачки!
НО НА ТОЗИ ДЕТО МНОГО СА МУ ТРЯБВАЛИ МУ ПОЖЕЛАВАМ ДА СИ КУПИ СВЕЩИ ЗА ПАНАХИДА С ПАРИТЕ,
КОИТО Е СПЕСТИЛ !!! mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif

Аватар
Japanese_fever
Автомобил: 2014 Toyota Zelas
Получена  благодарност: 1 път

Re: ВЪЗМУТЕН СЪМ !!!!!!!!

Мнение от Japanese_fever » 03 Дек 2007 16:42

V koi kvartal jiveesh?
2014 Toyota Zelas, 2.5L VVT-i (2AR-FE), 6-speed

България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!

Аватар
newmiro

Мнение от newmiro » 03 Дек 2007 18:13

хаха, аз имам корола, е11 фейслифт, 2002г., на мен така ми откраднаха двата! мигача, отстрани които са, малките, нагляра беше остъргал и боята около тях, п-д-р-с-е-о му малко, дано през гъза да му излязат.
stay up and keep shining!!

slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки tongue.gif

tonyde

Мнение от tonyde » 03 Дек 2007 23:03

Japanese_fever написа:V koi kvartal jiveesh?
В центъра са ги свалили :help: защо имаш ли нещо впредвид?

Аватар
dap

Мнение от dap » 03 Дек 2007 23:49

tonyde написа:Много съм нервиран!!! имам една ТОЙОТА корола 2002г 2.0 D-4D,
на предната броня има направени фабрично отвори за монтаж на
халогени и ако не са монтирани са поставени капачки да не зеят дупки.
Та някой е решил, че може да си спести малко пари като си ги купи от TM auto,
и ми ги е откраднал!!! Тъпо знам че сме в "пустинята България", но все си мислех, че
нещата започват да се оправят и кокошкарите са понамалели!!!
И сега понеже не възнамерявам (а и никога не съм го правил) да оставя някой друг
като мен в същата ситуация, аз ще отида да си ги купя - НОВИ, та даже и ако се наложи
да ги почакам с поръчка, също така бих ги купил и ако случайно някой има такива
капачки!
НО НА ТОЗИ ДЕТО МНОГО СА МУ ТРЯБВАЛИ МУ ПОЖЕЛАВАМ ДА СИ КУПИ СВЕЩИ ЗА ПАНАХИДА С ПАРИТЕ,
КОИТО Е СПЕСТИЛ !!! mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif
И аз съм на твоето мнение. На мен още като си купих колата ми откраднаха емблемата отпред.Мислех да си купувам нова ама така и не ми остана време да питам колко пари ще ми искат в Тойота

Аватар
Me4oKyX
Обратна връзка:

Мнение от Me4oKyX » 03 Дек 2007 23:55

Като говорим за емблеми - след като ми свиха задната емблема, един ден бях по застрахователи да ми въстановят. Точно 30-45мин след като тъкмо беше сложена задната емблема ми свиха предната! Лепилото по задната още не беше изсъхнало като хората и ми гепиха предната! И още си карам без нея, поне така явно ме съжаляват... mad.gif Ама ако го пипна тоя дето ги зули в моя квартал ще го оставя без ръце, ами след това ще знаят всички от махалата кой им е зулил емблемите(дали е той или не ще го обира) и ще има да му сипвааат..... mad.gif

Аватар
newmiro

Мнение от newmiro » 04 Дек 2007 00:39

о да! забравих и аз да допълня, че освен мигачите и боята около тях, ми съсипа некой с гадните си пръстчета и емблемата отзад. искал нашия да я гепи явно, ма тя зела че се чупила. и я остаел тай. и боята около нея надрана с няква отверка ли кво. мамка им, апашунги малки!!!
а, и btw, новата емблема задна ми излезе 30лв.! да му излязат през задника дано! пишлеме! по на монети от 1 лв. да му излязат! аз затуй сега изкупувам, вий закво си мислите! mad.gif
stay up and keep shining!!

slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки tongue.gif

Аватар
Japanese_fever
Автомобил: 2014 Toyota Zelas

Мнение от Japanese_fever » 04 Дек 2007 00:45

dap написа:
И аз съм на твоето мнение. На мен още като си купих колата ми откраднаха емблемата отпред.Мислех да си купувам нова ама така и не ми остана време да питам колко пари ще ми искат в Тойота
Na men sushto mi otkradnaha emblemata tuk v Chicago, no togava jiveehme v ne mnogo dobur kvartal. Mexikan4etata mi q svili, nqma koi drug da e.
2014 Toyota Zelas, 2.5L VVT-i (2AR-FE), 6-speed

България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!

Аватар
hyankov
Обратна връзка:

Мнение от hyankov » 04 Дек 2007 07:43

tonyde написа:
Разбира се че има. Japanese_fever е регистриран клептоман, 'работещ' в споменатия регион.

Джапан, върни на човека капачките, не се излагай...

ПП
След тия страшки дето ги разправяте за краденето на емблеми в БГ, съм твърдо решен когато се прибера и си купя кола, първата ми работа ще е да я 'обръсна'...
Subaru Impreza III Hatchback (2009) - 2.0R MT, 150 hp
Toyota Avensis (2000) - 2.0 D-4D (личен рекорд - 4.1л/100км) - SOLD
Toyota Corolla LE (2000) - 1.8, 125 hp - SOLD

vaptzarov
Обратна връзка:

Мнение от vaptzarov » 05 Дек 2007 14:03

Japanese_fever написа:Mexikan4etata mi q svili, nqma koi drug da e.
Хаха, че те и тука мексиканчетата ги гепят ;)

mercedeso
Обратна връзка:

Мнение от mercedeso » 06 Дек 2007 13:54

Me4oKyX написа:Като говорим за емблеми - след като ми свиха задната емблема, един ден бях по застрахователи да ми въстановят. Точно 30-45мин след като тъкмо беше сложена задната емблема ми свиха предната! Лепилото по задната още не беше изсъхнало като хората и ми гепиха предната! И още си карам без нея, поне така явно ме съжаляват... mad.gif Ама ако го пипна тоя дето ги зули в моя квартал ще го оставя без ръце, ами след това ще знаят всички от махалата кой им е зулил емблемите(дали е той или не ще го обира) и ще има да му сипвааат..... mad.gif
Тва е грозната деѝствителност хора !
Но това е така защото никои от хората по улиците не го еня за нещо което не е негово.
Всеки си вика ебал съм му мамата кво като му чупат колата на тоя щом кара нова кола начи е баровец !
За това сме на тоя хал :censored:

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

Мнение от rudolf » 06 Дек 2007 14:05

hyankov написа:
tonyde написа:
Разбира се че има. Japanese_fever е регистриран клептоман, 'работещ' в споменатия регион.

Джапан, върни на човека капачките, не се излагай...

ПП
След тия страшки дето ги разправяте за краденето на емблеми в БГ, съм твърдо решен когато се прибера и си купя кола, първата ми работа ще е да я 'обръсна'...
не е джапана,,,,в предишния му квартал нямаше пукната емблема--мексиканчетата ги обираха,,,ама от как смени квартала има цяло чекмадже-резерва:)

Публикувай отговор