mapamop написа: ↑06 Сеп 2024 23:41
Та не си давам комбито за нищо. Особено когато баща ми не събра бойлер и след това готварска печка в Зафирата
Учудва ме самата тема... Във всеки багажник си има толкова условности и евентуални пречки, които биха попречили да сложиш конкретно изделие вътре, та не виждам смисъл въобще да се коментира... Гледаш на око дали ти харесва автомобила и обема на багажника му и толкова...
Да смяташ обеми и т.н?!
Зафирата бе разкошна като гъвкавост на обема и сме пренесли много неща (учудва ме, че за някакво бойлерче сте се опънали - сигурно не сте сгънали седалките

. Ама имаше по-малък багажник от Джипа

Джипът пък бе по-неудобен като багажник от Фиат - Добло - Доблото го ползвахме за по-сериозните неща и го предпочитахме пред Зафирата, защото си бе 5 местно, ама отзад можеше да сложиш много куфари и багаж... А със сгънати задни седалки, конструкцията на задните врати и оформлението на самия багажник (скрити амортисьори под пода, но без компромис с височината на багажника) позволяваха товарене с мотокар на палет и половина...
Обаче с приключване на предходния бизнес доблото не ми трябваше - стоя година в гаража ми и накрая отиде при колега, който си го бе харесал...
Да, от време на време ми трябва да пренеса нещо по-голямо, ама да държа автомобил с години само заради тази цел? По-лесно ми е да повикам друг бивш служител, който пък взе служебния бус

Горивото и почерпката са доста по-евтини от поддръжката на автомобил дори за една година..